Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 14:32, 21 sie 2012

Lena napisał(a)
Irenko,takie sa uroki lata - ciągły brak czasu

Ale wieczory są cudowne

prawie.prawie, bo wieczorkiem u nas komary żrą! ale psikam tu i ówdzie i siedzę do ciemnego wieczora ach, lata żal!
Milka 14:35, 21 sie 2012

Tess napisał(a)
Irenko, w wątku Finki wyczytałam, że i roślinki na rabatę gazonową nabywałaś
Czy niedługo zobaczymy efekty?

Tereniu, nabyłam, ale musze publicznie ogłosić, że bez Marty miałabym problem, a tak chyba coś fajnego powstanie; Marta będzie u mnie w czwartek, to jeszcze na żywo wszystko obejrzy i doradzi i oczywiście jakieś fota będą z nami w roli głównej, na tle mojego ogrodu
ja się tylko zastanawiam, jak ona się z tym wszystkim zabierze!!! bo jeszcze dla innej forumowiczki zakupy wiezie!
Martuś, nasza kochana
Tess 14:44, 21 sie 2012

Bardzo jestem ciekawa tej rabaty

Jestem własnie w trakcie nadganiania zległości w Twoim wątku, co powstały przez to, że cztery (!!!) dni mnie na Ogrodowisku nie było. I wyczytałam, że turzycę dzieliłaś. Kiedyś i mnie obiecałaś Czyś juz wszystko wydała?

Przeczytałam gdzieś, że Finka do sprzedaży internetowej się przygotowuje. Czy wiadomo, kiedy to będzie? U Finki kupować - to jest to!
eliza3 14:47, 21 sie 2012

Przyszłam się przywitać, ale widzę, że zabiegana jesteś...ale znając Ciebie (szkoda, że tylko wirtualnie ) złapiesz oddech i do przodu... Miło mi będzie Cię poznać u Kapiasów... będziesz? Jesteś na liście...
Milka 15:08, 21 sie 2012

Tess napisał(a)
Bardzo jestem ciekawa tej rabaty

Jestem własnie w trakcie nadganiania zległości w Twoim wątku, co powstały przez to, że cztery (!!!) dni mnie na Ogrodowisku nie było. I wyczytałam, że turzycę dzieliłaś. Kiedyś i mnie obiecałaś Czyś juz wszystko wydała?

Przeczytałam gdzieś, że Finka do sprzedaży internetowej się przygotowuje. Czy wiadomo, kiedy to będzie? U Finki kupować - to jest to!

Tereniu, podaj adres na PW wyślę, mam jej sporo trzeba pytać Finkę, bo to na pewno nie lada przedsięwzięcie, ale dla nas to będzie coś wspaniałego, bo piękne okazy ma, dorodne i zdrowe
Milka 15:27, 21 sie 2012

eliza3 napisał(a)
Przyszłam się przywitać, ale widzę, że zabiegana jesteś...ale znając Ciebie (szkoda, że tylko wirtualnie ) złapiesz oddech i do przodu... Miło mi będzie Cię poznać u Kapiasów... będziesz? Jesteś na liście...

planowane jest, oby nic nie wypadło
trochę się obrobię i zajrzę
Mala_Mi 15:57, 21 sie 2012

Lena 16:13, 21 sie 2012

irena_milek napisał(a)

A jestem najbardziej ciekawa nowych żurawek

Danusiu, teraz wklejam fota z zakupami na tych platformach, to wszystko moje, a obok po prawej widać piękne wrzosy

kupiłam takie żurawki; Southem Comfort, Melting Fire, Big Top Gold, Georgia Peach

do tego róże, przepiękne i niesamowicie pachnące Rosa Briosa Barbrio'cov

i taką trawkę chcę

dodatkowo udało mi się z limonkami i mam 2 więcej i oczywiście wzięłąm dwa piękne wrzosy

O jasny gwint.....ależ waćpani zaszalałaś
Gigantyczne zakupy - wiem, juz posadzone ze znakomitym efektem ale ja Irenko nie mogę nadążyć z Twoim wątkiem

Milka 16:34, 21 sie 2012

obiecuję zwolnic, ale jak to zrobic, już tyle nowych rzeczy będzie się dziac w ciągu 2 dni!!
Klamber 16:34, 21 sie 2012

Kupić to tyle towaru, uff to przyjemność ale posadzić to wyzwanie nie lada, chyba tylko dla Irenki która ma nie spożyte zasoby energi. Pogody Ci życzę, co byś miała czas to wysadzić.