No to mnie zasypałaś pytaniami i pomysłami Kobieto A myślalam, że w szybkości mówienia i pomysłów trudno mi dorównać - myliłam się
Skoro Drapak się zadomowił, to przytulę do niego pannę w białym welonie Może z tej mąki jeszcze będzie chleb?
Perukowiec ma jedną peruczkę, taki gołogłowiec Ale on młodziutki, dopiero co go zasadziłam tej wiosny.
Beti a te białe kosmosy to chyba wiosną się wysiewa, co?... A zdjęcie wierzby zrobię rano, bo teraz ciemno.. Nowych zdjęć ogrodu nie mam, ale pokażę kto mnie odwiedza codziennie:
Reine des Violettes rozkwita werbena patagońska Rudbekia Black Beauty nadal kwitnie żylistek truskawkowy
pierwiosnki Viala
a takie świństwo mam na przegorzanie, co popryskam, po 2 dniach znowu jest
O rany...zastrzeliłaś mnie tym murem - marzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piękny,cudowny i trzeciej wiśni brak
Co planujesz tam jeszcze posadzić?
Skrzynie świetne - pokaż w całości proszę
Kazimierz na Twoich zdjęciach zjawiskowy a sklepik..uff ..cudo
Więcej zdjeć nie będzie bo mi się komputer ze zdjeciami rozładuje a po kabel nie chce mi się iść
A ta róża jest ze starego domu. Przez dwa lata zadołowana w marnej donicy, nie nawożona, zaniedbana. Posadozna w byle jakim miejscu.... I jak wystrzeliła teraz pąkami a obok jest jeszcze jedna stara, nie wymarzły...
Kurcze w połowie czerwca wyrównałam sąsiadowi bukszpany i posadziłam je do doniczek. Wcześniej dałam do ukorzeniacza, posadziłam do dobrej ziemi, trzymałam w cieniu, podlewałam. Aktualnie niektóre sadzonki zaczynają żółknąć i zwijać listki. o co chodzi? Co zrobiłam nie tak?