Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 16:52, 10 sie 2012

A w Holandii mamy napięty jak struna terminarz, bo jedziemy dopiero w czwartek a wracamy w poniedziałek. Chciałabym jeszcze Floriadę zobaczyć... ale nie wiem czy dam radę
Ana 18:12, 10 sie 2012

ech...zazdroszczę tej Holandii...

ale może do zobaczenia na brukowanych uliczkach Pragi - bo jeśli my pojedziemydo Karpacza to może "zaliczymy" też Pragę
agata_chrosc... 18:16, 10 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
A w Holandii mamy napięty jak struna terminarz, bo jedziemy dopiero w czwartek a wracamy w poniedziałek. Chciałabym jeszcze Floriadę zobaczyć... ale nie wiem czy dam radę

No to faktycznie! Trochę szkoda, że w takim pośpiechu
agata_chrosc... 18:17, 10 sie 2012

Ana napisał(a)
ech...zazdroszczę tej Holandii...

ale może do zobaczenia na brukowanych uliczkach Pragi - bo jeśli my pojedziemydo Karpacza to może "zaliczymy" też Pragę

A ja Pragi zazdroszczę! Jakie to jest piękne miasto! I jakie piwo! I jakie knedliki!
Diana 01:39, 11 sie 2012

Sonka napisał(a)

Monika, mam nadzieję, że wypadek to zwykła stłuczka! A urlop udany! Spokojnie wszystko sobie ułożysz, a ogród jak wiadomo nie zająć. Ja też tylko patrzę ile jest do zrobienia i czekam aż będę mogła się tym zając. Ale mam nadzieję, że do Holandii przyjedziecie.

Żyję, więc ze mną ok.Miałam bliskie spotkanie 1 go stopnia z tirem Samochód niestety wygląda strasznie, ale "tą" blachę da się wymienić

Dziś jednak podczas wyrabiania nowych dokumentów mogliśmy wypić poranną kawkę i zjeść ciacho całą rodziną w naszej ukochanej kawiarence. Mają przepiękny ogródek, więc mogłabym tam siedzieć i siedzieć.

Byłam także z synkiem ponownie zrobić rekonesans drzew i kwiatów

Mój mały pomocnik

pięknie wyglądasz, a do tego to otoczenie; dobrze, ze wszystko się szczęśliwie skończyło

jaka ładna mamusia i syneczek, pozdrawiam serdecznie

kawiarenka wspaniała!!!!!!!!!
Czytam że wybieracie się do Pragi Ja właśnie wróciłam co prawda nie był to romantyczny wyjazd we dwoje..Dzieciaczki po wspinaniu się po górach w Karpaczu...Prage traktowały jako rozrywkęi były zachwycone
gorąco POLECAM
knedliczki i gulasz zapiekany w chlebie zjedzony, miodownik również, cebulakę pieczoną tylko oglądałam z daleka... to co jadłam z czystym sumieniem polecam
kwiatholandii 06:49, 11 sie 2012

Ana, może się spotkamy zatem w Pradze My jesteśmy od piątku popołudniu do niedzieli. Wysyłam na priv nr telefonu jakby co

Agata, też bardzo lubię Pragę. Nie wiem czy byłaś, ale dla Ciebie zrobię fotki mojego ulubionego ogrodu w Pradze z przepięknymi różami. Mam nadzieję, że jeszcze będzie efekt.

Diana, jadę już 4 raz i za każdym razem znajduję nowe piękne miejsca nieoblegane przez turystów A knedliczki podobno ciężko w weekend zjeść. Tak mi oststnio znajoma powiedziała.Nie wiem ile w tym prawdy.
kwiatholandii 08:01, 11 sie 2012

Cisy mi wypadają i będę musiała zmienić koncepcję przedniej dużej i małej rabaty. Za mokro mają bo jednak choć duzą część ziemi gliniastej wymieniłam to i tak jest za mokro. Poza tym bardzo słabe rośliny kupiłam i 30 mi już padło Pani, która mi je sprzedawała, okazała się w porządku i jeżeli będzie miała jeszcze jakieś na innym polu to nam odda te 30. Zmarznięte po zimie były i dodatkowo ta ziemia je dobiła.

ps. kupiłam piękne 3 rozplenice Jak przestanie padać to zrobię fotki
Ana 12:18, 11 sie 2012

Monia, ale od następnego piątku jesteście w Pradze?? (17?)
kwiatholandii 16:02, 11 sie 2012

Ana napisał(a)
Monia, ale od następnego piątku jesteście w Pradze?? (17?)

Tak
Madzenka 16:34, 11 sie 2012

Koniecznie czekam na zdjęcia z Pragi. To tak piękne miasto, że jestem ciekawa zakątków nie oblegamych przez turystów, w szczególności ogrodu różanego.