Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Matka 21:58, 08 sie 2012

asc napisał(a)
Bogda..... mogłobyć wszystko Twoje... ale M jakoś nie zawitał..... ale nie martw się...w ogrodzie się ciągle jakieś sadzonki produkuja...
Agnieszka.. dzięki za miłe słowa.

Witam wszystkich od rana... i uciekam do pracy.

mój M się szykuje teraz do szpitala, ale zaraz go będę bałamucić znowu żeby potem na Rzeszów się nakierował
anna_studio 22:23, 08 sie 2012

Aniu, nie wiem jak to się stało, że do Ciebie nie dotarłam.........................................
ja wiem, że ja docieram zazwyczaj wszędzie z opóźnieniem......ale aż takim ???
Patrząc na liczbę stron pomyślałabym, że jesteś tu od początku istnienia forum, ale widzę,że dołączyłaś w tym roku....sprawdzałam kilka razy....czy aby się nie mylę...nie...13.01.2012 !!!
U Madżenki przeczytałam o chrzcinach.....nie wiedziałam o czym one gadają.....
Totalnie zdezorientowana dotarłam na wątek spotkaniowy......
A tam..........................
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu....., spotkania i Twojej osoby...
Jesteś NIESAMOWITA !!!
Jak na ogrodnika mimo woli, to podziwiam areał, któremu uległaś......
Pozdrawiam ciepło
Matka 22:26, 08 sie 2012

Też uważam, że kobita jest niezłą-a ta fotka z mietłą w stawiku mnie powaliła na kolanasydlatego i ja muszę Anię koniecznie poznać!!!tylko ta odległość, quercze blade
anna_studio 22:29, 08 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
a mi od razu zabrzmiało w głowie "ostał ci się jeno sznur" ... ... to apropo śmieci ...

Aniu siadłam i tak oglądam ... czytam i ciągle wracam tym samym ...

na głównym wątku spotkaniowym ciągle pojawiają się nowe zdjęcia ... to jakiś ewenement bo niby to samo a jaka radocha jak się ogląda ... tzn byłaby nieograniczona gdyby Robert nie wkleił mojego wielkiego czerwonego brzucha ... zdjęcie tak piękne jak mój brzucho wielki - nio nie wiem dlaczego z litości dla ludzi jakiegoś photoshopa nie użył ... ale nie użył ... wybaczam tę prawdę o sobie bo zdjęcia są fantastyczne !!! - wszyscy jakby zastygli na sekundę po której ruszą dalej ... i już się tam czuje ten ruch z przed i potem ... pierwszy raz mnie coś takiego ze zdjęcia znokautowało ... miszcz !!! Klamber od dziś

Coni, tak się NIE ROBI......nie zwraca się uwagi na.....
przez Twój wpis wróciłam na wątek spotkaniowy szukać Twojego czerwonego brzucha......
i nie znalazłam........
anna_studio 22:30, 08 sie 2012

Bogda napisał(a)
Też uważam, że kobita jest niezłą-a ta fotka z mietłą w stawiku mnie powaliła na kolanasydlatego i ja muszę Anię koniecznie poznać!!!tylko ta odległość, quercze blade

...mam te same odczucia
mira 23:12, 08 sie 2012

cześć Ania!

przeglądam i wspominam i się śmieję

było wiele podziękowań i ja coś tam nagryzmoliłam , jednak za mało - przekaż podziękowania swoim bliskim bardzo serdeczne

a teraz przyszło mi do głowy - gdyby każdy musiał wybrać tylko 1-no zdjęcie z imprezy to które by to było ?
wiem to trudne, ale tak dla zabawy
było 25 wątków na spotkaniu - gdyby zebral 25 zdjęć to co by wyszło ?

ja mam w oczach tę miłą chwilę - nie wiem o czym gadaliscie ale wyglądało to sielankowo

Mala_Mi 09:40, 09 sie 2012

mira napisał(a)
cześć Ania!

było wiele podziękowań i ja coś tam nagryzmoliłam , jednak za mało - przekaż podziękowania swoim bliskim bardzo serdeczne

a teraz przyszło mi do głowy - gdyby każdy musiał wybrać tylko 1-no zdjęcie z imprezy to które by to było ?

ja mam w oczach tę miłą chwilę - nie wiem o czym gadaliscie ale wyglądało to sielankowo

Iza i Bogda...co wy robicie swoim małżom, że tekie to chorotwite....... kurować, masowac, zadbać o nich i razem przyjechać.....

