Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

an_tre 21:36, 14 sie 2012

Bożenko dzielę się z Tobą zachodzącym słoneczkiem i tęczą

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
mira 21:41, 14 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu, róże piękne

a lilie... tu się pewnie narażę wielu osobom... nie lubię ich i nie mam ... zapach jest dla mnie nie do zniesienia...

cieszę się, że mogłyśmy się choć na krótko spotkać u Ani

to już się widziałyśmy dwa razy, pogadałyśmy i jesteśmy ,,stare znajome" Nie jest źle.Moze znów będzie okazja???

hej ! stare znajome - pozdrawiam Was - kto ? młoda znajoma bo dopiero raz się widziałyśmy

o czym Wy tam rozprawiałyście tak ?
Bogdzia 21:47, 14 sie 2012

an_tre napisał(a)
Bożenko dzielę się z Tobą zachodzącym słoneczkiem i tęczą

Dzięki Aniu to pewno po moim wpisie u Ciebie zal Ci sie mnie zrobiło. Piękne dzieki za piękne widoki.
Bogdzia 21:53, 14 sie 2012

mira napisał(a)

Bogdziu, róże piękne

a lilie... tu się pewnie narażę wielu osobom... nie lubię ich i nie mam ... zapach jest dla mnie nie do zniesienia...

cieszę się, że mogłyśmy się choć na krótko spotkać u Ani

to już się widziałyśmy dwa razy, pogadałyśmy i jesteśmy ,,stare znajome" Nie jest źle.Moze znów będzie okazja???

hej ! stare znajome - pozdrawiam Was - kto ? młoda znajoma bo dopiero raz się widziałyśmy

o czym Wy tam rozprawiałyście tak ?

Dobre Miro , nawet nie pamiętam tej sytuacji żebyśmy z Marzenką razem rośliny oglądały ale to dokument wiec tak byc musiało.Dzięki za zdjęcie. widze że Ty i Marzenka chowacie w zanadrzu nieopublikowane zdjecia a ja wszystko wkleiłam.Z przyjemnością sie wraca do tych wspomnień.Z młodej znajomej szybko staniesz sie starą niech no tylko jakiś ciekawe spotkanko się trafi.
agniecha973 21:55, 14 sie 2012

Kilka dni byłam nieobecna a tu tyle się wydarzyło. Bogdziu, niesamowita jest ta Twoja przygoda z kanią. Aż dech zapiera. Ja już wszystkich w rodzinie w tą historię wciągnęłam i dziś po przeczytaniu informacji, że kania Cię odwiedziła wszystkich zdążyłam poinformować o tym fakcie. Bardzo możliwe, że ona tu co roku zagląda, a Ty po prostu jej nie widziałaś. To dla niej ważne miejsce. Tak jak pisał Robert, dzięki Tobie przeżyła, bo cóż zrobi drapieżnik, który nie ma już sił? Niesamowite, piękne i wzruszające to wszystko. Nie umiem ubrać tego w odpowiednie słowa, ale bardzo mnie ta historia porusza wewnątrz, wspaniałe przeżycie dla mnie, a co dopiero dla Ciebie. Już poprzednio pisałam, że zasługujesz na te odwiedziny.

A wyhamowywanie w ogrodzie mnie rozbawiło
an_tre 22:03, 14 sie 2012

Bożenko, ty masz cudowne i interesujące przygody z fauną i florą, umiesz pięknie pokazać wszystko co się rusza a ja mogę pokazać tylko stałe obrazy, które stoją w miejscu i nie ruszają się
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 22:12, 14 sie 2012

agniecha973 napisał(a)
Kilka dni byłam nieobecna a tu tyle się wydarzyło. Bogdziu, niesamowita jest ta Twoja przygoda z kanią. Aż dech zapiera. Ja już wszystkich w rodzinie w tą historię wciągnęłam i dziś po przeczytaniu informacji, że kania Cię odwiedziła wszystkich zdążyłam poinformować o tym fakcie. Bardzo możliwe, że ona tu co roku zagląda, a Ty po prostu jej nie widziałaś. To dla niej ważne miejsce. Tak jak pisał Robert, dzięki Tobie przeżyła, bo cóż zrobi drapieżnik, który nie ma już sił? Niesamowite, piękne i wzruszające to wszystko. Nie umiem ubrać tego w odpowiednie słowa, ale bardzo mnie ta historia porusza wewnątrz, wspaniałe przeżycie dla mnie, a co dopiero dla Ciebie. Już poprzednio pisałam, że zasługujesz na te odwiedziny.

A wyhamowywanie w ogrodzie mnie rozbawiło

Agnieszko dzięki za miłe słowa , dla mnie to wszystko jest jak bajka albo sen a to sie dzieje w rzeczywistości , są przecież zdjecia. Bardzo sie cieszę z jej przylotu i z tego że pamięta. też myslę że musiała byc już wcześniej tylko się nie spotkałyśmy. To jest jak cudny sen.. Widziałam dziś Twoje widoki morskie ale nie byłam zalogowana więc nic nie wpisałam.Cudne zdjecia zrobiłas.Zaraz idę podpisac Ci ptaka.
Bogdzia 22:16, 14 sie 2012

an_tre napisał(a)
Bożenko, ty masz cudowne i interesujące przygody z fauną i florą, umiesz pięknie pokazać wszystko co się rusza a ja mogę pokazać tylko stałe obrazy, które stoją w miejscu i nie ruszają się

Aniu ja przez te moje obserwacje i stałe bieganie z aparatem nie mam czsu na pracę a nic się samo zrobic nie chce, jednak za nic bym nie schowała aparatu do szuflady. Jak sie dobrze przyjrzec to i ciekawe rzeczy można zobaczyc u Ciebie pewnie też ale skupiasz sie na widokach i roślinach i to Ci super wychodzi. Opanowałaś to do perfekcji.
an_tre 22:21, 14 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Aniu ja przez te moje obserwacje i stałe bieganie z aparatem nie mam czsu na pracę a nic się samo zrobic nie chce, jednak za nic bym nie schowała aparatu do szuflady. Jak sie dobrze przyjrzec to i ciekawe rzeczy można zobaczyc u Ciebie pewnie też ale skupiasz sie na widokach i roślinach i to Ci super wychodzi. Opanowałaś to do perfekcji.
Bożenko może też dlatego, że jeszcze pracuję zawodowo i jestem ograniczona czasowo, łapię to co mi wpada prosto w ręce ( oko ) a jak będę na tym emerycie, to może bardziej będę mogła skupić się na obserwacjach otaczającego świata
Bogdzia 22:28, 14 sie 2012

an_tre napisał(a)

Bożenko może też dlatego, że jeszcze pracuję zawodowo i jestem ograniczona czasowo, łapię to co mi wpada prosto w ręce ( oko ) a jak będę na tym emerycie, to może bardziej będę mogła skupić się na obserwacjach otaczającego świata

Masz rację na emeryturze powinno byc więcej czasu na swoje zainteresowania i pewnie jest ale wcale nie tak dużo jak się mysli gdy się pracuje. Pozdrawiam Aniu.