Początki
21:08, 20 cze 2012
Lawenda i szałwia nie znalazały jeszcze finalnego miejsca bo nie mogę się zdecydować:

Pięknej lawendy się dochowałas ale róże to nie są ani Westerland ani Chopin. Wprawdzie jest biała ale pąki ma zbyt drobne, moim zdaniem to coś innego.
Aniu,chwilę mnie nie było,a tu tyle się dzieje.Czy planujesz kapiel z rybkami w stawie?
wygrzebałam w archiwach ... miałam ten kwiat sztuk jeden kilka lat temu ... był piękny i błagam niech ktoś wie co on za jeden![]()
![]()
![]()
moje podejrzenia idą w stronę dziewanny ... ale ja się nie znam ...
Przepięknie to wyszło! Żurawka piękna, czy to Georgia peach? Moja na slonku prawie cała wybarwiła się na soczysty róż/czerwień, widać ją z daleka
Z góry dziękujęPosiałaś może nasiona piórkówki i agapantów? Ja swoje jeszcze nie...
Spoko koko...... dziewczyny...... jakoś to bedzie..właśnie testowałam wodę w oczku..i zrobiłam fik.i mokra do pasa....![]()
Robota nie zając nie ucieknie.... powoli ogarnę..a jak nie ogarne też będzie.....tylko zrobiło mi się wstyd..bo ja nie mam czym się chwalić......kompletny misz-masz, ale towarzysko to chętnie się poudzielam..a do tego nikt nie musi pracować.....
Po folią basenową o grubości 1mm rozłożyliśmy zwykłą czarną grubą folię.... Do głebokości działania kretów daliśmy wełnę mineralną..... wyczytaliśmy, że jej nie lubią.... NIestety musiałam wyjechać i foto nie ma...
![]()