Dzięki Tess, to po spacerze po Twoim ogrodzie podjęłam decyzję, ze założę swój watek. Jest fantastyczny i wieczorem wpiszę się,a le nie zdążłam jeszcze pzreczytać wszystkiego
Jak wy to robicie, ze jesteście wstanie to wszystko ogarnąć Ja nie nadążam pzreczytać wszyskich wpisów nawet u Moniki, a co dopiero u innych.
O, naprawdę? Mój ogród Cię zachęcił?
Miło mi , choć raczej z kurtuazji tylko piszesz o nim to, co piszesz
Nie mogę sie już doczekać żeby zobaczyć, jak wygląda Twój ogród
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Witam Moniko,
po naszym spotkaniu i po "odziedzinach" w Twoim "ogródku pod Gdańskiem". Pospacerowałam sobie również po cudownych ogrodach innych osób, które Cie odwiedzają i ... postanowiłam założyć swój wątek, ale nie bardzo wiem jak. Czy mogłabyś napisać od czego zacząć. Dzięki.ewa
A dzień rzeczywiście w Gdańsku jest wyjątkowo upalny, więc pozdrawiam wszystkich słonecznie.
Bardzo się cieszę EWO!!! Właśnie wychodzę przy komputerze dopiero wieczorem - wtedy wszystko co sama wiem, od razu Ci napisze . Bardzo się ciesze ze postanowiłaś założyć wątek z własnym ogrodem!!!! : M
Witam Moniko,
po naszym spotkaniu i po "odziedzinach" w Twoim "ogródku pod Gdańskiem". Pospacerowałam sobie również po cudownych ogrodach innych osób, które Cie odwiedzają i ... postanowiłam założyć swój wątek, ale nie bardzo wiem jak. Czy mogłabyś napisać od czego zacząć. Dzięki.ewa
A dzień rzeczywiście w Gdańsku jest wyjątkowo upalny, więc pozdrawiam wszystkich słonecznie.
Bardzo się cieszę EWO!!! Właśnie wychodzę przy komputerze dopiero wieczorem - wtedy wszystko co sama wiem, od razu Ci napisze . Bardzo się ciesze ze postanowiłaś założyć wątek z własnym ogrodem!!!! : M
Już to zrobiłam - Ogród na południowym stoku - to ja. Jesycze raz Ci dziekuję
Witam Moniko,
Już to zrobiłam - Ogród na południowym stoku - to ja. Jesycze raz Ci dziekuję
. Byłam juz oczywiście czekam na zdjęcia - pozdrawiam M
O, super, Ewo, że pokażesz nam sój ogród
Wejdż w "Nasze ogrody", po lewej jest napis "nowy wątek", kliknij i możesz wpisać nazwę ogrodu
Dzięki Tess, to po spacerze po Twoim ogrodzie podjęłam decyzję, ze założę swój watek. Jest fantastyczny i wieczorem wpiszę się,a le nie zdążłam jeszcze pzreczytać wszystkiego
Jak wy to robicie, ze jesteście wstanie to wszystko ogarnąć Ja nie nadążam pzreczytać wszyskich wpisów nawet u Moniki, a co dopiero u innych.
. Tess! Nie kokietuj Kochana! Masz super i w jednym i w drugim ogrodzie Ewa faktycznie ma co pokazać pozdrawiam
O, super, Ewo, że pokażesz nam sój ogród
Wejdż w "Nasze ogrody", po lewej jest napis "nowy wątek", kliknij i możesz wpisać nazwę ogrodu
. Tess! Nie kokietuj Kochana! Masz super i w jednym i w drugim ogrodzie Ewa faktycznie ma co pokazać pozdrawiam
Ha,ha,ha, Monika masz rację, też tak to odebrałam, chyba, że Tess potraktowała mnie jak jakąś "sztywniarę"
Teraz będę kusić
Zobacz, jaką mahonię mam do oddania. Drugi raz w tym roku kwitnie!!!.
Rośnie na mojej skarpie gdzie jest bardzo dużo słońca i ma się równie dobrze jak te, które rosną w cieniu, ale wtedy nie kwitną 2 razy w roku.
I ja jej nie zauważyłam ? Oczywiscie, ze biore moja Droga jeśli dajesz ale czy napewno skoro drugi raz kwitnie i tak dobrze sie u Ciebie czuje mahonie ???