Mój ogród zaczyna się jeszcze przezd ogrodzeniem Może nie jest to do końca to o czym marzę, ale lepsze to niż nic Dwa lata temu dostałam od sąsiadki dosłownie kawałek tej trawy...........a dzisiaj rośnie wzdłuż ogrodzenia!!!!!jest niesamowicie ekspansywna i jak dla mnie urokliwa towarzyszy jej irga na pniu i mieczyki, które zaczynają kwitnienie.Jeszcze mam "za plecami" kawałek gdzie rośnie.Tam jednak chcę posadzić coś innego, ale czy uda mi się jej pozbyć?zobaczymy.
A to mój ostatni łup uwielbiam takie dni..........pojechałam tylko na chwilkę z dziećmi do sklepu...i przypomniałam sobie,że w pobliżu jest fajny "szpermarket" ,krótkie pytanko do dzieci - zaczekacie? mamusia tylko wskoczy na chwilkę? tak. I jak biegnę, lecę i widzę z daleka rzuciła mi się w oczy!!! mam!!! jeszcze szybciej z nią w dłoniach (mała nie jest) biegnę do dzieci.One juz wiedzą - mama coś niesie jest zadowolona! no to jak tego nie wykorzystać........pózniej lody i wspólna długaaaaaa zabawa na ogródku
piękna jest też ja kupiłam, ale jeszcze nie wszystkie mi kwitną, no i zobaczymy czy dostałam tą za którą zapłaciłam a jak ten Fond Memories do naszej strefy? przypomina go
Clematis Omoshiro i Utopia zdjęcia widziałam
Jeszcze raz dziękuję za namiary na cud-powojnik, ale wypatrzyłam tez u Ciebie Viennettę Tez niczego sobie Uwielbiam powojniki, ale powoli juz nie mam gdzie ich upychać
Moja ostatnia miłość to Fond Memories, niestety nie mam chwilowo zdjęcia, wyślę Ci jak zrobię.
W podziękowaniu za cenne linki moja Green Envy, wieczorne zdjęcie
Ta wiązówka ładna a jakiś aktorów w tych Dębkach spotkałaś? a przy ognisku to Ci Joasiu nie zimno? a jak tam nasze obiecane moherowe gacie, ostatnio mi się przypomniało, to się pytam? miłego wypoczynku Wam życzę