Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

agata_chrosc... 18:03, 06 sie 2012

Lena napisał(a)
Agatko "Singer" istnieje i ma się dobrze

Toż to prawie nieodłączna wizytówka "Kazimierza"

Bywałaś? Podaj termin , to się tam spotkamy i o kwiatkach pogadamy
Pozdrawiam

O niczym innym nie marzę, ale obawiam się , że nie prędko. Bardzo tęsknię za Krakowem. Może w zimie?
kwiatholandii 21:07, 06 sie 2012

siaaska napisał(a)

Wiecie może co to za czerwone cuda? Kupiłam dzisiaj w biegu, w deszczu i nawet nie zapytałam co to.

Pisałam że to żarnowiec ale nie byłam pewna... teraz już wiem że to dabecja

Pozdrawiam

Dziękuję kochana
Gardenarium 21:08, 06 sie 2012

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1111-dabecja-daboecia

Instagram Ogrodowiska
BEATA_S 10:49, 07 sie 2012

Pięknie pięknie u Ciebie, a kawiarenka.... mmm cudo Jestem zachwycona Twoimi pracami ! Uwielbiam takie rzeczy Pozdrawiam
Milka 10:53, 07 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)

Monika, mam nadzieję, że wypadek to zwykła stłuczka! A urlop udany! Spokojnie wszystko sobie ułożysz, a ogród jak wiadomo nie zająć. Ja też tylko patrzę ile jest do zrobienia i czekam aż będę mogła się tym zając. Ale mam nadzieję, że do Holandii przyjedziecie.

Żyję, więc ze mną ok.Miałam bliskie spotkanie 1 go stopnia z tirem Samochód niestety wygląda strasznie, ale "tą" blachę da się wymienić

Dziś jednak podczas wyrabiania nowych dokumentów mogliśmy wypić poranną kawkę i zjeść ciacho całą rodziną w naszej ukochanej kawiarence. Mają przepiękny ogródek, więc mogłabym tam siedzieć i siedzieć.

Byłam także z synkiem ponownie zrobić rekonesans drzew i kwiatów

Mój mały pomocnik

pięknie wyglądasz, a do tego to otoczenie; dobrze, ze wszystko się szczęśliwie skończyło
Sonka 16:37, 08 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Monika, mam nadzieję, że wypadek to zwykła stłuczka! A urlop udany! Spokojnie wszystko sobie ułożysz, a ogród jak wiadomo nie zająć. Ja też tylko patrzę ile jest do zrobienia i czekam aż będę mogła się tym zając. Ale mam nadzieję, że do Holandii przyjedziecie.

Żyję, więc ze mną ok.Miałam bliskie spotkanie 1 go stopnia z tirem Samochód niestety wygląda strasznie, ale "tą" blachę da się wymienić

Dziś jednak podczas wyrabiania nowych dokumentów mogliśmy wypić poranną kawkę i zjeść ciacho całą rodziną w naszej ukochanej kawiarence. Mają przepiękny ogródek, więc mogłabym tam siedzieć i siedzieć.

Byłam także z synkiem ponownie zrobić rekonesans drzew i kwiatów

Mój mały pomocnik

pięknie wyglądasz, a do tego to otoczenie; dobrze, ze wszystko się szczęśliwie skończyło

jaka ładna mamusia i syneczek, pozdrawiam serdecznie
kwiatholandii 14:51, 10 sie 2012

Irenko, Sonka, dziękuję Wszystko ok tylko przez maluchy zupełnie nie mam czasu na ogród a nie wspomnę o internecie. W prasowaniu też mam sporo zaległośći Już dwie góry mi urosły i szaro to widzę, ale szary lubię więc nie jset tak źle
Ana 16:19, 10 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
Irenko, Sonka, dziękuję Wszystko ok tylko przez maluchy zupełnie nie mam czasu na ogród a nie wspomnę o internecie. W prasowaniu też mam sporo zaległośći Już dwie góry mi urosły i szaro to widzę, ale szary lubię więc nie jset tak źle

monika - ja wczoraj pokonałam dwie góry Od 22 do 2 w nocy
agata_chrosc... 16:32, 10 sie 2012

Dobrze, że się objawiłaś, bo już się bałam, że gdzieś nogę dałaś Jak tam przygotowania do podróży?
kwiatholandii 16:50, 10 sie 2012

Narazie przygotowuję się do romantycznego wyjazdu z M w następny weekend tylko we dwoje do Pragi Następnie znowu góry prasowania i Holandia!!!