"Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Wykorzystaj ten dzień dzisiejszy. Obiema rękoma obejmij go. Przyjmij ochoczo, co niesie ze sobą: światło, powietrze i życie, jego uśmiech, płacz, i cały cud tego dnia. Wyjdź mu naprzeciw." SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!
Co roku straszę eksmisją...... ale z braku czasu ..rośnie sobie.... i się wdzięczy...
Wielkie krzaczory hortensjii..... cięte mocno,, a prawie jak ja..a ta druga to już chyba większa..
Ta ma już podpórki..... niestety widzę, że trzeba znów wzmocnić..a tak mocno uciełąm ją.... bo ma tendencje do pokładania sie ,a kule ma olbrzymie....
Beatko,
życzę Ci nieustającej radości, życzliwych ludzi wokoło, marzeń sięgających gwiazd i dzięcięcego zdumienia i zachwytu nad światem !
bądź szczęśliwa
Całkiem przypadkiem wyszła taka kompozycja liści o prawie identycznym kolorze, ale zupełnie innych kształtach. To jedne z moich ulubionych motywów ogrodowych.
Spoko..będziesz rzucać z płycizny..takie też są A z ubezpeiczeniem juz gorzej, bo jak jeszcze Ty będziesz..to chyba żadna firma nie podejmie takiego ryzyka.....
Zajechałam pokukać za klonami nad oczko...... ceny powalają na kolana..... chyba najpier powrzucamy pieniazki d oMorskiego Oka....a potem coś wydłubię i zakupię.... Pan w Bylinowym musi poczekać...
Za to widziałam coś co sie spodoba niektórym..i to nawet bardzo....... duże były.... Nawet mi oczka już grały i myśli pracowały gdzie by skomponował..... potem przypomniałam sobie propozycje zmiany frontu..i taki stożek i z 3 kulki... Dobrze, ze deszcz pokropił...to Bozia mnie otrzeżwiął i wyrwałą z tym c niebezpiecznych pomysłów na które nie ma ubezpeiczenia......
Dziewczyny dziękuję Wam za wszystkie rady. Mam teraz nad czym myśleć...
A co słychać w ogrodzie? A no nic... już drugi dzień pada od rana do wieczora... aż nosa z domu wyściubiać się nie chce...
Jak ja nie znoszę takiej pogody... strasznie mnie deprymuje... złapałam nawet chyba pogodowego doła....
JA CHCĘ SŁOŃCAAAAAA!!!