Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 12:29, 09 sie 2012

Karolcia - dzięki to te mieczyki mozna przezimowac? Myslałam, że czeka mnie wykopywanie...ale i tak będę musiala, bo za rok planuję je gdzie indziej
Ana 12:39, 09 sie 2012

Trawiasta w popołudniowym slońcu po burzy

agata_chrosc... 12:40, 09 sie 2012

Ana, z tymi różami jeszcze. Popatrz też na pokrój. Bo jak będą się za bardzo rozłazić, to wyjdą Ci na trawnik i wszystko w ogóle zagłuszą. Niektóre z tych, co wypisałaś mogą mieć dość długie gałęzie. Mnie się wydaje, że tam najlepiej to by takie zgrabne krzaczki wyglądały
agata_chrosc... 12:41, 09 sie 2012

Ło jejku jakie trawy cudne! I te przedziwne mieczyki też piękne. Co Ty tak mało tego ogrodu swojego pokazujesz? Dozujesz jak jakąś miksturę leczniczą
Ana 12:43, 09 sie 2012

Kolejni lokatorzy to nachyłki - kiedy je sadziłam miały kolor zgaszonej pomarańczy, teraz nabierają czerwieni...

Ana 12:44, 09 sie 2012

Agata, mało?? A ja myslałam, że Was zanudzam
Ana 12:49, 09 sie 2012

i jeszcze raz trawiasta

cunningham's white zakwita ponownie

A tak wygląda rabata do obsadzenia po wykończeniu ją przez M kostką pod deskami - już nie ma prześwitów - pora na mnie

agata_chrosc... 12:52, 09 sie 2012

I te róże i lawendy tu właśnie mają być? No to może w tym okrąglaku daj drzewko i podsadź tak samo jak ten pas przy tarasie? Będzie pięknie!
Ana 12:54, 09 sie 2012

Agatko - w kole będą różnej wielkości kule (chyba jednak bukszpanowe, ale waham sie też nad danicą), pomiędzy nimi trawa carex bronze form i ta jodełka na pniu strzyzona w kulę
siaaska 12:56, 09 sie 2012

Ana widać że świetne spotkanko miałyście i nie tylko Wy dobrze się bawiłyście Mężowie i dzieciaki też
Prezencik też superowy Śliczna ptaszynka

Twoje jeżówki mnie urzekły Dopisane do listy

Jeśli chodzi o nową rabatę... Ana kurcze... Chyba musisz dołożyć pracy M. Strasznie wąsko na tej rabacie... Chodzi mi o ten paseczek... Nie wiem czy zmieścisz tam róże i lawendę... i jeszcze kulki... Chyba że pasami a nie jedno przed drugim...
Oj jak ja Ci zazdroszczę tego tarasu... też chcę już mieć... ale przynajmniej mam się na kim wzorować