Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 11:01, 25 cze 2012

Do góry
Szeroko uśmiechnięty pies Tytus,, który nie lubi pożegnań.... w pięknym otoczeniu Ładnie się wkomponował, prawda?

Ogródek Hanusi po zimie 11:00, 25 cze 2012

Do góry

[img

Haniu mogę tylko westchnąć!
Uwielbiam morze! Tęsknę za nim,ale za daleko na wypady jednodnowe!
całą naszą piękną krainę -aż z południa -bym musiała przejechać!
Ale może za rok sie uda! Ehh.. tak mówie co roku
Póki co popatrzę na Twoje fotki! Miłego dnia Haniu
Chelsea Flower Show 2012 10:58, 25 cze 2012

Do góry
Ale ta ekspozycja florystów z NAFAS to poprostu cudo. Tak pięknych barw w życiu nie widziałam - i tak perfekcyjnie dobranych roślin. To było w The Great Pavilion, widzieliście?

Mój ogród 10:55, 25 cze 2012

Do góry
Pobyt na na działce, chociaż pracowity to jednak udany. Pogoda była super, a rośliny rześkie po ostatnich deszczach. Wszystko rośnie dosłownie w oczach. Na początek rośliny, które wprawdzie przekwitły, ale w tym roku kwitły wspaniale.
Krzewuszka "Olympiade" ma złotawe liście.

Piwonie już skończyły swój spektakl, ale były wspaniałe.

Ta ciemna piwonia ma dwa rodzaje kwiatów.
Kapuściane

I pojedyncze

I jeszcze jednoroczne
Ostróżka a właściwie ostróżki, zasiałam je w zeszłym roku, w tym roku same się wsiały i tak chyba zostanie.

A ta ostatni kwiatuszek mnie zaskoczył i zachwycił. W ogóle jej nie znałam, wsiałam tylko dlatego, że ma kolor niebieski, A tu takie wdzięczne cudeńko.
Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 10:54, 25 cze 2012

Do góry
Moje nie zolkna,a jedynie zasilalam maczka rogowa (w tym roku sadzona,wiec nie zasilam jeszcze).

Dlaczego sadzisz ze nie beda w tym roku kwitly?
U mnie kwitnienie zaczely edless sommer,jeszcze sa male,bo rowniez wiosna sadzone.

Uploaded with ImageShack.us
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:53, 25 cze 2012

Do góry

Raz wieczorem zauważyłem czerwonego robaka na lilii - pomyślałem odleci, ale rankiem była taka...

To wredny poskrzypek.
Mnie wzeszłym roku oczarował swoim pieknym kolorkiem a potem zeżarł i popsuł lilie.
W tym roku nie ma ze mna szans!!

A żurawy masz piękne!
Doczytałam u Ciebie o śląskim spotkaniu! Znowu coś przegapiłam ,bo ja też ze Śląska-Górnego!
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 10:45, 25 cze 2012

Do góry
Jadłodajnia (między domem a garażem) bogato zastawiona - nie dało się nawet wszystkiego spróbować

Herbata w pękatych filiżankach

Kawka

Napoje orzeźwiające

Smakołyki

Ogród Danuszy - odsłona 2 10:42, 25 cze 2012

Do góry
wanda_drezdenko napisał(a)
a teraz ja z małym opóźnieniem

Wszystkiego dobrego Danusiu!

Wandziu dziękuję
Ogród Danuszy - odsłona 2 10:41, 25 cze 2012

Do góry

i Ingrid B krzew

nn

Ogród Danuszy - odsłona 2 10:40, 25 cze 2012

Do góry
i moje nn-ki

Ogród Danuszy - odsłona 2 10:38, 25 cze 2012

Do góry
witam dzisiaj zimno wieje ach te lato zaraz się skonczy praktycznie jesien zaczyna sie juz w ..... lipcu!
czuć jej zapach potem ciepełko które się pokazuje to juz jesienne
kwitna lilie , jeszcze nie wszystkie pokazuje kwitnące

i róże Ingrid Bergmann

ma duży kwiat
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 10:35, 25 cze 2012

Do góry
Podróżny zestaw Danusi

Ogród z perspektywą na przyszłość 10:29, 25 cze 2012

Do góry
Jak tradycja to tradycja....

