Bardzo mi jest miło ze ogród sie podoba.Jak się rozkręcę bede pisała więcej na temat posiadanych roślin oraz załacze zawsze inne zdjęcia.Pozdrawiam Barbara.
Dzieki Tobie Aniu mam 4 szt takich Multi Blue rzeczywiście są piekne i już kwitnie 1 szt choc jeszcze nie tak obficie jak Twój Gdy przekwitnie też pieknie wygląda!!!
Gdybym takiego zakrońca u siebie zobaczyła to bym się wyprowadziła z własnego domu !!!!
Dziś o piątej rano obudziła mnie burza i wichura,nieźle grzmiało prawie do siódmej.Ta pogoda już mnie w nerwicę wpędza.Boję się gradobicia i silnego wiatru.Teraz znowu idą ciemne chmury po upalnym dniu.A to kilka dzisiejszych zdjęć
Przedstawiam kilka moich zakątków z mojego ogrodu.Posiadam dużo iglaków oraz krzewów i drzew lisciastych a najwiecej posiadam bylin.pierwsze miejsca z bylin zajmują hosty których posiadam około 40 odmian,Bardzo duzo posiadam żurawek,roslin skalnych oraz hortensji.
Danusiu, gratuluję Ci 500 stron jak i superowego odcinka, Twój trud włożony w prowadzenie ogrodu jak i samo to, że zgodziłaś się nas znów w nim przyjąć jest niesamowite - i niech ogrodowisko ( może pożałuję, że to piszę) będzie forum nie do okiełznania - ciekawe ile jest dzisiaj wejść w ogóle ???
Smacznego - a torcik jest przepyszny!!!
Małgosiu gratuluję seteczki...... troszkę spóźnone, ale ja ostatnio wszędzie spóźniona.....
I moj kwiatuszek dla Ciebie W aranżacji podobnej jak na ostatnim foto