Weroniko, masz Cuuudny!!!! Piękny!!! Jedyny!!! Niepowtarzalny!!!! ogród

)) Nie dziwię się, że Twoje zdjęcia zostały opublikowane

)) TEN ogród ma duszę

)) Przeplatają się w nim pory roku, kolory, formy... BRAWO!!! Tętni życiem, zmienia się tak, jak zmienia
się życie

)) Jest tylko Twój!!! i Twoich przyjaciół

) Widać, że tworzony z wnętrza... Bez szablonów, bez "tryndów"

)) Pracochłonny, fakt! Ale inaczej

)) Każdy ogród wymaga pracy i troski... Nie istnieja ogrody "Łatwe, sprawdzone i bezobsługowe"...Spacerując po ogrodowisku już zaczynam mieć powyżej uszu "zawijasków" bukszpanowych, , kulek wszelkiego rodzaju, stożków bukszpanowych i cisowych, żurawek,hortensji lime light ... Choć to moje miłości , które posadziłam kilka lat temu tworząc swój ogród, prowadziłam, bo tak mi "grało: , dziś mam odruch :bleee" , jak na nie patrzę, bo przecież są wszędzie!!! Wprawdzie nie ma dwóch takich samych ogrodów, ale...Przeglądając wątki I tak mam odczucie, że wszystko jak przez kalkę, wszystko tak samo...Na pytanie "co w tym miejscu?" pada jedna odpowiedź....Takie nasadzenia niezmiennie kojarzą mi się z hotelami, restauracjami, miejscami, do których "wpada" się, a wpadając, omiata wzrokiem...Mogą być reprezentacyjne....I tylko tyle... U Ciebie są klimaty

)) Są osie- z każdej strony widzi się inaczej... Twój ogród jest jak obraz- niby widzi się obraz, a spoglądając z różnych stron widzi się za każdym razem co innego

)) pozdrawiam serdecznie Weroniko i zyczę Ci siły, abyś mogła ogarniać to wszystko, przede wszystkim życzę Ci, aby kiedyś znalazł sie ktoś, kto będzie kontynuował z taką samą pasją Twoja pracę, kiedy Twoje siły będą mniejsze

))