Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Madzenka 21:32, 22 sie 2016

Wypoczynku trochę, bo ten dziki pęd nas wykończy

Ireno czy mam zamawiać Novalis czy wymienimy sie? Moze chcesz Burgundy Ice lub moja NN?
danuta_szwajcer 02:51, 23 sie 2016

Milka napisał(a)
mieli okazje się poznać

w nowym zakątku foty obowiązkowe
chyba sie podobało, mam nadzieję

i naruszam regulamin, ale to ostatnia fotka

miłej niedzieli wszystkim

Miłe spotkanie, zdjecie w pięknym nebieskim zakątku A zdjęcia Sebka jak zawsze piękne no i te Twoje trawki, cudne hakone. Byłam ostatnio w pobliżu ale w czasie jak Ty byłas na wyjeździe. Pozdrawiam i życzę chwili odpoczynku Irenko
Juzia 07:38, 23 sie 2016

O Wow!
Nie myślałam, że może być u Ciebie jeszcze piękniej!!!
Ten biało-niebieski kącik rewelacyjny!

Kindzia 11:26, 23 sie 2016

Irciu...jesteś niemożliwa
Cudne spotkanie, a Twój ogród jest niepowtarzalny i sam się broni. U mnie, przy przejrzystości rabat, które wprowadziłam...musi być na bieżąco kontrolowany, bo inaczej nieporządnie wygląda. Twój nie wygląda nigdy nieporządnie, bo wszystko się ze sobą przeplata i zawsze wygląda naturalnie. Pamiętaj, dbaj o siebie Kochana, bo takiego dużego ogrodu do końca nie przerobisz nigdy w dwie osoby!!!

Sebkowe zdjęcia są charakterystyczne i zawsze pokazują detale, które nie zawsze do końca widzimy...lubię Sebusiowe zdjęcia

Poszalałaś z intensywnością życia w tym roku Ale Ci służy Żadnej zaniedbanej Irenki sobie nie przypominam...
Robertop 13:51, 23 sie 2016

Irenko, poczytałem i pooglądałem wszystkie relacje z wizyt i z ogrodu. Jestem jak wszyscy pod wielkim wrażeniem. Pięknie jest u Ciebie. Z wielka przyjemnością wybiorę sie kiedyś do Ciebie... na szejka
Ewa777 20:14, 23 sie 2016

Przejrzałam relację Twoją Irenko oraz Sebastiana - obie bardzo ciekawe Dzięki Tobie mogłam obejrzeć koszulę Sebka A dzięki zdjęciom gościa - Twój piękny ogród Dużo sił Ci życzę
Matka 20:16, 23 sie 2016

I Sebek z kolorem koszuli się dopasował

haha

Pięknie
Mala_Mi 22:24, 25 sie 2016

hanka_andrus napisał(a)
Z jakiej to okazji ostrzeżenie niemieckie? Będą szaleć ufoludki? Czy już miejsca w magazynach nie mają i terminy ważności uciekają?

Robić mi się nie che.. wiec oglądam gdzie mnie nie było..Hania jak zawsze celną ripostą strzeliła
Sebek strzelił zasmarkaną donica

A ty.. jesteś moja siostra jak nic.. w końcu wychodzi te podobieństwo

zapomniałam o lodach, o szejku..

zupełnie jak ja

Ogród pomimo suszy i innych plag sie broni.. wygląda dobrze a TO DOBRZE SAMO SIĘ NIE ZROBI.. jednak na ten areał czasu zawsze mało jak się ma 2 ręce

Iza zadowolona mimo braku lodów i takich tam kalorycznych rzeczy.. widać że dbają o linię ..
Basilikum 22:14, 26 sie 2016

Pss nie powiem R nic, ze lody byly
on uwielbia

a teraz lece czytac, bo mi powiadomienia pokazuja tylko jeden zalegly post a mam chyba z 300
Basilikum 22:26, 26 sie 2016

Milka napisał(a)

widza się w lusterkach i pewnie fajne foto sobie zrobili

oj tak jutro pokaze, jeszcze dobrze swoich fotek nie ogladnelam, roslinki sadze i podlewam.

Irenko dziekuje za to, ze znalezliscie dla nas czas za wspaniale przyjecie. Widzialam twoj ogrod drugi raz i odkrylam tyle nowych miejsc Niebieski zakatek wyobrazalam sobie gdzie indziej hihi, jest sliczny.
Dziekuje za pokazanie Kwiatonu bylismy tam jeszcze raz, bo R stwierdzil, ze mamy za malo roslin i potrzebuje wiecej aronii. Jakbys jakas chciala kupic to same patyki zostawilismy hihih trzeba zamowic nowe rosliny. U Kulasa tez bylismy i kupilsmy choinke na Boze Narodzenie
Przepiekny ogrod i przemili gospodarze a Misia tez wygrzeczniala, biegala kolo mnie i calowala mnie po nogach ale nie szczekala i nie przeszkadzala.
I za roslinki dziekuje czesc juz posadzona, jutro reszta.