Gosiu, najlepsze życzenia imeninowe! Niech Ci się darzy w Kubusiowie i zdróóóóówka dla synusia , co by mamusia ogordem mogła się zająć, a nie musiała już więcej po lekarzach latać
przejeżdżałam dzisiaj przez taka wieś, gdzie na każdym prawie słupie gniazdo bocianów, byłam zszokowana taka ich ilością w gniazdach już rządzą maluchy
Aniu, witaj. Mój ogródek powoli rośnie. Niestety, mam za mało czasu na wszystko. Chwasty szaleją, nie robię więc zdjęć. Wczoraj trochę uporządkowałam. I czekam na wakacje, będę mieć czas na ogród.
Widok od bramki:
Widok z tyłu:
Na fotkach wszystko pięknie wygląda, nie jest więc tak źle A co do wakacji to w tym roku trochę dłużej musimy na nie poczekać
na miejsce wierzby wsadzę św nigre. W tej chwili wierzba jest szczypiona na ok.1m
pytanie czy nigra na 1,40 starczy (pan ma załatwić)bo te na 2m takie wiotkie sie wydają
pytanie czy 1,30 od ściany starczy? Tyle obecnie rośnie wierzba.
pytanie czy bukszpany mogą rosnąc w korze?
Bociek , mam nadzieję, że idę w dobrym kierunkutylko mi wsparcia trzeba albo kopa w
A może kamienie z obwódki zamień na ekobord, kamienie jako obwódka nie są chyba praktyczne. I dosiej trawkę w puste placki
Tojeść u siebie muszę przesadzić na przód ale ja niestety chyba mam zieloną a nie żółtą :-/
Witaj Elizo, miło że zaglądnęłaś do mego ogródka.
Aniu dzwonek przyrasta wprost proporcjonalnie do wielkości kępki .
Basiu to faktycznie budleja skrętolistna największa ozdoba majego ogrodu.
Rozwinęła już wszystkie kwiaty i wyglada tak
Aniu, witaj. Mój ogródek powoli rośnie. Niestety, mam za mało czasu na wszystko. Chwasty szaleją, nie robię więc zdjęć. Wczoraj trochę uporządkowałam. I czekam na wakacje, będę mieć czas na ogród.