Celinko, u nas od kilku dni pochmurno i deszczowo Wzięłam sie za porządki w domu. Niedługo koniec wakacji Masz cudowną czerwoną różę. Znasz jej nazwę?
Andziulku, to Flammentanz
Lecę sprawdzić jakie stanowisko znosi, bo tez mi sie podoba
Miłego dnia Celinko
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
no u mnie jesień się nie kryguje tylko beszczelnie wkracza i nawet widzę jak liście barwę zmieniają - szkoda mi lata
ale ale przyznam się - chyba jesień to moja ulubiona proa roku - upss - takie spokojne kolory to lubię
Jutro, chcąc nie chcąc, trzeba będzie "sfocić" barwy wczesnojesienne.
Dzisiaj im jeszcze darowałam,ale jak zamykałam furtkę to niestety czerwień liści winobluszczu już bije po oczach za wcześnie,za wcześnie..
Dzisiaj im jeszcze darowałam,ale jak zamykałam furtkę to niestety czerwień liści winobluszczu już bije po oczach za wcześnie,za wcześnie..
No nie dobijaj mnie!!! Jakie kolory jesieni!!! Litości 15 sierpnia jutro!!! Mój winobluszcz zdecydowanie jeszcze zielony
[i
No nie dobijaj mnie!!! Jakie kolory jesieni!!! Litości 15 sierpnia jutro!!! Mój winobluszcz zdecydowanie
jeszcze zielony
Ale mnie ona -ta pani jesień- wcale nie cieszy
A czytałaś Moniuś wpisy Mirki i Ani? u nich też już zaglada do ogrodów
Psia kostka!! a dopiero kwitły tulipany! i nie wykluczone ,że trzeba już bedzie się rozglądać za nowymi cebulkami!
I tym sposobem znalazłam coś miłego! Wypad do ogrodniczego i zakup nowych cebulek!