Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:24, 09 lip 2012

Do góry
Sebek, niestrudzony doradco, życzę Ci, aby całe życie towarzyszyła Ci taka pasja jak teraz, bo to jedna z najważniejszych rzeczy w życiu! 100 lat!
Bajkowy ogród Weroniki 22:23, 09 lip 2012

Do góry
Bogdziu, nie obchodzę imienin, ale dobre życzenia przyjmuję zawsze.Dziękuję i wzajemnie. Piękna ta róża, podobna do mojej Lady Light, a czy to nie jest Twoja Violette Perfum? Mam Violette, ale jeszcze nie kwitnie.

Najpierw ciemna (jak ta obok) i potem coraz jaśniejsza Lady Light.
Ogród Dominiki 22:21, 09 lip 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Marzenko, specjalnie dla Ciebie zdjęcie tych dużych "kulek" tuż po zakupie i sadzeniu. Kształtem przypominały kartofle. Zaczęłam od drastycznego przycięcia z góry.M.już mówił, że było to cięcie tak mocne, że śmiertelne. Na szczęście, ku mojej wielkiej uldze, cięcie ich nie zabiło,a wręcz wzmocniło. Obwódka z bukszpanu pojawiła się dużo później po napatrzeniu się na realizacje Gardenarium.

Zawsze powtarzam, źe lejesz miód na moje serce
Moje wielkie kule podobnie wyglądalay ale tylko dlatego, źe krzywo mi wychodzilo cięcie, z biegiem lat trening czyni mistrzem
Różany sezon 2012 22:21, 09 lip 2012

Do góry
HENDEL

GAUJARD

CHARLES RENNIE MACINTOSH

PIROUETTE

CORAL DAWN

CAPRICIA RENAISSANCE
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 22:19, 09 lip 2012

Do góry
Zajrzałam,i mam tylko jedno słowo do powiedzenia......cudownie!
Dla Ciebie moja anabelka!

Michael my Garden 22:19, 09 lip 2012

Do góry
Michael napisał(a)
No to już roczek córci za mną teraz kolejny i do góry
Pracowite dni były z okazji urodzin
a oto taki torcik tatuś na urodzinki zrobił :

bzyczki też świetnie się spisały i w całości zjadliwe

czekoladowe napisy z trudem wyskrobane

no i oto on ten torcik urodzinowy

W srodeczkukrem świetanowy z brzoskwiniami oraz powidłami brzoskwiniowymi nasączony nalewką z brzoskwiń.

No proszę, jak ten czas szybko leci.......

Sto lat, to lat
Witajcie w Wyżełkowie 22:18, 09 lip 2012

Do góry
Wreszcie mogłam usiąść na tarasie z laptopem na kolanach i odczytać wszystkie miłe powitania
Dziękuję za miłe przyjęcie.
Danusiu przyznaję się, że podglądam Ogrodowisko już od tak dawna... jest tu tyle pięknych rzeczy, które tworzysz Ty i Witek i wszyscy właściciele ogrodów. Postanowiłam i ja opowiedzieć tu historię mojego ogrodu.
Płot zaprojektowaliśmy i wykonaliśmy własnoręcznie z moim mężem. To było wielkie wyzwanie i niekończące się godziny malowania, dwa razy podkład, dwa razy farba z "między suszeniem" i tak każda jedna deseczka i kółeczko, uf! co to była za praca, ale najpierw mąż to wszystko mierzył, wycinał i szlifował. Tak minęła nam jesień i zima...
Kamień na podjeździe, jako jedną z nielicznych rzeczy w naszym domu robili fachowcy, a dom oklejał mąż.
Ogród Dominiki 22:17, 09 lip 2012

Do góry
Marzenko, specjalnie dla Ciebie zdjęcie tych dużych "kulek" tuż po zakupie i sadzeniu. Kształtem przypominały kartofle. Zaczęłam od drastycznego przycięcia z góry.M.już mówił, że było to cięcie tak mocne, że śmiertelne. Na szczęście, ku mojej wielkiej uldze, cięcie ich nie zabiło,a wręcz wzmocniło. Obwódka z bukszpanu pojawiła się dużo później po napatrzeniu się na realizacje Gardenarium.
Wizytówka - MÓJ MAŁY ŚWIAT 22:11, 09 lip 2012

Do góry
OGÓRECZNIK

KĄCIK Z RÓŻAMI

RABATA MIESZANA
Rododendronowy ogród. 22:08, 09 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Oglądałam ogród i przez słynną szybkę i......

