Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Gardenarium 19:39, 25 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Podsumowanie kwestii oczka

....wykończone płytkami a la kamiennymi..jak po lewej...forma prostokætna zakopana w ziemi jak u göry pośrodku...długi prostokąt - jak po prawej..ale bez żwirku na dnie- trudności w czyszczeniu - połączenie z resztą ogrodu- tak jak na dole..obrzeże a oobok trawnik na tym samym poziomie

Co myślicie ??

Tylko musiałam polikwidować zdjęcia nie Twoje bo nie wolno. Ale nic to:0 Tzw kastra budowlana może być, ale musi być czarna, biała odpada.

Ale można jej dno pokryć kamieniami, też czarnymi, nie będzie glonów tak widać i brudu

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:40, 25 sie 2016

Swoją drogą meble (Mniam) super donica dobrana

Instagram Ogrodowiska
Kasya 19:45, 25 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Jeszcze mam tyły sprzed wekendu i dziš Wam poodpisujė słowo harcerza czekam właśnie na meble..po prostu przebieram nóżkami jak mała dziewczynka a one dopiero od 12.... no i wcześniej muszę do roboty polecieć

W łykend było u mnie szpetnie deszczowo i zimno a o wichurze nie wspomnę dobrze ,że akurat obok nas przeszła bokiem bo jak z takich budynków solidnych jak stary szpital w Chorzowie dach potrafiło zerwać to nasz domek chyba by latał calusi
Burza była tak solidna ,że nawet żmija zygzakowata chciała mi wleźč do domu i to niestety moja gościnność wysiadła ... teraz się zastanawiam ,czy nie lepiej było ją zakatrupić ( mała była ) bo polazła na rabatę , na której zawsze drzemie mój kot...jak łooona go pogryzie ??... Emuś mówi ,że kot se poradzi..ale ja ....wiecie..jak zwykle..pełna panika

I jescze mi padła klima w aucie

zmija jest bardzo niebezpieczna, a kot wcale sobie nie poradzi, jak cos...
niestety jest pod ochroną ale ja bym ubila
lojalna_ 20:15, 25 sie 2016

jesssu zeby jo ino jutro nic nie pomarasiła )))))
lojalna_ 16:23, 26 sie 2016

Herbatka arbuzowo- mietowa i ogorkowo- mietowa HiCior !!!Pychotka kto nie pił niech mu szkoda ))))

Elciu przemiła babeczko wszystko u Ciebie takie milutkie zgrabniutkie )) atmosferka , cudniste detale i rzecz jasna Ty sama rowniez))

No gdzie milej nie mozna spędzic czasu z czarująca kobitka i młodym przystojniakiem jak na ogrodowiskowym spotkaniu ))

Dzieki fest za pogaduszki !!!!!!!

Elcia chce je wymienic na nowszy model a mnie to miejsce ujęło )))

l a mnie zaczarowało to miejsce ))
lojalna_ 16:31, 26 sie 2016

magiczne Lustro ))

Magiczny dach )

lojalna_ 16:36, 26 sie 2016

I magiczny wiąz ))

lojalna_ 16:36, 26 sie 2016

A na koniec perła ))))

gierczusia 16:41, 26 sie 2016

Właśnie chciałam napisać ,że miałam dziś cudowne odwiedziny , ale Jolka mnie ubiegła z prėdkością światła

Otóż odwiedzili mnie dziś Jolka Lojalna i Sebek wargi mam obtrzaskane , wiele wątpliwości ogrodowych przegadane jestem super szczęśliwa i mam banana na ryjoku od ucha do ucha

4 godziny minęły jak z bicza strzelił..nie byłam świadoma , która godzina...herbatka arbuzowa smakowała , co mnie bardzo cieszy .. nooo ..iiiii..mikro ogród miał prawdziwą sesjé zdjėciową ..jak na jakiegoś modela przystało

Dostałam pikne przenty, wrzosy w doniczce różowej ,żeby do róży pasowły ( różę trza teaz kupić nie ma zmiłuj ) i cudny koszyk na owoce, z owocami do kompletu z najcudniejszym wkladem..a mianowicie..z saszetką lawendy pachnie...niesamowicie no jak tu nie dostać lawendy od Właścicielki Lawendowego Zawrotu Głowy

A teraz niestety goście się rozjechali, choć chętnie bym ich jeszcze zatrzymała pozostała ochota ,źeby się spotykać i spotykać.......

lojalna_ 16:45, 26 sie 2016

Elcia zawsze pozostaje niedostyt po tych swietnych spotkaniach.

Dzieki Dzieki dziekI WieLkie ))))