ja tylko wstąpiłam wspomnieć, że już ani jednego zdjęcia nie opublikuję bo nomalnie mi wstyd ... ... Irenka wszystkie a zwłaszcza ujęcie nr dwa mnie wywróciło do góry nogami ... okrągła rabata cud ... horti w perspektywie cud ... a razem cud absolutny ...
ach, nie wymyślaj, ja twoje zdjęcia Izo wielbię ale cieszę się, że pomysł żurawkowy zyskał absolutną aprobatę
Jestem Pszczółko i cieszę się, że i ty ale fajnie, bo choć chwila rozmowy i smiechu będzie i zobaczysz Madżenki ogród, tak inny od naszych, a tak piękny
Kocham Cię Irenko jak prawdziwą siostrę..ale nie mam czasu by nadrabiać zaległosci... najfajniesze wrzuć pliss do mnie....... gdybym miałą czas to jużjutro być mnie miałą u siebie, a po południu miałaby mnie fINKA
Witaj Irenko! Wpadam prosto od Evchen. Ja u Ciebie do tej pory tylko nieśmiało podglądałam i czytałam niektóre wątki. Pełno w Twoim ogrodzie rarytasków Ale przede wszystkim moc pozytywnej energii.
Nie wiem, czy byłaś już kiedyś u mnie z wirtualną wizytą, ale serdecznie zapraszam i pozdrawiam serdecznie
i wzajemnie, dlatego oszczędzam cię, jak masz chwilę , to tylko obrazki, a jak coś ważnego to u ciebie piszę i...wygraj w totka te 8 milionów, pojedziemy zwiedzać przyrodę Chin!!
Witaj Irenko! Wpadam prosto od Evchen. Ja u Ciebie do tej pory tylko nieśmiało podglądałam i czytałam niektóre wątki. Pełno w Twoim ogrodzie rarytasków Ale przede wszystkim moc pozytywnej energii.
Nie wiem, czy byłaś już kiedyś u mnie z wirtualną wizytą, ale serdecznie zapraszam i pozdrawiam serdecznie
Cieszę się, że wpadłaś, już podczytwyałam co piszesz w wielu wątkach, ale jeszcze nie zajrzałam, bo ostatnio mam ciągłe opóźnienia niemal w kazdej dziedzinie
zatem, biegnę choć na chwilę
pozdrawiam Anito
Irenko, w wątku Finki wyczytałam, że i roślinki na rabatę gazonową nabywałaś
Czy niedługo zobaczymy efekty?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.