nie wywalaj tej rudbekii, bo ja ma 1 sztukę, a ten widok z perovskią mnie zachwyca, różne faktury i połączenie miodzik
przygarnę a chaber prześliczny, pełny i ciemny cudny mieczyk, jak stare dojrzałe winko
cisa nie wiedzę ... za to to co widzę to piękno skończone ... taki widok chciałabym mieć u siebie ... lawendę już mam ... Pszczółko co to za różyczka ... ?
Chaber Black Ball
Aniu te Twoje jeżówki chwytają mnie za serce
Jakie piękne masz jeżówki, ale ten kolor i pełne kwiaty najbardziej mnie się podobają ulewa straszna, oby skończyło się na podlewaniu, bo dziś u nas zapowiadają deszcze, silny wiatr i grad, znowu dostałąm na mila komunikat, ot sie wycwanili
Co nazywasz Pszczółko obeliskami? dawno nie padało 0,5 godz. temu, a teraz leje, widać na ścianie sąsiada i padał grad, a dzisiaj podobnież nad Nowym Stawem ma przejść tornado w całym miasteczku porozwieszane są ogłoszenia, to od nas niedaleko próbowałam kosić, to mnie przegnało do domu a w domu szaleje kliwia, pomieszało się staruszce, jak przekwitnie przesadzę ją, bo wyłazi z doniczki
Ojej ANIU!!! Mam nadzieję że Was ominie!! Strasznie się boję tych wszystkich tornad... czego się cholerstwo do nas przyczepiło.. ani upałów nie było ani wielkich wahań pogody... Daj Boże ominie nas wszystkich i całą Polskę... u mnie burze od popołudnia, bałam się wracać z pracy ale dotarła... teraz trzymać kciuki mi pozostało Pozdrawiam Cię Kochana i wszystkich innych też .
Bocku....
tak jak obiecalam lawenda...
dzisiaj migawka z obrzezy wzdluz chodnika... w dorodze do piekarni po bagietki
no jak juz tak "wylewala sie " na chodnik,to i kilka galazek do bukietu zerwalam co by pachnialo do sniadanka
Z A N I E M O W I L A M!!!!! Co za kompozycja!!! Moje wielkie, wielkie marzenie. Musze cos takiego gdzies miec, nie wiem gdzie, ale musze. Te szumiace ostnice z lawenda.
Betysia, cos Ty mi zrobila, teraz znowu bede kombinowac... O matko, pochoruje sie od tego cudnego widoku...
Dziekuje, dziekuje, dziekuje
i pewnie Kasia nie będzie jedyna! jakie urzekające obrzeża, i to połączenie, nie sposób odkleić się od monitora
pokazuj nam jeszcze więcej takich cudów
Co nazywasz Pszczółko obeliskami? dawno nie padało 0,5 godz. temu, a teraz leje, widać na ścianie sąsiada i padał
grad, a dzisiaj podobnież nad Nowym Stawem ma przejść tornado w całym miasteczku porozwieszane są ogłoszenia, to od nas niedaleko:
(
próbowałam kosić, to mnie przegnało do domu
a w domu szaleje kliwia, pomieszało się staruszce, jak przekwitnie przesadzę ją, bo wyłazi z doniczki
Jakie to śliczne Diano, uroczy bukiecik, tak lubię jak na stole taka ozdoba zachwyca... U mnie też często coś w wazonie, ku uciesze kota co natychmiast łapką kwiaty wyciąga i wpycha mordkę do środka, żeby się napić : )
też się zachwycam i widziałam wszystkie nowości, tak jak mówiłam, same fajne rzeczy wyszukujesz