Miluśka, Ty swoich łapek pilnuj, póki czas... Moje 2 stawy wskazujących już na straty, no chyba że służącą do wszystkiego najmę... I ogrodnika... Amiś jak okazuje miłość, to szczypie ząbkami, ale z wyczuciem u niego kiepsko...
Wiesz, jak to piszę - nagle łoskot! A to tak strasznie lunęło!!!!!!!!!!! Ale huk! A właśnie wybierałam się pochodzić po moim trawniku, który na ten moment jest jak zielony dywan. Więc nie mam za złe deszczowi
Anulka wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń tych najgłębiej skrywanych niech wreszcie ujrzą światło dzienne Buziak gorący Odpoczywaj i wracaj do nas pełna sił i dobrej energii
Ana wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń tych ogrodowych i tych życiowych. Żeby wszystko toczyło się po Twojej myśli i nie zmieniaj się bo jesteś wyjątkowa
BUZIAKI
Wpadłam na momencik podziękować za życzenia Naszej Kochanej Matce Założycielce Danusi, oj przydałaby się taka piękna kulka, wiciokrzewy także przecudnej urody i wszystkim którzy o mnie pamiętają,Ewelince, Danusi, Irence,Agnieszce, Ania asc, Beatce , Markowi, Anuli, Krysi, Evie, Karolcii wszystkim , którzy mnie wcześniej odwiedzili będę późnym wieczorkiem, ponieważ obowiązki wobec gości muszą być spełnione pozdrawiam i zostawiam Chianti, jak ja wytrzymam dzisiaj ten upal za oknem 50 st., na termometrze, uff
Konstancjo posadziłam po 4 sadzoneczki i martwiłam sie czy w ogóle zakryje gazon a teraz już je 2 razy ciachalam od dołu
tak wygladały na poczatku czerwca
na brzozie w ubiegłym roku zaczęła pękać i odpadać kora, na wiosnę pięknie wypuściła nowe pędy a potem uschła i nie dało się uratować
Po wycięciu i wykopaniu uschniętych roślin - a jak było żal buuuuuuuuuuuu.
szkoda wszystkich roślin, ale ten efekt który pokazujesz, bardzo mi sie podoba
Dzięki Irenko każda pochwała ma w sobie ogromną moc. pozdrawki