Aniu, nie wiem jak to się stało, że do Ciebie nie dotarłam.........................................
ja wiem, że ja docieram zazwyczaj wszędzie z opóźnieniem......ale aż takim ???
Patrząc na liczbę stron pomyślałabym, że jesteś tu od początku istnienia forum, ale widzę,że dołączyłaś w tym roku....sprawdzałam kilka razy....czy aby się nie mylę...nie...13.01.2012 !!!
U Madżenki przeczytałam o chrzcinach.....nie wiedziałam o czym one gadają.....
Totalnie zdezorientowana dotarłam na wątek spotkaniowy......
A tam..........................
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu....., spotkania i Twojej osoby...
Jesteś NIESAMOWITA !!!
Jak na ogrodnika mimo woli, to podziwiam areał, któremu uległaś......
Pozdrawiam ciepło
przez Twój wpis wróciłam na wątek spotkaniowy szukać Twojego czerwonego brzucha......
i nie znalazłam........
wiem to trudne, ale tak dla zabawy
było 25 wątków na spotkaniu - gdyby zebral 25 zdjęć to co by wyszło ?
ja mam w oczach tę miłą chwilę - nie wiem o czym gadaliscie ale wyglądało to sielankowo
Iza i Bogda...co wy robicie swoim małżom, że tekie to chorotwite....... kurować, masowac, zadbać o nich i razem przyjechać.....
Mira, też chciałam wybrać jedno zdjecie które mi się najbardziej podoba..... została mi sie ksiażka.... nagroda za konkursy których miałam dużo w głowie ino czasu nie starczyło by je zorganizować... pomyślałam za zdjecie...... ale doszłam do wniosku że chyba bym musiała kupić 25 albumów, bo u każdego było coś co się bardzo podobało... w wolnej chwili spróbuję wybrać po 3 najładniejsze zdjecia od każdego fotografa... I to też będzie zadanie ponad moje siły.......
Sielanka na fotce jest urocza Grześ, Gabik, Zbysiu, Martek i Marzenka....... aż mi żal, że nie miałam czasu zająć miejsca obok Was.... Jeszcze jeden wydatek z ogrodem..kupić odkurzacz do oczka.... bo pompa z filtrem to jedno, ale pasuje utrzymac taki stan wody, by zawsze można było zanurzyć nogi... Obrzeże oczka jeszcze nie skończone.... w tym miejscu ma być jakby zejście do wody, bo nabieram wodę do konewki i podlewam roślinki w doniczkach.. fajna odstana woda.. ale zejście zejściem..... trzeba zrobić murek do siedzenia
Górny Śląsk nie ma tak daleko do Rzeszowa ...... I nie mietła tylko kropidło Tzn wtedy kropidło, a teraz mietła
Quercze blade - nie mam jak wstawiać fotek....... buuuuuuu
było wiele podziękowań i ja coś tam nagryzmoliłam , jednak za mało - przekaż podziękowania swoim bliskim bardzo serdeczne
a teraz przyszło mi do głowy - gdyby każdy musiał wybrać tylko 1-no zdjęcie z imprezy to które by to było ?
wiem to trudne, ale tak dla zabawy
było 25 wątków na spotkaniu - gdyby zebral 25 zdjęć to co by wyszło ?
ja mam w oczach tę miłą chwilę - nie wiem o czym gadaliscie ale wyglądało to sielankowo
Iza i Bogda...co wy robicie swoim małżom, że tekie to chorotwite....... kurować, masowac, zadbać o nich i razem przyjechać.....
Mira, też chciałam wybrać jedno zdjecie które mi się najbardziej podoba..... została mi sie ksiażka.... nagroda za konkursy których miałam dużo w głowie ino czasu nie starczyło by je zorganizować... pomyślałam za zdjecie...... ale doszłam do wniosku że chyba bym musiała kupić 25 albumów, bo u każdego było coś co się bardzo podobało... w wolnej chwili spróbuję wybrać po 3 najładniejsze zdjecia od każdego fotografa... I to też będzie zadanie ponad moje siły.......
Sielanka na fotce jest urocza Grześ, Gabik, Zbysiu, Martek i Marzenka....... aż mi żal, że nie miałam czasu zająć miejsca obok Was.... Jeszcze jeden wydatek z ogrodem..kupić odkurzacz do oczka.... bo pompa z filtrem to jedno, ale pasuje utrzymac taki stan wody, by zawsze można było zanurzyć nogi... Obrzeże oczka jeszcze nie skończone.... w tym miejscu ma być jakby zejście do wody, bo nabieram wodę do konewki i podlewam roślinki w doniczkach.. fajna odstana woda.. ale zejście zejściem..... trzeba zrobić murek do siedzenia
Pewnie zgnietliśmy obrzeże ))))))))
Bardzo refleksyjnie było w tym momencie.Miro fajnie,że to zauważyłaś dziękuję
Wiele osób jeszcze by się w tym "kręgu"zmieściło,ale każdy chciał chociaż chwilkę porozmawiać z drugą osobą