Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

barbara_kraj... 22:31, 25 lip 2012

marzena napisał(a)

W pierwszej chwili pomyślałam, że to Twój nowy nabytek!))
A Ty sobie zoo zwiedzałaś
vesper 22:40, 25 lip 2012

Marzeno, nie zdążyłam przejrzeć całego wątku, goszczę u Ciebie pierwszy raz. Masz piękny ogród, może nie jest przycięty "w kancik", ale za to jest w nim wolność, która mi się bardzo podoba.

Rozkoszne zwierzęta! Koteczka podobna do mojej, a piesek na słodką mordkę, tylko się przytulać (o ile to lubi) . Wdzięczni towarzysze!

Szympansica smutna, także mi jej szkoda , ale może miałaby jeszcze gorzej tam, skąd przyszła do zoo?

Pozdrawiam.
AgnieszkaBK 22:41, 25 lip 2012

Marzenko, świetnie pozowały Twoje zwierzaczki na tle tej pięknej rabaty
Masz rację, szkoda Tych biedaków w zoo.... taki smutny ich los
kaisog1 22:41, 25 lip 2012

Matko! Marzena! Chcesz żebym padła... czytam leżę sobie na hamaku ...patrze stopy, dalej patrzę, małpa!
marzena 15:50, 26 lip 2012

witam miło Irenkę, Bogdzię, Basię, Agnieszkę, Gosię oraz wszystkie osoby zaglądające na moment
no i chyba pierwszy raz u mnie - Elizę i Vesper

Gosia - haha, no nieźle się uśmiałam czytając Twój powyższy tekst
AgnieszkaBK 15:55, 26 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
Matko! Marzena! Chcesz żebym padła... czytam leżę sobie na hamaku ...patrze stopy, dalej patrzę, małpa!

Faktycznie, nie czytając tak można zrozumieć pismo obrazkowe
Tess 16:01, 26 lip 2012

kaisog1 napisał(a)

Rany, Gośka, ja nie mogę się tak śmiać - piszę teraz cichutko... - ....w p r a c y ...
Normalnie ręce w kalwiaturę nie trafiają, tak się ze śmiechu trzęsę
Elfik 16:09, 26 lip 2012

Marzenko, kajam się!!! bo wydłuża się mój grafik zaległych odwiedzin . U Ciebie jak zwykle fantastyczne fotki, ale te zza krat faktycznie łapią za serce. I dla kontrastu niczym nie skrępowana wolność Twoich podopiecznych. Kontrast jest tym większy, że czarno-biały Fajnie Ci się leży w tym hamaku na dowolnie wybranym boku... Też bym poleżała, jakbym miała swój do czego przyczepić Więc mój hamak ...odpoczywa... Zamiast mnie...
Wiesz, tak mnie trochę zastanowiło, że przy tej ślicznej, ale dość wąskiej pergoli posadziłaś 2 róże New Dawn. Bo one rosną dość potężnie... Czy wystarczy im tam miejsca?
Francuska rabata z wazą - miodzio!!! Ta Twoja ilość sadzonek bukszpana trochę mi na zadrosnej wątrobie leży, ale sprawdzałam swoje skrzynki nadziubdziane wiosną i o dziwo - kto wie..., kto wie... Może i mnie się uda?
Serdeczności ślę!
marzena 16:10, 26 lip 2012

no, dziewczyny - no, rzezcywiscie świetnie i humorystycznie to wyszło
sama naśmiałam sie nieźle wczoraj...

Elfik, dzięki za odwiedziny
ale te róże coś marudzą u mnie i nie bardzo chcą kwitnąć...
marzena 16:16, 26 lip 2012

dzisiaj u mnie deszczowo...

ale zrobiłam kilka fotek ...
wreszcie zakwitły grzybienie białe - na razie pojawiły się dwa kwiaty, jeden z nich...

a tu w sąsiedztwie podczas deszczu przeczekują kumaki górskie - dorosły i młodzież ( już nie kijanki, ale jeszcze nie osobniki dojrzałe...)

młodociane kumaki w grupie - u niektórych ogony jeszcze nie uległy resorpcji...