Miłe spotkanie, zdjecie w pięknym nebieskim zakątku A zdjęcia Sebka jak zawsze piękne no i te Twoje trawki, cudne hakone. Byłam ostatnio w pobliżu ale w czasie jak Ty byłas na wyjeździe. Pozdrawiam i życzę chwili odpoczynku Irenko
Irciu...jesteś niemożliwa
Cudne spotkanie, a Twój ogród jest niepowtarzalny i sam się broni. U mnie, przy przejrzystości rabat, które wprowadziłam...musi być na bieżąco kontrolowany, bo inaczej nieporządnie wygląda. Twój nie wygląda nigdy nieporządnie, bo wszystko się ze sobą przeplata i zawsze wygląda naturalnie. Pamiętaj, dbaj o siebie Kochana, bo takiego dużego ogrodu do końca nie przerobisz nigdy w dwie osoby!!!
Sebkowe zdjęcia są charakterystyczne i zawsze pokazują detale, które nie zawsze do końca widzimy...lubię Sebusiowe zdjęcia
Poszalałaś z intensywnością życia w tym roku Ale Ci służy Żadnej zaniedbanej Irenki sobie nie przypominam...
Irenko, poczytałem i pooglądałem wszystkie relacje z wizyt i z ogrodu. Jestem jak wszyscy pod wielkim wrażeniem. Pięknie jest u Ciebie. Z wielka przyjemnością wybiorę sie kiedyś do Ciebie... na szejka
Przejrzałam relację Twoją Irenko oraz Sebastiana - obie bardzo ciekawe Dzięki Tobie mogłam obejrzeć koszulę Sebka A dzięki zdjęciom gościa - Twój piękny ogród Dużo sił Ci życzę
oj tak jutro pokaze, jeszcze dobrze swoich fotek nie ogladnelam, roslinki sadze i podlewam.
Irenko dziekuje za to, ze znalezliscie dla nas czas za wspaniale przyjecie. Widzialam twoj ogrod drugi raz i odkrylam tyle nowych miejsc Niebieski zakatek wyobrazalam sobie gdzie indziej hihi, jest sliczny.
Dziekuje za pokazanie Kwiatonu bylismy tam jeszcze raz, bo R stwierdzil, ze mamy za malo roslin i potrzebuje wiecej aronii. Jakbys jakas chciala kupic to same patyki zostawilismy hihih trzeba zamowic nowe rosliny. U Kulasa tez bylismy i kupilsmy choinke na Boze Narodzenie
Przepiekny ogrod i przemili gospodarze a Misia tez wygrzeczniala, biegala kolo mnie i calowala mnie po nogach ale nie szczekala i nie przeszkadzala.
I za roslinki dziekuje czesc juz posadzona, jutro reszta.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"