Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej
12:25, 14 sie 2012
Była chwila relaksu w pięknej scenerii lecz w wietrznych (czyt. chłodnych) okolicznościach pogodowych
zajrzałam do Dawida i widziałam jergo milin. To i ja się swoim pochwalę. To jego drugie kwitnienie
![]()
![]()
Buziaki Vivo, pewnie do kolejnego spotkania
a tu mój rycynowiec, wszystkie bujnęły, ale tego chociaż deszcz nie przechylił, ale wielki! a ile nasion będę miała; z tym, że w przyszłym roku posadzę sensownie, w tym jak z łapanki to wyszło! i...podzielę się nasionami, jeśli będą chętni
![]()
![]()
Rowek robiony przez angielskiego ogrodnika, wygrzebuje ziemię rękami. Po narzędziu.
![]()
Widok z mojego okna w kuchniKolejny deszczowy dzień, ale przyjemnie jest popatrzeć za okno popijając owocową herbatkę z nalewką z czarnej porzeczki. Od razu poprawia się humorek
![]()
Pozdrawiam wszystkich zaglądających do mnie![]()
![]()
a teraz ku przestrodze,, ale to już chyba wszyscy wiedzą, prócz mnie najwyraźniej
, miałam jeszcze kawałk agrowłókniny na rabacie z tujami, podczas sadzenia żurawek zaczęłam ją ściągać i oczom moim ukazał się taki oto widok
![]()
![]()
korzenie na weirzchu
agrowłókninie mówię definitywnie NIE
A tu moja piękność Vanille Fraise :
![]()
Nadal oczami Tytusa
A ta zielona sałata to jak mawia mój Pan nawet niejadalna....
![]()
Przez te róże to nawet sąsiada przy płocie trudno obszczekać!!!
![]()
I jeszcze raz w prawo
![]()
Kasia no przed i po super! Ale efekt nie?Aaaa i gratuluję 400
![]()
Karmik został przycięty do kostki granitowej a macierznka ma jeżyka zamiast warkoczyków
![]()