Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród w skali mikro cz.II 16:41, 26 sie 2016

Do góry
Właśnie chciałam napisać ,że miałam dziś cudowne odwiedziny , ale Jolka mnie ubiegła z prėdkością światła

Otóż odwiedzili mnie dziś Jolka Lojalna i Sebek wargi mam obtrzaskane , wiele wątpliwości ogrodowych przegadane jestem super szczęśliwa i mam banana na ryjoku od ucha do ucha

4 godziny minęły jak z bicza strzelił..nie byłam świadoma , która godzina...herbatka arbuzowa smakowała , co mnie bardzo cieszy .. nooo ..iiiii..mikro ogród miał prawdziwą sesjé zdjėciową ..jak na jakiegoś modela przystało

Dostałam pikne przenty, wrzosy w doniczce różowej ,żeby do róży pasowły ( różę trza teaz kupić nie ma zmiłuj ) i cudny koszyk na owoce, z owocami do kompletu z najcudniejszym wkladem..a mianowicie..z saszetką lawendy pachnie...niesamowicie no jak tu nie dostać lawendy od Właścicielki Lawendowego Zawrotu Głowy

A teraz niestety goście się rozjechali, choć chętnie bym ich jeszcze zatrzymała pozostała ochota ,źeby się spotykać i spotykać.......

Ogródkowe perypetie:) 10:32, 26 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Trawnik miodzio!!!

U AniSC grzech chodzić w butach po trawniku. U mnie jeszcze tak dobrze nie ma, ale bez butów tech chodzi się super w tym sezonie.
Wpadaj.
Coś jeszcze, coś więcej... 10:31, 26 sie 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
a kiedy fotki beda ?

Yyyyyy......
W poniedziałek może zdążę I hope so!
Coś jeszcze, coś więcej... 10:30, 26 sie 2016

Do góry
tulucy napisał(a)
A ja mam pokusy
Ciągle, gdzie nie wejdę, tam kuszą ale póki co trzymam się dzielnie, może dlatego, że czekam na przesyłkę

Ja jakiś dziwny teraz jestem, jak wchodzę do szkółki to albo mnie nic nie kusi albo kupuje to co mam na liście - zazwyczaj jakiś środek. Na razie nie buszuje po szkólkach i innych różnych stronach, bo... nie chce mi się Po za tym żeby wsadzić te róże znów musze rozwalić pół bylinowki. Parę dni wolnego będę mieć za dwa tygodnie, wtedy pomyślę jak zmiany wdrożyć w życie
Ogródkowe perypetie:) 10:27, 26 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Dziewczynki - ja już w końcu nie wiem czy Wy chcecie do mnie czy do Wojslawic, ale w drugim miejscu na pewno ładniej i jest co zwiedzać.
Jak chcecie do mnie to... będzie mi bardzo miło Was gościć, choć dopiero po 7 września mam luzniejszy tydzień i wtedy pewnie będę w domu. Również Kasia i Justyna chciały przyjechać, wiec... plan jest

Trawnik miodzio!!!

Oj ja chcę i tu i tu. Lubię do Ciebie jeździć
Ja wcześniej niż 7 nie dam rady
Ogródkowe perypetie:) 10:26, 26 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
A jakby tego giga miskanta rozsadzic na 5 sztuk i wsadzić pod taras?Zasloni konary pnacych i stworzy tło dla reszty.

Właśnie tam był i rósł ładnie, tylko był za duży. Wysadziłam go więc.
Podzielić muszę.. jeden już podzieliłam i mam 3

Tylko wtedy muszę chyba rabatę poszerzyć, bo tak miskant wszystko zadusi.
Ogródkowe perypetie:) 10:25, 26 sie 2016

Do góry
Dziewczynki - ja już w końcu nie wiem czy Wy chcecie do mnie czy do Wojslawic, ale w drugim miejscu na pewno ładniej i jest co zwiedzać.
Jak chcecie do mnie to... będzie mi bardzo miło Was gościć, choć dopiero po 7 września mam luzniejszy tydzień i wtedy pewnie będę w domu. Również Kasia i Justyna chciały przyjechać, wiec... plan jest

Trawnik miodzio!!!
Ogródkowe perypetie:) 10:20, 26 sie 2016

Do góry
A jakby tego giga miskanta rozsadzic na 5 sztuk i wsadzić pod taras?Zasloni konary pnacych i stworzy tło dla reszty.
Coś jeszcze, coś więcej... 10:15, 26 sie 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Sebek ja od początku wiedziałem, ze chce być ekonomem to o czym dziewczyny pisza to dla mnie ciemna magia

Na szczęście łączą nas inne wspólne tematy na forum
Coś jeszcze, coś więcej... 10:14, 26 sie 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Szkolnych tematów ciąg dalszy

Sebek werbena na prawdę do wazonu fatalna. Wystawiłam ją na dwór i jak jej nie poruszam to już 3 dzień się trzyma ale jak tylko poruszę wazon to sypie się jak śnieg z nieba. Fakt jest jeden - ona na prawdę ładnie wygląda w wazonie szkoda że taka delikatna.