Mira, też chciałam wybrać jedno zdjecie które mi się najbardziej podoba..... została mi sie ksiażka.... nagroda za konkursy których miałam dużo w głowie ino czasu nie starczyło by je zorganizować... pomyślałam za zdjecie...... ale doszłam do wniosku że chyba bym musiała kupić 25 albumów, bo u każdego było coś co się bardzo podobało... w wolnej chwili spróbuję wybrać po 3 najładniejsze zdjecia od każdego fotografa... I to też będzie zadanie ponad moje siły.......
Sielanka na fotce jest urocza Grześ, Gabik, Zbysiu, Martek i Marzenka....... aż mi żal, że nie miałam czasu zająć miejsca obok Was.... Jeszcze jeden wydatek z ogrodem..kupić odkurzacz do oczka.... bo pompa z filtrem to jedno, ale pasuje utrzymac taki stan wody, by zawsze można było zanurzyć nogi... Obrzeże oczka jeszcze nie skończone.... w tym miejscu ma być jakby zejście do wody, bo nabieram wodę do konewki i podlewam roślinki w doniczkach.. fajna odstana woda.. ale zejście zejściem..... trzeba zrobić murek do siedzenia
Mala_Mi 09:42, 09 sie 2012

anna_studio napisał(a)

...mam te same odczucia

Górny Śląsk nie ma tak daleko do Rzeszowa ...... I nie mietła tylko kropidło Tzn wtedy kropidło, a teraz mietła
Quercze blade - nie mam jak wstawiać fotek....... buuuuuuu
Martek 10:50, 09 sie 2012

asc napisał(a)

cześć Ania!

Iza i Bogda...co wy robicie swoim małżom, że tekie to chorotwite....... kurować, masowac, zadbać o nich i razem przyjechać.....

Mira, też chciałam wybrać jedno zdjecie które mi się najbardziej podoba..... została mi sie ksiażka.... nagroda za konkursy których miałam dużo w głowie ino czasu nie starczyło by je zorganizować... pomyślałam za zdjecie...... ale doszłam do wniosku że chyba bym musiała kupić 25 albumów, bo u każdego było coś co się bardzo podobało... w wolnej chwili spróbuję wybrać po 3 najładniejsze zdjecia od każdego fotografa... I to też będzie zadanie ponad moje siły.......
Sielanka na fotce jest urocza Grześ, Gabik, Zbysiu, Martek i Marzenka....... aż mi żal, że nie miałam czasu zająć miejsca obok Was.... Jeszcze jeden wydatek z ogrodem..kupić odkurzacz do oczka.... bo pompa z filtrem to jedno, ale pasuje utrzymac taki stan wody, by zawsze można było zanurzyć nogi... Obrzeże oczka jeszcze nie skończone.... w tym miejscu ma być jakby zejście do wody, bo nabieram wodę do konewki i podlewam roślinki w doniczkach.. fajna odstana woda.. ale zejście zejściem..... trzeba zrobić murek do siedzenia

Pewnie zgnietliśmy obrzeże ))))))))

Bardzo refleksyjnie było w tym momencie.Miro fajnie,że to zauważyłaś dziękuję
Wiele osób jeszcze by się w tym "kręgu"zmieściło,ale każdy chciał chociaż chwilkę porozmawiać z drugą osobą
Martek 10:50, 09 sie 2012

Pozdrowienia czwarkowe Aniu