Zazdroszczę ...... mam nadzieję, że moje marzenie się kiedyś spełni.....

Zawsze chciałam stanąć za tą słynną szybą

Joasiu to dlaczego nie stanęłas??? Przecież wchodziliście do domu i kto chciał wchodził i do salonu, a Ty nie????

Nie weszłam do domu, bo mi głupio było...... naprawię swój błąd w przyszłym roku
Ogród w Jaszczowie 22:05, 09 lip 2012

Do góry
[

chcemy zeby zarosl nam sciane od garazu

Witaj

Spotkałam Cię u Irenki i pytałaś o winobluszcz?
Podzielę sie z Tobą info, jeśli można
Dostałam od znajomej kawałki wyrwane z ziemi .jakieś cztery lata temu.Było tego tyle, ile masz w doniczce. Obecnie zarasta szczelnie płot ok.35.m i siatkę przy kompostowniku wysoką na 2,5m oraz trejaż. Jak masz ochotę mogę Ci wkleić fotki i zobaczysz co się porobiło
trzeba pilnować bo rośnie jak szalony!!Pozdrawiam

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:05, 09 lip 2012

Do góry
Dla Cię ma różyczka ...

Mój ogród 22:03, 09 lip 2012

Do góry
EPODLAS napisała
Niestety, marny ze mnie znawca motyli.
[img size=525x480
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/18/180727/original.jpg[/img]

Pierwszy to Przestrojnik trawnik, drugi--bielinek rzepnik (najprawdopodobniej) lub bielinek bytomkowiec a trzeci rusałka kratkowiec.A co to za roślina na której są? Pozdrówka.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:02, 09 lip 2012

Do góry
Wszystkiego najlepszego
Rododendronowy ogród. 22:01, 09 lip 2012

Do góry
Hej! Kto tu o zaawansowanej starości mówi? Mogę zrozumieć zmęczenie dwudniowym gadaniem ze mną,ale od razu starość ?Uśmiechnij się!
Chociażby i do tego co naprzeciwko mnie przy kolacji siedział......Buziaczki!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:01, 09 lip 2012

Do góry
Sebku, witaj w świecie dorosłych!
Samych szczęśliwych i radosnych dni
MÓJ MAŁY ŚWIAT 22:00, 09 lip 2012

Do góry
LADY EMMA HAMILTON

FALTSTAF

MUNDI

WHITE MEILLAND

GRAHAM TOMAS

CHARLES RENNIE MACINTOSCH
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:00, 09 lip 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Ło matko...... z własnym chłopem dłużej jestem niż Ty żyjesz....... no nie....... lecę po piwo do lodówki..... Trzeba zalać smutki......

Bendem wredny i zacytuję piosenkę....Wypijmy za błędy

Hihihihihihihihihihihi............. żem się spłakała ze śmiechu....... dobrze, że chrapanie z sypialni już dochodzi, bo eksmisją mogłoby to grozić
Rododendronowy ogród. 21:57, 09 lip 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,jak nie zabrałam,widocznie nie dla mnie ona była......albo...odbiorę przy okazji.....nie wysyłaj.
Dziś wsadzałam niektóre rośliny od ciebie do gruntu....... tu.....pysznogłówka.Dobre ma sąsiedztwo?
.
Haniu identyczne sąsiedztwo z przetacznikiem jak u mnie
ogrodoweimpresjejolki 21:55, 09 lip 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Tęsknota ... za Wami, za moja działeczką, za tym co dzieje się na Ogrodowisku przygnała mnie jednak do mojego wątku

Po przerwie przywitam Was moim nowym nabytkiem - pysznogłówką Nie ukrywam, że poznałam tę bylinkę dzięki Wam i nie wystarczyło mi oglądanie jej na ekranie Dzisiaj stanęła na mojej drodze i zaprzyjaźniłyśmy się

No i jeszcze dwie trawki i jeżówka jakiej nie miałam ...

Jolu super nabytki a pysznogłówka ma śliczny kolor i zapach, tym podbiła moje serce a jeżówka w jakim kolorze?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies