Poskręcane? Nie widzę.
A stosujesz program ochrony bukszpanów?
zaznaczyłam na złóto jako przykład, teraz to jest pościnane, ale to na pewno była miodówka.
Program ochrony czytałam, ale w czasie urlopu nie zawsze stosowałam...
wierzba mandżurska cudna, nawet zimą; a moje bukszpany też tak mają, jak tu zaznaczone na żółto, ale nie marnieją w sumie to zostawiam jak jest
Witaj Marto, zdjęcie kapitalne (kiedy Ty obskoczyłaś te wszystkie stoły, żeby zebrać te goździki do kupy ?
Ja nawet nie zdążyłam powąchać
Bardzo się cieszę, że w tym wielkim tłumie była okazja, aby się poznać (i przystojnego męża
Lublin blisko - będę zagladać
Pozdrawiam serdecznie
04 sierpnia 2012 roku miałam zaszczyt uczestniczyć w niesamowitym zgromadzeniu pozytywnie zakręconych ogrodników na ziemi podkarpackiej w malowniczym miejscu zwanym " Ogrodem mimo woli"
Dzień był cudny,udany i pełen wrażeń.Dziękuję Aniu,twoim bliskim i wszystkim,którzy zadbali o każdy szczegół tego wydarzenia
ale pięknie to ujęłaś! tradycyjne gożdziki, ale takie subtelne i ta oprawa
Zainstalowałam Google Chrome i udało się...Misiek w całej okazałości. Moje zdjęcia nie dorównują Waszym, a szczególnie Eli i Roberta. Aniu, raz jeszcze dziękuję za niezapomniane chwile i gościnność.
Wiem na co się Misiek przygląda...... na ekipę kuchenną... ależ chłopak zadowolony W odróżnieniu ode mnie nie uciekł patrząc na to co się tam działo.....
Tylko te złożone schody na strych w tle....ale tego nikt nie widzi .... niestety moja chałupka jeszcze w budowie..... nieostającej jak i chabaźnik..... Liczyłam, że ten stryszek zrobię i obejdzie się bez Agroturystyki.. niestety przeliczyliśmy się z siłami..... M nie zdążył wykończyć ani strychu, ani schodów...
Czy ktoś może mi podpowiedzieć co to za super trawka na zdjęciu Ani?
Wygląda jak rospielnica japońska .
...mam dwie rozplenice i moim zdaniem chyba to coś innego....widuję podobną u sąsiadki i obserwuję... i nigdy nie kwitnie....jeśli to to samo.....
musimy chyba poczekać na naszą panią expert ....
Myślałam że to może jakiś carex, własnei bardzo zalezałoby mi na czyms takim i niekwitnącym
Teresko, to Spartyna grzebieniasta "Aureomarginata". Dosć ekspansywna. U mnie rośnie w centralnym miejscu, a ponieważ glębę mam ubogą i piaszczystą, to ona aż tak bardzo się u mnie nie rozrasta. Jesienią wybarwia się na złoto
Zainstalowałam Google Chrome i udało się...Misiek w całej okazałości. Moje zdjęcia nie dorównują Waszym, a szczególnie Eli i Roberta. Aniu, raz jeszcze dziękuję za niezapomniane chwile i gościnność.