GRATULACJE!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:27, 25 cze 2012

Do góry
Syla napisał(a)

No i supcio to wygląda !!! Jak bym miała taką rabatę to bym posadziła jeszcze lawendę i róże i koniec i kropka .... ale takiej rabaty nie mam dlatego napiszę działaj a ja z miłą chęcią popatrzę i pochwalę

Sebek super to wejście.. Sylwia ma racje, może chociaż lawendę dosadź

Ale...nie to chciałam napisać.. jak widzę wianek na drzwiach to od razu widać, że ogrodowisko)
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:22, 25 cze 2012

Do góry

Gratuluję i życzę kolejnej 100
ogrodoweimpresjejolki 10:22, 25 cze 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Witaj Jolu, zaglądałam wielokrotnie na twój watek, nie zostawiając jednak śladu. Utkwiło mi w głowie ciasto z borówkami – straszny łasuch ze mnie. Ostatnio nałożyłam parę kilogramów, bo ciągle goście i coś piekę, albo ja w gościach. Oczywiście podoba mi się Twój ogród, róże prześliczne.
Zapamiętałam Cię ze spotkania u Bożenki jako ciepłą i serdeczną osobę. Pozdrawiam

Moim zdaniem Jola jest przesympatyczna, ale wszystkie Szczecinianki takie są , choc Jola jednak więcej niż inne.

Bożenko, osuszyłam już łzy wzruszenia, które kapnęły na klawiaturę i próbuję dobrać słowa, żeby podziękować za to co najcenniejsze, czyli dobre słowo

I za tego mikrusa, który dany od serca zakwitnie ...

Widzę że tylko jednym kwiatkiem ale dobre i to. Pozdrawiam Jolu.

DWOMA
ogrodoweimpresjejolki 10:20, 25 cze 2012

Do góry
jotka napisał(a)

Witaj Jolu, zaglądałam wielokrotnie na twój watek, nie zostawiając jednak śladu. Utkwiło mi w głowie ciasto z borówkami – straszny łasuch ze mnie. Ostatnio nałożyłam parę kilogramów, bo ciągle goście i coś piekę, albo ja w gościach. Oczywiście podoba mi się Twój ogród, róże prześliczne.
Zapamiętałam Cię ze spotkania u Bożenki jako ciepłą i serdeczną osobę. Pozdrawiam

Moim zdaniem Jola jest przesympatyczna, ale wszystkie Szczecinianki takie są , choc Jola jednak więcej niż inne.

Bożenko, osuszyłam już łzy wzruszenia, które kapnęły na klawiaturę i próbuję dobrać słowa, żeby podziękować za to co najcenniejsze, czyli dobre słowo

I za tego mikrusa, który dany od serca zakwitnie ...

Widzę że tylko jednym kwiatkiem ale dobre i to. Pozdrawiam Jolu.
Cały rok w ogrodzie 10:19, 25 cze 2012

Do góry
Dziś Łucji, więc
Wszystkiego najlepszego w życiu i ogródku.

Rabaty do wymiany :) 10:18, 25 cze 2012

Do góry
Rabata nie dokończona nie dość że deszcze i zminica to jeszcze uziemiona jestem bo dziecię chore...netu nie mam porządnego...ech...

Tak to wyglada. Hosty robią na razie za trawy i berberys

Musimy jeszcze zerwać darń i wytyczyć kształt rabaty. Pokombinuję z brzuszkiem tak jak radzisz Gosiu.
W miejscu kamienia powinna być hortensja z drugiej strony druga na razie ich nie mam i tak sobie myśle żeby tam coś posadzić. Tylko co by pasowało? rozchodnik mógłby być? a może jakaś inna bylina?
ogrodoweimpresjejolki 10:14, 25 cze 2012

Do góry
aldonaz napisał(a)

Aldonko, właśnie fluidy, którymi się wymieniamy w czasie spotkań są czymś wspaniałym Ja może nie potrafię tak ładnie wyrazić czasami w słowach moich odczuć, ale bardzo dobrze życzę napotkanym osobom I chciałam, aby była jeszcze kolejna okazja do spotkania - może u Ani Asc??? albo gdziekolwiek ... aby poza uśmiechami zamienić znowu choć kilka zdań i odczuc bliskość nie tylko ciała, ale i duszy

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies