Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

weronika77 23:11, 24 sie 2012

Reni, Aniu i Elizo, chwalę się tym Kajtkiem, ale trudno go nie lubić. Ostatnio wołamy na niego Kajko, bo tak wołał za nim 16-miesięczny Julek. Miał swoją Daffi ale do Kajtka się śmiał całą buziunią, a ten mały nasz psotnik i uciekinier, do Daffi się zalecał ale kości jej podkradał i do miski zaglądał, chociaż u nas nie jada do 16-tej, można go prosić.
Kolorowych snów!

Elfik 23:28, 24 sie 2012

Weroniko, dziękuję serdecznie za osobistą dedykację... Przepiękne fotki, zresztą Ty tylko takie robisz... Tak dawno nie byłam nad morzem, że autentycznie tęsknię... muszę pomyśleć o takim wypadzie, ale problem z Amisiem...
Twój ogród tak samo piękny i swieży - nie odczuł braku Pańci
Daję łapę Kajtusiowi, a dla Ciebie buziak!
Mala_Mi 19:24, 26 sie 2012

weronika77 napisał(a)

Ależ wypasione
weronika77 19:35, 28 sie 2012

Elfiku, zrób jak my, zabierz pieska nad morze.
Aniu, jeżeli masz na myśli hortensje, tak jest.
Dla fanek mojego Kajtka....link do jego wakacyjnej miłości Kajtusiowa miłość
betysia 21:43, 28 sie 2012

Weroniko witaj pourlopowo
...juz jestem i ...tym razem wyraze swoja radosc duszy ogladajac twoj ogrod... roze bajkowe...jak zawsze i hortensje no.. takie bardzooooo okazale bo i wiekowe zapewne...takie mi sie marza ale ucze sie cierpliwosci a Twoje zdjecia pozwalaja mi ja poskramiac bo...wiem,ze warto!!!!
Tytul twojego watku idealnie pasuje do tego co stworzylas i pokazujesz!
pozdrawiam serdecznie i...Kajtka tez oczywiscie!!!!
pracownia_bajka 22:02, 28 sie 2012

Weroniko, masz Cuuudny!!!! Piękny!!! Jedyny!!! Niepowtarzalny!!!! ogród )) Nie dziwię się, że Twoje zdjęcia zostały opublikowane )) TEN ogród ma duszę)) Przeplatają się w nim pory roku, kolory, formy... BRAWO!!! Tętni życiem, zmienia się tak, jak zmienia
się życie)) Jest tylko Twój!!! i Twoich przyjaciół) Widać, że tworzony z wnętrza... Bez szablonów, bez "tryndów" )) Pracochłonny, fakt! Ale inaczej)) Każdy ogród wymaga pracy i troski... Nie istnieja ogrody "Łatwe, sprawdzone i bezobsługowe"...Spacerując po ogrodowisku już zaczynam mieć powyżej uszu "zawijasków" bukszpanowych, , kulek wszelkiego rodzaju, stożków bukszpanowych i cisowych, żurawek,hortensji lime light ... Choć to moje miłości , które posadziłam kilka lat temu tworząc swój ogród, prowadziłam, bo tak mi "grało: , dziś mam odruch :bleee" , jak na nie patrzę, bo przecież są wszędzie!!! Wprawdzie nie ma dwóch takich samych ogrodów, ale...Przeglądając wątki I tak mam odczucie, że wszystko jak przez kalkę, wszystko tak samo...Na pytanie "co w tym miejscu?" pada jedna odpowiedź....Takie nasadzenia niezmiennie kojarzą mi się z hotelami, restauracjami, miejscami, do których "wpada" się, a wpadając, omiata wzrokiem...Mogą być reprezentacyjne....I tylko tyle... U Ciebie są klimaty)) Są osie- z każdej strony widzi się inaczej... Twój ogród jest jak obraz- niby widzi się obraz, a spoglądając z różnych stron widzi się za każdym razem co innego )) pozdrawiam serdecznie Weroniko i zyczę Ci siły, abyś mogła ogarniać to wszystko, przede wszystkim życzę Ci, aby kiedyś znalazł sie ktoś, kto będzie kontynuował z taką samą pasją Twoja pracę, kiedy Twoje siły będą mniejsze ))
dajana 10:16, 29 sie 2012

weronika77 napisał(a)
Nie moge wejśc na link mam ograniczenia w pracy, wejde w domu Jestem strasznie ciekawa Kajtusia nad morzem
dajana 10:24, 29 sie 2012

pracownia_bajka napisał(a)
Weroniko, masz Cuuudny!!!! Piękny!!! Jedyny!!! Niepowtarzalny!!!! ogród )) Nie dziwię się, że Twoje zdjęcia zostały opublikowane )) TEN ogród ma duszę)) Przeplatają się w nim pory roku, kolory, formy... BRAWO!!! Tętni życiem, zmienia się tak, jak zmienia
się życie)) Jest tylko Twój!!! i Twoich przyjaciół) Widać, że tworzony z wnętrza... Bez szablonów, bez "tryndów" )) Pracochłonny, fakt! Ale inaczej)) Każdy ogród wymaga pracy i troski... Nie istnieja ogrody "Łatwe, sprawdzone i bezobsługowe"...Spacerując po ogrodowisku już zaczynam mieć powyżej uszu "zawijasków" bukszpanowych, , kulek wszelkiego rodzaju, stożków bukszpanowych i cisowych, żurawek,hortensji lime light ... Choć to moje miłości , które posadziłam kilka lat temu tworząc swój ogród, prowadziłam, bo tak mi "grało: , dziś mam odruch :bleee" , jak na nie patrzę, bo przecież są wszędzie!!! Wprawdzie nie ma dwóch takich samych ogrodów, ale...Przeglądając wątki I tak mam odczucie, że wszystko jak przez kalkę, wszystko tak samo...Na pytanie "co w tym miejscu?" pada jedna odpowiedź....Takie nasadzenia niezmiennie kojarzą mi się z hotelami, restauracjami, miejscami, do których "wpada" się, a wpadając, omiata wzrokiem...Mogą być reprezentacyjne....I tylko tyle... U Ciebie są klimaty)) Są osie- z każdej strony widzi się inaczej... Twój ogród jest jak obraz- niby widzi się obraz, a spoglądając z różnych stron widzi się za każdym razem co innego )) pozdrawiam serdecznie Weroniko i zyczę Ci siły, abyś mogła ogarniać to wszystko, przede wszystkim życzę Ci, aby kiedyś znalazł sie ktoś, kto będzie kontynuował z taką samą pasją Twoja pracę, kiedy Twoje siły będą mniejsze ))

Piękna opinia twego ogrodu Weroniko i taka szczera ,w pełni zasłuzona .Za mało bywałam na O,, nie wiedziałam ze zdjecia twego ogrodu zostały opublikowane. Gratuluje z całego serca !!! to wspaniała wiadomosć
dajana 10:50, 29 sie 2012

Kajtus to szcześciarz bo ma miłosc i wszystko co go uszczęsliwia .On jest taki sam jak moja Moli Kiedy na niego patrzę mam wrazenie ze to ona Potrafią nas rozkochac w sobie oj potrafia ale i one nam daja tyle miłosci ze nie sposób sobie wyobrazic ze mogłoby ich nie byc, prawda? Podusia swietna z takim wyznaniem nic nie trzeba dodawac . Buziaki dla Kajtusia równiez bo to mój ulubieniec nr.1 ogród jest nr.2 To proste,, kazda miłosc jest inna
Mala_Mi 16:48, 29 sie 2012

weronika77 napisał(a)

Miłość wielka... wcale Kajtkowi się nie dziwię...ale panienka niby uległa, ale okazałą się zadziorna , podpuszczałą, a potem cap ząbkami Dobrze, że miłość się skończyłą wraz z wakacjami
Usmiałąm się z filmiku