oj szkoda , bo tak kawusie razem byśmy wypiły i sił nabrały ...dziękuję za komplementy ... ale ogród zimowy to jest to warto poczekać z mebelkami a dzisiaj mi też się nie chce, druga kawa mało pomogła, ale była smaczna... ale pomału coś tam robię trochę w ogródku a teraz za gorąco to w domu Syla oczywiście , że decyduję się na przycięcie ... wczoraj u Marzenki mierzyłam miarką , u niej obwódka ma ok.22-24 cm ... u mnie dzisiaj też pomierzyłam i jest tak ... obwódka ma od 32-34cm , a lawenda od 40-50 cm ... i co ciachać na 24 cm?
A... anioła stróża u boku
B... buziaków słodkich miliony
C... czasu wolnego dla siebie
D... drogi usłanej różami
E... ekskluzywnych wakacji
F... fury pieniążków
G... gwiaździstego nieba
H... horoskopu korzystnego
I... i oprócz tego
J... jasności umysłu
K... kolorowych chwil
L... lotów wysokich
M... miłosnych uniesień
N... nieprzemijającej urody
O... oddechu od codzienności
P... pogodnych dni
R... romantycznych wieczorów
S... szalonych nocy
T... tylko spełnionych marzeń
U... uroku osobistego
W... wiary w sukces
Z... zawsze uśmiechniętej buzi
Może ktoś odwiedzi mój wątek i pomoże mi w ratowaniu żurawek. Tak wyglądają. Nie mam pojęcia czy to jakiś grzyb się przyczepił, czy plamy od słońca ? Takie objawy zaczyna mieć też hortensja.
Moja southern comfort też ma takie plamy - ale to jest oznaka poparzenia słonecznego. Najlepiej je przenieść do cienia.
Iza jaka piękna weranda ... wow ... i ta lawenda ... gratuluję Wam ...
... i Kochana życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin STO LAT ... dziś mamy 30 czerwca ...jeżeli coś nie pomyliłam ... ale uwielbiam Twój wątek i chyba dobrze wyczytałam
Kwiatek dla Ciebie
aaaaa, jak pięknie!!!!!! Oj jak zazdraszczam takiego nastrojowego miejsca, już "widzę" po Twojej kosmetyce jakie to będzie cacko i wpraszam się na zieloną herbatkę na werandzie (no chyba, że mo pozwolisz zostać do wieczora to wtedy z miła chęcia winko jakieś bądź letniego drinka)
aaaaa, jak pięknie!!!!!! Oj jak zazdraszczam takiego nastrojowego miejsca, już "widzę" po Twojej kosmetyce jakie to będzie cacko i wpraszam się na zieloną herbatkę na werandzie (no chyba, że mo pozwolisz zostać do wieczora to wtedy z miła chęcia winko jakieś bądź letniego drinka)
Miejmy nadzieje,że Finka będzie miała dostęp do netu ...
Miłego dnia dla moich gości ... dzisiaj muszę odgruzować dom ... oj czas się wziąć do roboty ... już się nie da dłużej przeciągać tej chwili ... śniadanie było, kawa była ...ogrodowisko ... ... a może tak druga kawa ?
ładniusie te mebelki ogrodowe .... ja na swoje muszę poczekać aż się ogród zimowy zrobi .... ale tam , poczekam , bo warto ..... Piękny wystrój donicowy przy wypoczynku ..... Ale mi się dzisiaj nic nie chce .... Jak bukszpaniki ? decydujesz się na przycięcie ??? bo jak tak to biegnę mierzyć swoje .... buziolki .... szkoda że te trzy godzinki nas dzielą od siebie .... oj szkoda