Podaje ci link Betysiu gdzie mozesz nabye tą cudna różyczkę http://rosaplant.pl/ Jesli kupuje róże to własnie u pani Kamili to mloda osoba i jest przesympatyczna .Wzajemnie wspaniałego tygodnia ci zycze
8zl ??????????????????????
to NIE DOWIARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to czemu te zabojady tak sie cenia powiedz mi kochana kobieto???????
gdzie sprawiedliwosc na tym swiecie????
no brak
my wszystkie tam kupowałyśmy i teraz już są ładne kulki; ale bukszpany w marketach i centrach też drogie! jakby ten transport zorganizować...to i 20 może byś wzięła
Betysiu, nic tylko do nas, na wrocławską farmę, tu kupisz poczochrańce, ale za to tanio, góra 8 zł; tylko potem transport trzeba wymyślić
no brak
my wszystkie tam kupowałyśmy i teraz już są ładne kulki; ale bukszpany w marketach i centrach też drogie! jakby ten transport zorganizować...to i 20 może byś wzięła
Kochana po takiej cenie to bym sie dopiero obkupila ojoj !!!!!!!
oferta warta przemyslen!!!!!!!!
dziekuje cudnie!!!!!!!!!!
Podaje ci link Betysiu gdzie mozesz nabye tą cudna różyczkę http://rosaplant.pl/ Jesli kupuje róże to własnie u pani Kamili to mloda osoba i jest przesympatyczna .Wzajemnie wspaniałego tygodnia ci zycze
dziekuje zaraz popatrze!!!!!
tylko,ze ten transport ....czasami paczka do mnie idzie 1 tydz a czasami 3...
Betysiu, nic tylko do nas, na wrocławską farmę, tu kupisz poczochrańce, ale za to tanio, góra 8 zł; tylko potem transport trzeba wymyślić
no brak
Kochana po takiej cenie to bym sie dopiero obkupila ojoj !!!!!!!
oferta warta przemyslen!!!!!!!!
dziekuje cudnie!!!!!!!!!!
...dzisiaj wybralam sie po zakupy a przy okazji zakupilam trosze traw, bylin...
..licze,ze na wiosne i latem...ogrod zauwazy dzisiejsze dodatki ...juz sie nie moge doczekac!
i juz pierwsze nasadzenia...
Piękne zakupy poczyniłaś Betysiu.I już posadzone dodają uroku ,prawda?Moja trawa to rozplenica a Twoja z kłosem wygląda mi na wydmuchrzycę a ta cieniutka na ostnicę a ta mocna może na turzycę?Dopiero uczę sie rozpoznawać trawy więc się mogę mylić.