wow ale wyczesałaś ..........pięknie naprawdę ślicznotka
Kasia powiem Ci, że miodzio!!!!!!!!!! Bukszpan i trawy pięknie się komponują!!!
Bukszpany ślicznie uczesałaś, w przyszlym roku już nikt nie odróżni, że to wroclawski a nie z Ikea
Ale ja myślę, źe w sierpniu je jeszcze raz delikatnie przeczeszesz
Ps ten duźy teź ślicznie ci wyszedl, troszeczke z prawej cosik mu odstaje u góry
Zdjęcia okrywowej Aspirin Rose dla Agaty z Holandii
A u nas leje, leje, leje, opryski na grzyba czekają od początku tygodnia... Zje mi grzyb wszystko...
Witaj Marzenko! Przy okazji i ja skorzystam, bo zakochałam się w Twoich różowych Fairy (które dzielnie fotografowałam) i wczoraj zaczęłam szukać czegoś w kolorze białym. Nie wiem jako to się stało ale oglądając Twój ogród nie widziałam ich. Ale śliczne są
O jakże KOIID cieszy się że bukiet przeżył..... i podziękowania dla Hani, że zdzierżyła jego napastliwość w czasie drogi
A tak na marginesie hortensje miały być niebieskie a ostróżki białe...... Jakie są każdy widzi
Szkoda, że nie można było kupić bialych hortensji we wsi Wrocław....
Przyciągasz mnie do siebie jak magnes....wracam,patrzę...przy tym zdjęciu "odleciałam"...
Nie wiem ,ale jakoś nigdzie ta gra cieni nie zniewoliła mnie tak jak w Twoim ogrodzie
Chłonę każdy obraz i marzę..kiedy moje "zielone" stworzą tak bujną "enklawę spokoju"
Aniu... cudny, romantyczny zakątek..
Gdybyś na niebie widziała dwie odlatujące dziewczyny... - to pewnie ja i Lenka
Ale pewna jestem, że nie tylko my dwie odleciałyśmy
oj pieknie ...
powtorze za Ewcia...jak sie dobrze przyjzysz to i mnie przelotem w gorze dojrzysz !!!!
cudownie...ach...
cudnego dnia Aniu i duzo usmiechu !!!!
sciskam!
hortensja La Vesterival Anabell krzewiasta jarzmianka jeszcze piwonia różyczki
Kwiatki pięęęękne No i tyle mogę powiedzieć, bo oczywiście nazw kwiatów jeszcze nie opanowałam No dobra - to pierwsze to rdest????
drugie -to klematis - wiem, bo mam chociaż u mnie taki jednopłatkowiec jest, a u Ciebie prawie jak róża
trzecie - hortensja Limelight?
czwarte - ??? poległam
piąte - Pelaśka. (dlaczego moja nie zakwitła....? wszystkie pąki jej spaliło, nie zdążyła się rozwinąć....)
szóste - nie wiem, ale muszę to mieć
Przyciągasz mnie do siebie jak magnes....wracam,patrzę...przy tym zdjęciu "odleciałam"...
Nie wiem ,ale jakoś nigdzie ta gra cieni nie zniewoliła mnie tak jak w Twoim ogrodzie
Chłonę każdy obraz i marzę..kiedy moje "zielone" stworzą tak bujną "enklawę spokoju"
Aniu... cudny, romantyczny zakątek..
Gdybyś na niebie widziała dwie odlatujące dziewczyny... - to pewnie ja i Lenka
Ale pewna jestem, że nie tylko my dwie odleciałyśmy
boćku z dedykacją dla ciebie moja hortensja co prawda to nie incrediball, ale czyż to nie to samo ujęcie juz prawie prawie w pełnym rozkwicie
i widok z góry
No to znowu się fcinam Mam nadzieję, że Bociek wybaczy
Cóż to za hortensja przecudnej urody?... A połączenie z fioletem cuudnie (bo nazwy kwiatków oczywiście nie znam Dla mnie podpisy proszę, z całą legendą - nazwa, jednoroczne czy nie, wymagania. W ogóle tak równiutko u Ciebie, ze strach...
betysiu,czy przy tej pięknej urody ławeczce....tutaj z lewej strony rośnie przypadkiem krwawnik wiązówkowaty?wstawiam zdjęcie z netu dla porównania strasznie mi się podoba i jeśli to on .........prosiłabym o zdjęcia w zbliżeniu jak on wygląda bo w necie jest wiele ,ale jak rzeczywiście wyglądają to nigdy nie wiadomo ciekawa jestem jak długo kwitnie? plisssssss
tak, tak to on, rok temu kupilam go przez przypadek bo byl akurat w 6-cio paku z innymi bylinami a raczej bylinkami ... jest cudny, kwitnie od konca polowy maja ale jeszcze dlugggooo pokwitnie z tego co pamietam!! rok temu byl 1 kwiatek i malenki , niewysoki krzaczek...a po zimie oszalal, jest ogromny !!!!!!!
jak tak dalej pojdzie to co bedzie za rok hihih?????
pozniej postaram sie porobic zdjecia dla ciebie i ci wkleje w twoim watku !!!
poki co pozdrawiam goraco a raczej upalnie !!!!
u nas skwar nie do wytrzymania, wczoraj ok 36°C a dzis rano o 6 , 23°C !!!!
(...) wykopać buka zwykłego i przesadzić w miejsce sosny, która zdechła, przesadzić graba w miejsce zdechłego.... I znów sie na mnie za to przez 30 min gniewał. Zatem obiecałm, ze to koniec przesadzania w tym sezonie.....
... Obiecanki cacanki... Przecież mimo wpływu w Kosmosie, co już się niestety wydało, nie masz wpływu na Zieloność ziemską... Jak uschnie - trzeba wysadzić (nie w powietrze , jak nie pasuje kolorystycznie - takowoż
Ale z innej beczki - ściana płaczu nieziemska I te kamole w ogrodzeniu też Nie lubię z reguły takich klimatów baardzo nowoczesnych, ale "urzekła mnie Twoja historia"
Pięknie Dołączam do grona Fan-Clubu
Niom Mam bialego niecierpka, bakope, biala lobelie (sama sialam) i biala roze A w gruncie biale begonie
Wooow. Zabielone jak Lavazza A w gruncie rzeczy Białe jest piękne Zwłaszcza własnoręczne posadzone.
Białego niecierpka widziałam - na obrazku Bakopa- coś mi świta, że do wiszących takich pejzaży?
Begonia - to proste! A róża - .. .heheee Chopin????
PS.
Zdjęć Nowicjuszom nie dajesz?... A feee, tak bez podpowiedzi...?
No fiesz????? Miks lobeliowy tylko dla Cie
O żesz Ty... ! Gdybym wiedziała, że mnie okwiecają lobelkami wieczorem, to wypiłabym mocną kawkę, żeby to przeżyć chociaż raz. Ale sen mnie zmorzył.. za to mam miły początek dnia
PS.
Kot też biały Przemalowałaś go do sesji? Jak lochę w "Samych swoich"?...
Buziole poranne
Lilia martagon od Bogusi bodziszek ŚWIERZBIENIEC KNAUTIA
nowy nabytek po 2 zł a to kwitnie na warzywniaku a na dobranoc lub dzień dobry malinki, a dzisiaj już jedliśmy swoje pomidorki po jednym dla każdego, młodą kapustkę i marchewkę wczesną, pychotka jak mówi moja mała pomocniczka Hania