Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

JulkAd 21:40, 22 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Zobaczymy Ja to i tak uważam, że najwazniejsze są umiejętności społeczne bo bez nich największy geniusz niczego w życiu nie osiągnie. A tego nauczyć najtrudniej!

A tutaj się z Tobą zgadzam w 100%, jak człek nie ogarnia rzeczywistosci i nie potrafi się znaleźć w społczeństwie no to niestety do niczego nie dojdzie
Diana 22:32, 22 sie 2012

Aniu Matunia to zdolna bestyjka koniecznie zapisz ją na kółko plastyczne !!!!!!!!
rysunek śliczny
Przetacznik 23:44, 22 sie 2012

Ana napisał(a)
No i narysowała i nawet ja jestem w szoku!!!

Patrzyła sobie na jeden z ptasich obrazków w holu

I powstał taki rysunek

Sliczna i bystra dziewczynka,doskonale narysowała te ptaszki - proporcje, układ - świetnie. Bardzo dobre są takie ćwiczenia nie- rysowanienie z głowy tylko przenoszenie na kartkę tego co sie widzi. Wtedy dopiero dziecko spostrzega, że np/ śnieg, który zwykle uważamy za biały w rzeczywistości mieni się niebiesko/ fioletowo. Pogratuluj Księżniczce,niech wie, że ludzie z wielu miejsc Polski patrzą na jej rysunek
Szkoda, że mieszkamy daleko od siebie córki miałyby może wspólne zainteresowania : )
baraga1904 06:29, 23 sie 2012

Aniu,
Twoja córka ma talent plastyczny, "kuj więc żelazo póki gorące" - koniecznie zapisz ją na zajęcia z plastyki... u nas są takie zajęcia po południu w domu kultury, dla dzieci i prowadzone są przez wykwalifikowanego plastyka, dzieci biorą udział w róznych wystawach i konkursach...to świetna rzecz...moja córka chodziła i bardzo sobie chwaliła...
arcobaleno 08:12, 23 sie 2012

Ana - nooo Matusia z pewnością ma dryg do plastyki! Wyszło jej rewelacyjnie! Zajęcia plastyczne są u nas np w MDK-u - zadzwoń bo pewnie będą zbierać grupę od września
To co - o której do nas jutro wpadacie?
Wieloszka 08:51, 23 sie 2012

Nie dość, że piękna ta Twoja córcia, to jeszcze zdolna! Mieszanka wybuchowa!
A jeśli chodzi o gwiazdorzenie - eeee, na ogrodowisku Ci to nie grozi, w razie czego przywrócimy Cię do porządku Już to któraś z dziewczyn napisała - fajnie będzie zobaczyć twój dom i ogród innym okiem i pomyśleć "Wow! Znam ją, znam! "
Ana 09:43, 23 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Nie dość, że piękna ta Twoja córcia, to jeszcze zdolna! Mieszanka wybuchowa!
A jeśli chodzi o gwiazdorzenie - eeee, na ogrodowisku Ci to nie grozi, w razie czego przywrócimy Cię do porządku Już to któraś z dziewczyn napisała - fajnie będzie zobaczyć twój dom i ogród innym okiem i pomyśleć "Wow! Znam ją, znam! "

Aga - też tak mam, jak oglądam nieraz sesje z domów blogerek, z ktorymi mam kontakt na codzień to jest jak zakradanie się do kogoś troszkę ale niesamowita frajda, bo zazwyczaj fotograf zupełnie inaczej postrzega i "lapie" perspektywę niż my na codzień...nawet moje wnętrza w obiektywie Rafała wydały mi sie nieco inne...na prawdę to fajna przygoda i doświadczenie....
Ana 09:44, 23 sie 2012

arcobaleno napisał(a)
Ana - nooo Matusia z pewnością ma dryg do plastyki! Wyszło jej rewelacyjnie! Zajęcia plastyczne są u nas np w MDK-u - zadzwoń bo pewnie będą zbierać grupę od września
To co - o której do nas jutro wpadacie?

Ooo, dzięki za info - zadzwonię tam i podpytam!
A jak Twoje zdrówko? Dasz radę zneiść moja ferajnę? Może przełożymy aż wydobrzejesz, co?
Ana 09:46, 23 sie 2012

Przetacznik napisał(a)
[Sliczna i bystra dziewczynka,doskonale narysowała te ptaszki - proporcje, układ - świetnie. Bardzo dobre są takie ćwiczenia nie- rysowanienie z głowy tylko przenoszenie na kartkę tego co sie widzi. Wtedy dopiero dziecko spostrzega, że np/ śnieg, który zwykle uważamy za biały w rzeczywistości mieni się niebiesko/ fioletowo. Pogratuluj Księżniczce,niech wie, że ludzie z wielu miejsc Polski patrzą na jej rysunek
Szkoda, że mieszkamy daleko od siebie córki miałyby może wspólne zainteresowania : )

Szkoda szkoda! Bo mi Młoda tasiemki i notki podkrada - i mysli że nie widzę I coś tam sobie klei, ozdabia...nawet broszkę sobie zrobiła niedawno

Pochwaliłam! zawstydziła się
Ana 09:49, 23 sie 2012

Dianka, Julka, Agata, Aga - dziękuję Wam za koplementy dla Tuśki, przekazałam i szukam kółka plastycznego dla niej

Macie rację, że zaden geniusz nie jest w stanie funkcjonować normalnie, jeśli nie umie współżyć z innymi...i fakt, że tego nauczyć najtrudniej...Ale myslę, że trzeba dawać przykład z góry, pokazywać jak powinny wyglądac relacje międzyludzkie, spotykać się z ludźmi...