dokładnie tak - po łancuchu spływa woda...teoretycznie, bo przy wietrze pryska na wszystkie strony...poki co testujemy Marta - no wlaśnie się zastanawiałam jak te lampiony wyczyścić, bo to przecież papiaer? chyba że da się wymienić sam klosz na nowy?? a M? Posdchodzil sceptycznie, zachowawczo, pytal czy warto się tak szarpać dla paru zdjęć ale już PO był pod wrażeniem - i mojej pracy i pracy gości Dom błyszczał, parę katów zmieniłam, udekorowałam - i wiemy że było warto - nie nawet dla saych zdjęć, a dla domu tak to już jest, że jak jest motywacja to robota w rękach się pali i pomysly fajne do glowy przychodzą... a zaslony - ja tam wcale m o zdanie nie pytałam Póki co sa na lnianym sznurze zawieszone a M-owi się podoba, choć zanim zawisly to też był raczej na nie
Cudnie! Eh, posiedziałoby się tam A zasłonki na ozdobę, czy zasłaniacie np wieczorem? Może komarów wtedy mniej? Cudnie I te róże przed tarasem - jak pachną one i lawenda to dopiero musi tam być nieziemsko! pozdrawiam
szybciutko wstawię dzisiejsze foty tarasu (na razie 4) i lece kończyć obiad
Tarasik super, też taki (no podobny) planujemy. Jakie drzewo dawaliście na taras??? No i te lampiony cudne! zrób im fotę z bliska pissssss rabatka cudna zresztą jak wszystkie nasadzenia u Ciebie Joasia, dziękuję Wybrałam w końcu cyprysika na pniu, ale nie znali odmiany...ale jakiś aurea chyba, bo ma kasnozielone przyrosty
Tarasik super, też taki (no podobny) planujemy. Jakie drzewo dawaliście na taras??? No i te lampiony cudne! zrób im fotę z bliska pissssss rabatka cudna zresztą jak wszystkie nasadzenia u Ciebie