Dianko, napatrzeć się nie mogę.. te zieleności na skalniaku to jałowiec?.. zielen soczysta, aż nierealne!
A te różyczki - to pomponiki?... pamiętasz nazwę?.. .. Nie dziwię się ptaszętom, że nie odlatują Sama bym się chętnie zagnieździła na takiej grządce
Kinga to są tawułki arendsa sadziłam w zeszłym roku przed zimą, w tym roku maja wysokość ok.1,30 m. Podobno mogą być jeszcze wyższe,część jest w cieniu-rosną lepiej i są ładniejsze.Te które mają więcej słońca są skromniejsze.... seliza ja sadziłam małe sadzonki, w tym roku tak obrodziły sztuk ile mam nie wiem dokładnie ale troszkę ich jest mogę pózniej policzyć evchen zieleń jak najbardziej taka jest naprawdę-soczysta to jest rozchodnik,rozrósł się jak szalony
różyczki to pomponella-zamawiałam wysyłkowo przed zimą firma rosarium Irenko dziękuję ci ślicznie ogrodowisko naprawdę ma MOC
Moniczko dziękuję Beatko ale ładny przylatują do niego ptaszki...czy bardziej jako ozdoba
tawułki może ziemie maja niedobrą? moim wymieszałam uniwersalną z Castoramy z ta którą mam u siebie-taki troszke większy dołek niż doniczki