Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

Juzia 21:53, 25 lip 2012

Sliczna wysepka i kącik ławeczkowy!
Wszystko śliczne ....a ziemię tyż taką mam
barbara_kraj... 22:24, 25 lip 2012

Elfik napisał(a)
[

A to wilczomlecz jakiś? Po ułożeniu liści się domyślam
Krys 22:46, 25 lip 2012

Jejku Elu ale piekne rabaty w swoim ogrodzie pokazujesz cudnie
kaisog1 22:52, 25 lip 2012

Do niebieskiego zakątka dorzuć jeżówkę i będzie gites. Ja bym jeszcze albo ostróżkę walnęła albo naparstnice
Elfik 15:41, 26 lip 2012

Iza – w ślicznej okolicy mieszkasz, sądząc po awatarku... Ale do Twojego ogródka nie trafię... Moja rabatka trochę przypadkowa, bo 2 x wszystko zamarzło, więc sadziłam to, co w rękę wpadło. Ale kopiuj, co tylko chcesz....
Reni - u Ciebie też cudnie – zajrzałam dopiero jednym oczkiem, ale resztę łatwo nadrobię...
Elu – moja imienniczko, dzięki za niebiańskie pochwały, ale niebiańsko, to Ty z tą jukką wyglądasz!
Agnieszko – no popatrz, tak chwalisz, że lawenda wypasiona, a ona z mojego siewu, każda inna i o innym odcieniu. A ja bym chciała mieć to obrzeże z jednakowych wielkością i kolorem. Kupić mi trzeba sadzonki... Co do różu, to pod siatką są różowe marcinki, ale jak wiadomo, one najpóźniejsze. Ale już mi się kluje pomysł, co i jak...
Justyśka – TAKIEJ wrednej ziemi na pewno nie masz!!! Nie rywalizuj ze mną w tej kwestii
Basiu – ale się o-śmiałam!!! Bo to nie wilczomlecz, tylko OŚMIAŁ (Cerinthe). Ja go strasznie propaguję, bo śliczny jest!
Krysiu - a Twój floksik nareszcie robi się pękaty...
Gosiaku – że też ja do tej pory o jeżówce nie pomyślałam!!! Tzn. - - - już pomyślałam!!! Dzięki za podpowiedź.....
marzena 15:54, 26 lip 2012

Elfik, pięknie kwitnące rabaty
ten ośmiał bardzo oryginalny, tez mi sie podobał jak wcześniej zaglądałam no, bardzo urodziwy jest faktycznie
Elfik 16:14, 26 lip 2012

Hej, Marzenko! W tym momencie byłam u Ciebie!!!
Ośmiały w tym roku rzeczywiście pięknie mi się wybarwiły. Jak obrodzą w nasionka, to Ci wyślę, tylko się przypomnij!
Milka 16:16, 26 lip 2012

barbara_krajewska napisał(a)

[

A to wilczomlecz jakiś? Po ułożeniu liści się domyślam

o rany, jaki twój cudny!!! mój od ciebie też Eluś juz te niebieskości pokazał! no ale ten to gigant!
Milka 16:19, 26 lip 2012

Elu, cofnęłam się do oglądania i co zobaczyłam, same piękności!! jaka perovskia, cleome i inne cudeńka; jak ty to wszystko obrabiasz tymi bolącymi dłońmi, bo jest wypieszczone, dopracowane, nawet śladu nie ma, że gdzieś tam po świecie wojażowałaś! ale tam u ciebie chyba pachnie
a i pieska dojrzałam, który wyglada jak rodzony brat mojego i Misi od Bożenki
cudnie pokazuj dalej
Elfik 16:28, 26 lip 2012

Miluśka, Ty swoich łapek pilnuj, póki czas... Moje 2 stawy wskazujących już na straty, no chyba że służącą do wszystkiego najmę... I ogrodnika... Amiś jak okazuje miłość, to szczypie ząbkami, ale z wyczuciem u niego kiepsko...
Wiesz, jak to piszę - nagle łoskot! A to tak strasznie lunęło!!!!!!!!!!! Ale huk! A właśnie wybierałam się pochodzić po moim trawniku, który na ten moment jest jak zielony dywan. Więc nie mam za złe deszczowi