Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:37, 19 lis 2012

Do góry
Monika zachwyciła rękodziełem:
ptaszek na piku - do wbicia w ziemię cuuudny!

I wianek:

Ogród Dominiki 13:46, 19 lis 2012

Do góry
Moje będą swobodnie zwisać w wiatrołapie podwieszone pod kinkietem na ścianie. Mam na obu ścianach po prawej i lewej stronie drzwi wejściowych kinkiety z czarnego szkła i stali.Pod jeden podwieszam zawsze duży błyszczący wianek, a pod drugim będą te małe choineczki.A jeśli nie będzie to dobrze wyglądać,postawię je na świątecznym stole przy każdym nakryciu.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:00, 19 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Dobre!! Kupiłam te co mogą same stać i kupiłam dla Wieloszki i Aga dostała prezent taki sam ode mnie i Madzi!!!

Potwierdzam!!! Mam cudniaste choineczki i jadę na następne zakupy, bo mi dziewczyny cuda jakieś tam wypatrzyły w moich ukochanych fioletach! Jeszcze raz dziękuję Marzenko i buziaki ślę!

W Zabrzu był wielki fioletowy wianek- szyszki+wilklina psiknięte mocno brokatem.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:14, 19 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

a w Bielsku już nie ma?

Bea jeśli coś ciekawego wypatrzysz daj znac

Dobrze
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:25, 18 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

Sebek na mnie ze zdjęciami na razie nie licz... Ogród widzę wyłącznie w ciemnosciach. Nawet w weekendy nie widzę go ... Mam problem kiedy okopczykuję róże i inne wrażliwe rośliny..
A co do Tk Max to wsiadaj w Felkę i na zakupy!!! Kiedy dostaniesz dokument?

Pojęcia nie mam...Na stronie, gdzie się sprawdza kiedy można odebrać piszą, że nie złożono jeszcze wniosku o wydanie - lub jest do odbioru...A dopiero sprawdziłem to w piątek i nie wiem czy w pięć dni się wyrobili czy jeszcze wniosek nie jest złożony...Poczekam do jutra - a we wtorek najwyżej do starostwa zadzwonię...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:42, 18 lis 2012

Do góry
Bea napisał(a)

a w Bielsku już nie ma?

Bea jeśli coś ciekawego wypatrzysz daj znac
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:39, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek na mnie ze zdjęciami na razie nie licz... Ogród widzę wyłącznie w ciemnosciach. Nawet w weekendy nie widzę go ... Mam problem kiedy okopczykuję róże i inne wrażliwe rośliny..
A co do Tk Max to wsiadaj w Felkę i na zakupy!!! Kiedy dostaniesz dokument?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:12, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

a w Bielsku już nie ma?

Jest Ale do Bonarki mam szybciej

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:10, 18 lis 2012

Do góry
Bea napisał(a)

a w Bielsku już nie ma?

Jest Ale do Bonarki mam szybciej
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:05, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

a w Bielsku już nie ma?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:53, 18 lis 2012

Do góry

Po prostu ogród... 10:06, 16 lis 2012

Do góry
...doczytałam resztę....tzn.pomysł Anity,
...fajne byłoby takie babskie spotkanko...może się nam uda...
a tak na marginesie...przeceniacie mnie dziewczyny, choć baaaardzo mi miło....

a wianek córki...śliczny....taki delikatny..., bardzo mi się podoba....
Po prostu ogród... 19:13, 15 lis 2012

Do góry
U mnie już nadszedł czas na robienie świątecznych dekoracji, wiem że jeszcze trochę za wcześnie

wianek z sosnowych szyszek pomalowanych sztucznym śniegiem na wianku z brzozowych witek, cztery świeczki będą na czas adwentu

i takie dwa prawie jednakowe wianki

Blaski i cienie nowego życia 07:40, 15 lis 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Kurcze, co za mysza, boczkiem gardzi. Sluchaj, a moze ona woli szyneczke??? Zartuje oczywiscie i nie zazdroszcze. My mamy kota wiec tym samym zero myszy

A co do wiankow, widzialam takie cale z bombek Wygina sie druciany wieszak i na to naklada bombki. Fajnie to wyglada Natomiast marzy mi sie taki wianek jak Kasia robi

http://www.tendom.pl/products/wianek-dekoracyjny-navy-sr-28cm

tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. Czy to rajtki sie naciaga czy jak??? Macie jakas wiedze na ten temat???

Tak, Kasia fajne te w zimowych ubrankach robi. Może sama na drutach robi rękawy?
Blaski i cienie nowego życia 19:01, 14 lis 2012

Do góry
Kurcze, co za mysza, boczkiem gardzi. Sluchaj, a moze ona woli szyneczke??? Zartuje oczywiscie i nie zazdroszcze. My mamy kota wiec tym samym zero myszy

A co do wiankow, widzialam takie cale z bombek Wygina sie druciany wieszak i na to naklada bombki. Fajnie to wyglada Natomiast marzy mi sie taki wianek jak Kasia robi

http://www.tendom.pl/products/wianek-dekoracyjny-navy-sr-28cm

tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. Czy to rajtki sie naciaga czy jak??? Macie jakas wiedze na ten temat???
Blaski i cienie nowego życia 09:23, 13 lis 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Anitko- z szyszek będą dekoracje świąteczne. Wczoraj był najlepszy dzień na zbieranie, bo halny bardzo dużo strącił z drzew. A przyjemnie się zbierało bo było ciepło.
Polecam inspiracje
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=n3pYR8izs6M&feature=endscreen

Bardzo dziękuję za inspirację. W sobotę pójdę do lasu po szyszki A może z mojego modrzewia się nadają?
Próbowałaś już kiedyś zrobić taki wianek z szyszek? Czy te szyszki są klejone do gotowego wianka na gorąco klejem florystycznym?
Ogródek Hanusi po zimie 09:32, 11 lis 2012

Do góry
Witam niedzielnie i słonecznie. Pogoda u nas bajeczna jak na listopad, więc na spacerek koniecznie trzeba iść, szyszek na wianek nazbierać i powdychać zapach lasu.
Udanej niedzieli życzę
Ogród na Cedrowej 23:37, 10 lis 2012

Do góry
Slawko napisał(a)
Ślicznie u Ciebie...zdjęcia sikorek świetne...wianek elegancki pozdrawiam

Witam Cię cieplutko w moim ogrodzie Wianek niestety stracił kolor po ostanich mrozach i myślę nad nowym
Ogród na Cedrowej 19:14, 09 lis 2012

Do góry
Ślicznie u Ciebie...zdjęcia sikorek świetne...wianek elegancki pozdrawiam
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 14:59, 07 lis 2012

Do góry
Wianek jesienny, orzechowy , na ponure dni , ocieplony światełkiem świec.... a może potem dodam bombeczki i zrobi się świąteczny bożonarodzeniowy

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies