Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

justi 12:42, 21 sie 2012

Ana dla tarasu to brak mi słów i pracownia obłędna, talent masz niesamowity!!!
Możesz napisać gdzie zakupić taki materiał z pieczątkami lub jakimś innym nadrukiem? Może i ja bym ze dwie sobie podobne uszyła.
Pszczelarnia 13:51, 21 sie 2012

Ania, otworzyłaś sklepik, Aniu? Ten klosz, miałby wzięcie, podstawowe wyposażenie kuchenne i ogrodowe.
Pszczelarnia 13:54, 21 sie 2012

Ana napisał(a)
I dla Marty - migawki z pracowni Niech Was nie zwiedzie ten kolor, bo jest w większości w bieli

Chyba polecę do pasmanterii, pomacać na żywo te cuda (albo ich namiastkę raczej)..... .
Ana, więc masz pracownię (nie wiem jak się oczy przeciera z podziwu) ......... .
zuza12 14:19, 21 sie 2012

Tarasem zakasowałaś wszystkich i jeszcze nas dobijasz pracownią. Jest obrońca praw zwierząt, obrońca praw dziecka, obrońca praw konsumenta .... Ja wnioskuję o obrońcę praw załamanych ogrodowiczów.
Konstancja30 14:35, 21 sie 2012

zuza12 napisał(a)
Tarasem zakasowałaś wszystkich i jeszcze nas dobijasz pracownią. Jest obrońca praw zwierząt, obrońca praw dziecka, obrońca praw konsumenta .... Ja wnioskuję o obrońcę praw załamanych ogrodowiczów.

przychylam się do wniosku

beta 14:40, 21 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)

I dla Marty - migawki z pracowni Niech Was nie zwiedzie ten kolor, bo jest w większości w bieli

Chyba polecę do pasmanterii, pomacać na żywo te cuda (albo ich namiastkę raczej)..... .
Ana, więc masz pracownię (nie wiem jak się oczy przeciera z podziwu) ......... .

Aniu
pracowni tylko pozazdrościć
świetna ta drewniana skrzyneczka na nici i inne drobiazgi-pewnie sama ją zbijałaś?, igielnik w wiadereczku-super pomysł

widzę młoteczek i śrubokręty- no tak w końcu nigdy nie wiadomo co się przydać może

pozdrawiam
popcorn 14:49, 21 sie 2012

Ale cudna pracownia! I jak kolorowa! Super
Też miałam mieć, ale przez ogródek moje biżuteryjne zapędy poszły w kąt

pozdrawiam!!
Ana 14:52, 21 sie 2012

Beatka - bo u mnie w pracowni jest wszystko - od maszyny do szycia, igieł przez śrubokręty, materiały, tasiemki, wstążki, koronki, włóczki, szydełka, papiery ścierne, pędzle i farby wszelkiej maści Nareszcie mam tylko swój kąt, bo do tej pory rozkładałam się z całym "majdanem" na jadalnianym stole lub tarasie i tak wędrowałam co dzień rozkładając i sprzatając. Teraz uwielbiam tu przesiadywać.
Większość sprzętów robiłam sama - biurko zrobilismy razem z M, półki, pomalowalam stary regał i szafę, dorobilam galki, haczyki, uchwytyskrzyneczka to stara półka na przyprawy wygrzebana u mamy w piwnicy i pomalowana - docelowo będą tam nitki i szpulki, jeszcze muszę dorobić i pomalowac kołeczki

Chyba nie ma tam ani jednego elementu nowego prócz lampki - nowej, ale wzorowanej na starych kreślarsko-warsztatowych

a i dla M jest kąt, ze wzmacniaczami, gitarami, ulubionymi plytami, plakatami...i tym sposobem stary pokój-graciarnia - zmienił się w ulubiony

Zuza, Iza - oj tam oj tam! Przestańcie, bo mnie wpędzacie w zaklopotanie. Ja nie po to wstawiam to, żeby kogokolwiek dołować, tylko podzieliś się swoją radością z tego kąta...jak tak będziecie mówić to jauż lepiej nic nie będę wstawiać...

Ana 14:53, 21 sie 2012

popcarol napisał(a)
Ale cudna pracownia! I jak kolorowa! Super
Też miałam mieć, ale przez ogródek moje biżuteryjne zapędy poszły w kąt

pozdrawiam!!

Karolinko - co się odwlecze...moja pracownia czekała ponad rok...a pamiętaj, że w zimowym sezonie trzeba czymś ręce zająć
A kolory niech Was nie zwiodą, bo prawie cała pracownia w bieli, a kolorowe tylko dodatki
Pszczelarnia 14:58, 21 sie 2012

Ana, ja się nie dołuję.......... Wstawiaj, kreatywna Dziewczyno z Wyspy Księcia Edwarda .......