Irenko chetnie!! Ale tylko jesli cos Ci wysle (jezowke??) od mnie?
W poniedzialek wysylam paczke motylli, wiec Tobie tez moge rownoczesnie wyslac
Prosze o adres
Karola
Karolina, spokojnie tyle mam do sadzenia i robienia, że nie musi być tak na cito
w tym roku winobluszcze mają wielkie i piękne liście, takie zdrowe, błyszczące
To napisz jeszcze jaki ten powojnik bylinowy. A ode mnie pewnie nie wzięłas powojnika bo chyba później wykopywałam jak już pojechałaś.Chętnie Ci dam jakby była okazja. Niedługo zakwitnie to pokażę. O plagiat nie jestem zła wręcz przeciwnie , miło mi że tak Ci się spodobał że nawet kupujesz. Niech Ci szybko i zdrowo rośnie.Pozdrówka.
Bozenko nie wiem jaka to konkretnie odmiana, pani sprzedajaca nie wiedziala... wyglada tak:
Wystarczy mi jeden, dziekuje! Juz zaczyna kwitnac powoli, wydaje mi sie ze chyba taki sam jak Twoj?
pozdrowka!
tak to ten sam tylko mój ma liscie bardziej czerwone ale może Twój rósł w cieniu bo wtedy bardziej zielenieją. Wczoraj podałam link Jotce to sobie zobacz nazwę i inne informacje.I tu też go masz. http://www.atlas-roslin.pl/gatunki/Clematis_recta.htm
Rok temu
to samo miejsce dziś:
Wbrew moim obawom, bardzo przyjemnie docina się kanciki
ale fajnie ten warzywniak wygląda, ja gdybym nie miała małego dziecia i psa to pewnie też bym poszła w coś takiego, a tak zamiast ładnej trawki mam metrowy płotek
ale pocieszam się że Mała i piesek kiedyś wyrośnie
Co tak na to spanie Was wzięło....
Ja dziś wymiękam ....idę spać...jestem po czterech...........godzinach snu.....
Wpadałam tu się z lekka obudzić, bo zawsze coś sie dzieje..i chyba do końca nie doczytam.... ja od miesiąca dłużej nei spałąm niż 4 godziny, a średnia można obliczyć bo waha sie od zer do czterech..... Konstancja może nie liczyć... Jeszcze ze 2 tygodnie i mam nadzijeję, że sie zluzuje...
Z powodu sennego tematu..uciekam gdzie indziej....... czyli do roobty
... i luzik uprzejmie dziękuję ... dziecko mi się po podłodze tarza bo podczytało ... a podczytała zaraz potem jak triumfalnie oznajmiła, że będzie miała szóstkę z matmy ... więc jak przepona pozwala to rzęzi, że geny były łaskawe i kalectwa nie odziedziczyła ...
Ja też witam słonecznie i przesyłam kwiatuszka , co aktualnie najładniej kwitnie w moim ogródku
Dzięki Ewo za kwiatuszka . Jest piękny. U mnie jeszcze powojniki nie kwitną, niestety.Ja też serdecznie pozdrawiam i ściskam.I pozdrówka dla Twojej pięknej i miłej córci.
....
Ta najśmiesznijesza, wypuściła kogutka-kwatka, a zniego będzei kwiatek.....
i niebieskawe.... na foto wyszły bardziej zielone.przynajmniej na moim monitorze..
Moja ulubiona..tylko rośnie w krzakach..trza przesadzić...o i jeszcze jedna jest moja ulubiona, ale zapomniałam o nich... kwitnie na czysto biało, dużo poźniej niż inne i pachnie... obfocę innym razem.
ta najpiękniejsza tj ta najśmieszniejsza dla ciebie ... nie odlepię się od monitora bo cudna ... przecudna (hm??? ile to razy można napisać ? ... - jak się widzi taki okaz to wiele ) ...