Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

AniaK 20:48, 31 sie 2012

Betysiu gratuluję 100, no chyba na niej się nie skończy????

grupa_trzyma... 21:32, 31 sie 2012

Betysiu, zasmuciłam się...

Jakoś tak zawsze kojarzyłaś mi się z Małym Księciem, dlatego postanowiłam sobie zacytować fragment tej pięknej opowieści...Lis powiedział do Małego Księcia: "Już zawsze będziesz odpowiedzialny za to, co oswoiłeś. Jesteś odpowiedzialny za swoją Różę."

tak więc, sama widzisz...nie możesz nas opuścić, bo nas oswoiłaś i jesteś za nas odpowiedzialna...

"Ludzie zapomnieli o tej prawdzie, lecz Tobie nie wolno zapomnieć".

Nie mam kwiatka na 100, ale na 200 będę miała cały bukiet!!! Obiecuję!

dajana 22:41, 31 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Betysiu, zasmuciłam się...

Jakoś tak zawsze kojarzyłaś mi się z Małym Księciem, dlatego postanowiłam sobie zacytować fragment tej pięknej opowieści...Lis powiedział do Małego Księcia: "Już zawsze będziesz odpowiedzialny za to, co oswoiłeś. Jesteś odpowiedzialny za swoją Różę."

tak więc, sama widzisz...nie możesz nas opuścić, bo nas oswoiłaś i jesteś za nas odpowiedzialna...

"Ludzie zapomnieli o tej prawdzie, lecz Tobie nie wolno zapomnieć".

Nie mam kwiatka na 100, ale na 200 będę miała cały bukiet!!! Obiecuję!

Ależ masz kwiatka i to jakiego O to Róża Małego księcia . La Rose du Petit Prince

an_tre 22:51, 31 sie 2012

Gratulacje Betysiu fajnie, ze jesteś

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
grupa_trzyma... 23:13, 31 sie 2012

Dzięki Dajana! Piękna ta róża...Teraz to Betysia do nas wróci, nie będzie miała wyjścia!
Ana 23:21, 31 sie 2012

Betysiu, mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja i licze na kolejne opowieści z francuskiej ziemi - do 1000 jeszcze trochę ich usłyszmy

Evchen 01:00, 01 wrz 2012

Betyniu....
nie było mnie zaledwie kilka dni... gdzie poszłaś?...
monteverde 01:31, 01 wrz 2012

Betysiu gratuluję 100 stronki, pozdrawiam
betysia 21:36, 01 wrz 2012

DZIEKUJE... jedno slowo a jednak tak wiele dzisiaj dla mnie znaczy...
Suma pewnych zdarzen...sytuacji sprawila,ze pomyslalam iz moze juz czas sie pozegnac, choc czas spedzony z Wami dal mi niewyobrazalnie wiele radosci i szczescia...lecz z drugiej strony myslalam, ze nawet nie zauwazycie mojej nieobecnosci...bo przeciez ogrodowisko to bardzo wieluuuuu ogrodnikow!!!!
... ale to co otrzymalam od Was... sprawilo,ze poczulam to samo szczescie jak podczas swoich ostatnich urodzin...nie pamietam takiego wzruszenia....
Kochani jestem ...choc nie z wlasnej woli ( sila wyzsza ...i to nie M )...bede troszke rzadziej...i z gory przepraszam,ze nie bede u Was tak czesto !!!!
za zyczenia....podziekuje ...

Daneczka69 21:41, 01 wrz 2012

Cieszę się, że jesteś i... będziesz

Ściskam serdecznie