Tulipany zamawiasz czy kupujesz w sieciówkach?

O ile kupie tulipany to pewnie napadnę na kilka insektów w mojej wsi Z innymi cebulkami pomyślę - mam ich dość trochę
Coś jeszcze, coś więcej... 10:12, 26 sie 2016

Do góry
tulucy napisał(a)
Moje zmory na studiach to były wszelkiego rodzaju zajęcia z zakresu ekonomii, mój błąd,że wcześniej nie sprawdziłam szczegółowo przedmiotów obowiązkowych, w każdym razie pozaliczałam

Róże zamówiłeś już?

Nie mam weny
Coś jeszcze, coś więcej... 07:04, 26 sie 2016

Do góry
Sebek ja od początku wiedziałem, ze chce być ekonomem to o czym dziewczyny pisza to dla mnie ciemna magia
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:53, 26 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Wróciłem z pracy i wiesz co? Gdybym nie widział ich na żywo to nie dostrzeglbym w życiu o tej porze tych różnic A tak... jakoś mi łatwiej

Wg mnie te róznice są tak subtelne, ze trzeba je Le ogladać aby móc zidentyfikowac kwiaty na krzaku i powiedziec to jest Darcey a to William czekam az Thomas zakwitnie, bo wg mńie niemla identyczny z Darcey, sama chcę sie porzekonać
Tu ma być ogród :) 23:55, 25 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Super, że już jesteście u siebie

Patyki PB na pewno zakwitną wcześniej, pewnie po tym je rozpoznasz

Szpitalna atmosfera i jedzenie nie sprzyjają szybkiemu dochodzeniu do zdrowia, także nie ma jak w domu!

A właśnie u mnie odwrotnie jest, na patykach zielone kwiaty się pojawiły, niektóre nawet już się zaczęły przebarwiać i ani grama bieli nie ma, dlatego uznałam, że to na pewno limki.
Do oceny brałam jeszcze pod uwagę kolor łodyg i PB ma lekko czerwonawe nowe przyrosty - zobaczymy w przyszłym roku czy dobrze ocenilam sytuację
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:44, 25 sie 2016

Do góry
Rewelacyjne masz te rabaty Carexy Ci rosną jak głupie U mnie podobnie Choć ja mam ID i... lubię je nadal mocno!
Tu ma być ogród :) 23:40, 25 sie 2016

Do góry
Super, że już jesteście u siebie

Patyki PB na pewno zakwitną wcześniej, pewnie po tym je rozpoznasz
Miłkowo - sezon 2016-2022 22:24, 25 sie 2016

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Z jakiej to okazji ostrzeżenie niemieckie? Będą szaleć ufoludki? Czy już miejsca w magazynach nie mają i terminy ważności uciekają?

Robić mi się nie che.. wiec oglądam gdzie mnie nie było..Hania jak zawsze celną ripostą strzeliła
Sebek strzelił zasmarkaną donica

A ty.. jesteś moja siostra jak nic.. w końcu wychodzi te podobieństwo

zapomniałam o lodach, o szejku..

zupełnie jak ja

Ogród pomimo suszy i innych plag sie broni.. wygląda dobrze a TO DOBRZE SAMO SIĘ NIE ZROBI.. jednak na ten areał czasu zawsze mało jak się ma 2 ręce

Iza zadowolona mimo braku lodów i takich tam kalorycznych rzeczy.. widać że dbają o linię ..
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 21:55, 25 sie 2016

Do góry
Hortulus robi wrażenie, ale i tak wolę Twój Zresztą masz po bokach siatkę to można za darmo go jeszcze zobaczyć
Ogródek Iwony II 21:43, 25 sie 2016

Do góry
Róże palę, raz miałem w komposcie i... tragedia
Miejsko & sielsko 21:40, 25 sie 2016

Do góry
ewakatowice napisał(a)

tylko Ciebie ))

Dlatego miałem czkawke w pracy!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies