Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka
14:04, 07 sie 2012
Hej Maju! Widze ze to srednia cena "na wsi"w takim razie - z dostepem do asfaltu, nie gdziestam w szczerym polu, bo takie sa tansze.
Chcialabym miec np po dziadkach pole, ktore moznaby przeksztalcic... ehh... ale niestety u nas sami miastowi
nawet babci z kurami na wsi nie mialam, buu 
Podlewalam wieczorem tylko warzywnik, bukszpany i cisy. A w nocy lalo, i to porzadnie chyba bo rano kaluze byly. Dzisiaj mocno wieje, kolo 20 stopni - fajnie
Pracuje w domu, wiec jak mam mniej, to cos sprzatne czy zupe na obiad ugotuje -to jest fajne. W biurze sie siedzi czy praca jest, czy nie ma. Ogrodek to moje hobby, a do ogarniecia jest niewiele - mala dzialka.
Dom duuuzy, za duzy... ale przestrzeni sporo
ogarniami etapami... a i tak wszedzie Gabi zabawki 
Za plotem cale zboze u nas skoszone juz, niestety... jesien idzie
Dowody ogrodkowe...
owoce na rozy...
wrzosy kwitna...
Chcialabym miec np po dziadkach pole, ktore moznaby przeksztalcic... ehh... ale niestety u nas sami miastowi
Podlewalam wieczorem tylko warzywnik, bukszpany i cisy. A w nocy lalo, i to porzadnie chyba bo rano kaluze byly. Dzisiaj mocno wieje, kolo 20 stopni - fajnie
Pracuje w domu, wiec jak mam mniej, to cos sprzatne czy zupe na obiad ugotuje -to jest fajne. W biurze sie siedzi czy praca jest, czy nie ma. Ogrodek to moje hobby, a do ogarniecia jest niewiele - mala dzialka.
Dom duuuzy, za duzy... ale przestrzeni sporo
Za plotem cale zboze u nas skoszone juz, niestety... jesien idzie
Dowody ogrodkowe...
owoce na rozy...
wrzosy kwitna...
[/q