Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Milka 14:25, 20 lis 2012

Już jestem i odpowiadam; drewno jest wybielone, a cały domek będzie w kolorze biało - szarym, jeszcze nie pomalowany jest; lampy chciałam 2, na ten widoczny taras, po obu stronach drzwi wejściowych do domku, takie kinkiety, chyba, ze jakieś fajne zwisające będą, to zmienimy opcję
w tych promieniach słońca to wybielenie ma inny kolor, ale jest to biel antyczna;
pozdrawiam
Enya73 14:42, 20 lis 2012

kwiatholandii napisał(a)
Wianków tworzenie...czas zacząć

Sezon Zimowy rozpoczęty. Obdarowana Aga

Dziś zaczynam robić mojego giganta na drzwi wejściowe. Mam nadzieję, że w środę będzie co pokazywać.

A co to gałązki derenia? I laski cynamonu rozpoznaję. Fajny pomysł
kwiatholandii 07:42, 21 lis 2012

Anito, to dereń Ja jeszcze nie mam go na tyle dużo,zeby zrobic duzy wianek więc lecę dzis do sasiadki (tej z tym dużyymmm ogrodem ) i ładnie sie uśmiechnę.

Jak narazie zrobiłam dwa na zamówienie i towaru niet

Wieloszka 08:25, 21 lis 2012

kwiatholandii napisał(a)
hahaha, no tak jedna fotka jest narazie w radarze pewnie jeszcze siedzi

No teraz wiem, ale wcale mi nie do śmiechu Ostatnio M. też pozwolił sobie zrobić najdroższą fotkę świata
Wieloszka 08:28, 21 lis 2012

kwiatholandii napisał(a)

Z takimi zdolnościami tylko biznes rozkręcać Wcale się nie dziwię, że Twoje rękodzieła mają wzięcie
Enya73 08:47, 21 lis 2012

kwiatholandii napisał(a)
Anito, to dereń Ja jeszcze nie mam go na tyle dużo,zeby zrobic duzy wianek więc lecę dzis do sasiadki (tej z tym dużyymmm ogrodem ) i ładnie sie uśmiechnę.

Monika, a podkład jaki używasz? Widzę, że owijasz mech drucikiem florystycznym. Napisz mi czy spryskujesz czymś mech? I czym przytwierdzasz te gałązki?

Pozdrawiam
kwiatholandii 09:03, 21 lis 2012

Anitko, owijam zwykłą nitką mocną, albo czymś co mam pod ręką. Mech zostaje naturalny. Niczym go nie traktuję. Potem pocięte gałązki przytwierdzam ciepłym klejem ( takim z pistoletu z laskami kleju). Reszta należy do Twojej fantazji Możesz kleić bombki, szyszki orzechy, suszone jabłka, pomarańcze. Jak lubisz
Wrzucę Ci dla przykładu kolejne dwa, ale

Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA JAKOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..................

musiałam je usunąć, bo jakość straszna.
kwiatholandii 09:04, 21 lis 2012

A podkład mam słomiany
kwiatholandii 09:06, 21 lis 2012

Ja osobiście lubię całe w gałazkach derenia, dość gęsto i bez dodatków. Taka prostota zupełnie. Mam taki wielki na drzwiach, który dzisiaj będę robiła właśnie tylko z gałazek.
baraga1904 09:08, 21 lis 2012

...koniecznie musisz nam go pokazac...
pozdrawiam...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies