Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 23:17, 16 sie 2012

Promise ocenia moje jeszcze niekompletne założenie pod różą.
Tawuły już się wybarwiają jesiennie.

Tawułki wraz z hortensjami wiodą prym.

Dosadziłam jeszcze kilkanaście Annabellek na tle żywotników w szpalerze po podcięciu sosen i świerków.

kasik778 23:47, 16 sie 2012

a czy mogłabyś pokazać zdjęcia tej języczki z kłosem? chcę ja kupić, bo zakochałam się w niej oglądając na forum ogródek z czerwonym mostkiem
akanta 00:07, 17 sie 2012

Kasik,w tym roku nie zrobiłam zdjecia gdy kwitła i nie mogłam znależć.Może jutro mi się uda.A dziś podpowiem,że jest podobny do tego z zielonymi listkami tylko mniej skupiony i wyższy .
akanta 20:46, 17 sie 2012

Kasik znalazłam takie i oglądałam tą w Ogrodzie z czerwonym mostkiem.Myślę,że to jest ta zielonolistna.Moja jest jeszcze młoda.
eliza3 21:03, 17 sie 2012

U Ciebie jak zwykle klimatycznie.
akanta 21:15, 17 sie 2012

eliza3 napisał(a)
U Ciebie jak zwykle klimatycznie.

Miło mi Elizo ! Dziękuje za odwiedziny.Odwiedzę Ciebie aby zobaczyć co słychać w Twoim ogrodzie.
Dzidka 23:04, 24 sie 2012

akanta napisał(a)
Kasik znalazłam takie i oglądałam tą w Ogrodzie z czerwonym mostkiem.Myślę,że to jest ta zielonolistna.Moja jest jeszcze młoda.

Ale już teraz pięknie się wpasowała . I chyba jej tam dobrze.
danuta_ 23:31, 24 sie 2012

Aguś, wpadłam z rewizytą ...i co widzę....tyle pięknych kwiatów i ta wielka przestrzeń!!
Oj, jak te kilkanaście Annabelek zakwitnie to dopiero będzie raj dla oka i duszy Pozdrawiam
akanta 00:22, 25 sie 2012

Dzidka napisał(a)

Ale już teraz pięknie się wpasowała . I chyba jej tam dobrze.

W tym roku Dzidko nie jest jej tam dobrze,straszna susza,podlewam prawie codziennie całe lato a i brzoza ją okrada,więc nic nie urosła.Musi poczekać na bardziej mokre lato ,jeśli dotrwa.
akanta 23:02, 02 wrz 2012

danuta_ napisał(a)
Aguś, wpadłam z rewizytą ...i co widzę....tyle pięknych kwiatów i ta wielka przestrzeń!!
Oj, jak te kilkanaście Annabelek zakwitnie to dopiero będzie raj dla oka i duszy Pozdrawiam

Dziękuję za wizytę Danuto.Tak się rozszalałam z tymi hortensjami,że już pewnie jest kilkadziesiąt.Od poczatku chciałam aby dominowały w moim ogrodzie.Chyba dodam "Hortensjowy" do -ogród dla Agusi.Ale już sobie myślę ile to będzie cięcia wiosną przez to zamiłowanie do nich.Pozdrawiam.