Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Mala_Mi 21:37, 14 sie 2012

Kasiu..... przegapiłam okrągła seteczkę.. wybacz..... Gratuluję..... juz 405 stron.....a przede wszystkim gratuluję pieknych hortensji i budlei...jaka to odmiana? Jest śliczna.... tfu, tfu.. nie zauroczyć.... budleja cudna.
I gratulacyjny kwiatuszek

KasiaWB 21:38, 14 sie 2012

Joanka napisał(a)
Ło matko..... ale pędzisz kochana.....
Gratulacje z okazji kolejnej setki

Dziękuję Joasiu ale fajne zdjęcie i kwiatuszki
an_tre 21:43, 14 sie 2012

Witaj Kasiu widzę, ze się rozgadałaś kochaniutka, trudno cię dogonić
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 21:44, 14 sie 2012

asc napisał(a)
Kasiu..... przegapiłam okrągła seteczkę.. wybacz..... Gratuluję..... juz 405 stron.....a przede wszystkim gratuluję pieknych hortensji i budlei...jaka to odmiana? Jest śliczna.... tfu, tfu.. nie zauroczyć.... budleja cudna.
I gratulacyjny kwiatuszek

Ania! dzięki, że znalazłaś chwilę żeby do mnie wpaść ! i to jeszcze z taką cudną różą
Teraz to właśnie horti i budleje są największą ozdobą mojej działki. Mam dwie odmiany budleji: białą - White Profusion i niebieską - Empire Blue. Były jeszcze inne i więcej sztuk, ale nie przetrwały zimy a te dwie odmiany w ilości łącznej 3 sztuki (chyba z 10) ścięłam do samej ziemi i wyrosły wielgachne, czego się nie spodziewałam po tych wiosennych patyczkach co ledwo wiosną w ziemi było widać Pozdrawiam!
KasiaWB 21:49, 14 sie 2012

an_tre napisał(a)

szczerze, to mam pilną robotę, ale... trochę mi się nie chce bo to akurat nurzące zadanie, a trochę przyjemności też nie zaszkodzi, szczególnie w taką paskudną pogodę ) najwyżej się zmuszę i do rana posiedzę
an_tre 21:56, 14 sie 2012

KasiaWB napisał(a)

szczerze, to mam pilną robotę, ale... trochę mi się nie chce bo to akurat nurzące zadanie, a trochę przyjemności też nie zaszkodzi, szczególnie w taką paskudną pogodę ) najwyżej się zmuszę i do rana posiedzę
...dobre rozumowanie najpierw przyjemności tak trzymaj
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kasik778 22:31, 14 sie 2012

witam i u ciebie, strasznie dużo stron do nadrobienia a chciałoby się już wszystko przeczytać i być na bieżąco, to może za kilka miesięcy będę już po lekturze całego wątku a na razie to napiszę, że bardzo mi się u ciebie podoba, a te zdjęcia z początku prac, tyle pracy tu włożyłaś, super
romka 22:36, 14 sie 2012

an_tre napisał(a)

najpierw przyjemności tak trzymaj

hahahahaha cholercia przez te przyjemności to mi już czasu na normalne życie brakuje
Joanka 22:40, 14 sie 2012

I skąd ja to znam hihihihihihi.....
KasiaWB 22:46, 14 sie 2012

kasik778 napisał(a)
witam i u ciebie, strasznie dużo stron do nadrobienia a chciałoby się już wszystko przeczytać i być na bieżąco, to może za kilka miesięcy będę już po lekturze całego wątku a na razie to napiszę, że bardzo mi się u ciebie podoba, a te zdjęcia z początku prac, tyle pracy tu włożyłaś, super

Cześć Kasik lepiej już nie nadrabiaj początków wątku, bo była tragedia )) teraz jest ciut lepiej ))))
Dzięki za miłe słowa, fajnie, że się podoba, bo pracy było dotychczas dużo, ale tą są dopiero nasze początki - dopiero 2 lato, a ogród to będzie... w przyszłości )) mam masę pomysłów i inspiracji
Serdecznie pozdrawiam lecę do Ciebie