U Oci ...
20:04, 11 lip 2012
Niesty nie widzę zdjęcia. Postaw je w pełnym słońcu, chroń przed deszczem i podelwaja magiczną siłą. Poobrywaj brzydkie liście i zgnile pąki. Odźyje, trochę to potrwa ale odzyje.
A to ja i jakiś bardzo chudy iglakWybaczcie ignorancję, ale ja generalnie wolę liściaki i na tych z igłami się nie znam
![]()
Piękny ten wąski świerk. Czy ktoś wie co to za odmiana?
To jeszcze ja gratuluję 1000 - to rekord w tak krótkim czasie!
![]()
Ja też gratuluję! Przejrzałam wszystkie 1000- no bo ja tu nie oglądać dalej jak już się zacznie???
Pięknie!!!
Ja też marzę o zakątku z rh- i tu proszę o radę mistrza- czy taka rabatę lepiej założyć na jesień czy na wiosnę? Chcę tam rh i hortensje- to wystawa wschodnia- nie wiem czy dobra, ale tylko tam przez połowę dnia-drugą -jest cień... Proszę o radę i pozdrawiam
dołączam kwiatuszka wraz z gratulacjami
![]()
o to już minęło
pozdrawiam, cieszę się na kolejne stronki i zapału zyczę do Ogrodowiska bo do ogrodu jest
i angieslkie różyczki przesyłam
![]()
Bogdziu, dołączam się do wszystkich gratulacji 1000 stronki i pozdrawiam Cię serdecznie
![]()
Widzę, że świętujecie nadal.
Pelargonie i surfinie muszą mieć duuuuuużo słońca i w czasie inetensywnych opadów trzeba je chować pod zadaszeniem. W przeciwnym razie kwiaty gniją i słabo kwitną. Ja swoje stawiam pod okap dachu, ktory je chroni przed deszczem a najbardziej wartosciowe przestawiam pod wiatę.
Chodzę z donicami w tę i z powrotem.....
Melduję się jako wierny czytelnik i dołączam zdjęcie pasujące tematycznie do pierwszej strony. Tłok u mnie na kwiatkach
![]()