Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

ogrodoweimpresjejolki 08:11, 16 maj 2012

Do góry
Dzisiaj u mnie pochmurno, zapowiedzieli deszcz, więc najlepiej siedzieć w domku ...
Wczoraj koło ptasiego mieszkanka na gruszy kręcił się piękny rudzik, może to on tam zakłada rodzinę?
Refleksu niestety zabrakło, by go zatrzymać w kadrze

Rododendronowy ogród. 08:10, 16 maj 2012

Do góry
Haneczka napisał(a)
Znam Twój ogród od dawna,podziwiam pracowitość i pomysłowość,gratuluję kolejnej setki

Haniu bardzo dziękuję. Miłe rzeczy mi mówisz, głównie cieszy mnie to że do mnie zaglądasz. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Rododendronowy ogród. 08:06, 16 maj 2012

Do góry
Klamber napisał(a)

Witaj Bogdziu, zaglądałem tu kilka razy, ale ja żyje w wiecznym niedoczasie i rzadko się wpisuje. Powiem krótko u Ciebie to jak w raju, jeszcze tam nie byłem ale takie widoki chciałbym tam zastać. Bardzo żałuje ze nie mam czasu przyjechać i obejrzeć tego kolorowego kawałka świata a przy okazji poznać bliżej Ciebie. Zauważyłem że interesujesz się ptakami tak jak ja, na pewno było by o czym pogadać, ja u siebie na każdym drzewie mam budkę dla skrzydlatych kolesi a sam też mieszkam z pewnym Afrykaninem. Muszę w Twoim ptasim wątku pokazać swoich fotek. Masz bardzo piękny ogród, ptakom na pewno też się podoba, ja mam za ogrodzeniem las i przylatuje mnóstwo ptactwa. Pozdrawiam Cię i życzę dalszych sukcesów ogrodniczych. Ptaszek dla Ciebie

Wczoraj był tylko Twój avatarek a dzis przecudne zdjęcie. Piękne i niesamowicie złapany moment. Gratuluję refleksu. Wklej swoje zdjęcia bo jak masz takie cuda to będę z nosem na szybie monitora oglądac. Bardzo Ci dziękuję za ta radośc o poranku. Cudne zdjęcie wprawi mnie w dobry humor na cały dzień. Dzięki.
W cieniu - zacieniona 07:55, 16 maj 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Bogusia to chyba nie żeleźniak?
Aniu to najzwyklejszy Gajowiec żółty.Przyniosłam z lasu i wypełnia moje puste miejsca pod szpalerem tujowym.Idealna roślina do cienia ,liście ma pstre i dlatego Cię to zmyliło,z kwiatkami są zielone,wytwarza piękne ,długie rozłogi.
Ogrodnik mimo woli 07:53, 16 maj 2012

Do góry
Aniu, to tez jest goryczka ( poszukałam i najprawdopodobniej - goryczka trojeściowa) . Kupiłam ją w LM jako niską 23-30 bylinę - u mnie rośnie bezproblemowo juz kilka lat, ale dorasta do 0,5 metra - widać warunki jej służą Niestety nie mam zdjęcia całej rośliny - rośnie w kępię, kwitnie obficie .
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 07:51, 16 maj 2012

Do góry
Tequila - cudowna

Mur porośniety bluszczem - cudowny

Brak czasu i nałóg ogrodwiskowy - koszmar

Konar drzewa i surfinie - cudowne

Nie wszystko czytam, zaglądam pobieżnie..... nadrobię na emeryturze ... jak nie oślepnę od siedzienia przed kompem... emerytury i tak nie bede mieć, bo aby sie utrzymać muszę pracować do śmierci.... wiec chyba nigdy nei zadrobię wątków które bardzo chętnei bym przeczytała w całosci... ale nie ma co rozpacząć, bo nie mozna mieć wszystkiego... też kończe i zaczynam dzień od Ogrodowiska.... W dodatku pracuję przed komputerem..i co chwila zaglądam zamiast pracowac... co właśnie czynie.

Przeczytałam tylko kilka pierwszych stron i jedną ostatnią... bo na więcej czasu nie ma.. pozdrawiam..... i łączę się w bólu z przedmówczyniami odnośnie braku czasu ....

I uciekam do

W cieniu - zacieniona 07:51, 16 maj 2012

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Ta żurawka na pierwszym zdjęciu to Marmaladę? Dostałam dwie nieduże sadzonki,bardzo mi się podoba.
To jest jedna z moich największych żurawek -Southern Comfort.
O....! 07:36, 16 maj 2012

Do góry

Marzenko, jak zwykle widoczki cudne - aż chciało by się wypić kawkę na tym widokowym tarasie. Pozdrawiam z deszczowego Rzeszowa
Ogrodnik mimo woli 07:35, 16 maj 2012

Do góry
Haneczka napisał(a)
Witam i dołączam do gratulacji dla najdynamiczniejszej dziewczyny na forum

Dziękuję za gratulacje..... kolejnej Ani Niedługo się ponumerujemy.......
Ogrodnik mimo woli 07:34, 16 maj 2012

Do góry
danuta_ napisał(a)
Aniu, wpadam i ja złożyć gratulacje z okazji 506 strony Idziesz jak burza. Letnia (kwitnie w sierpniu) goryczka dla Ciebie

W wolnej chwili (cha, cha, cha.... tego mi najbardziej brakuje) zrobię foto sadzonki i powiesz czy to może być to samo). Jeżeli to samo to wracam po więcej Jak to się fachowo nazywa? Piękne
Ogrodowy spektakl trwa ... 07:33, 16 maj 2012

Do góry
mira napisał(a)
byłam na zakupach w OBI bo miałam w planie zakup wózka by ograniczyc dźwiganie,
sprzętu wszelakiego dużo ale rośliny w bardzo kiepskim stanie

wózek kupiłam i klęcznik - wózek ekstra, można poczuć się jak na polu golfowym
wózek został zweryfikowany i otrzymał certyfikat jakości - znaczy jest OK

Niektórzy kupują kota w worku, a Ty w taczce

A jak ci się sprawuje klęcznik, bo ze względu na kolana, też już powinnam o czymś takim pomyśleć

Trawniczek masz super i kanciki jeszcze to podkreślają
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 07:11, 16 maj 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Szkoda, tak ładnie jej przygięłam pędy, że kwiatów by było, że och!

Danusiu, cudne widoczki u Ciebie - jak zawsze Róż bardzo szkoda, tak pięknie wyglądały - niestety ta zima spowodowała wiele strat - ja swoje już wykopałam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 07:09, 16 maj 2012

Do góry
ostróżki idą pięknie i już są pąki kwiatowe

róża Alba Rose też już z pączkami

dziś buro i ponuro, niech chociaż pada; plewienie dalej nieskończone

a to chyba ten czosnek , o którym u Joli pisałyśmy

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 07:03, 16 maj 2012

Do góry
azalie tyle nowych liści mają, że kwiaty słabo widać

piers ma przyrosty, a w końcu nie kwitł
Ogrodnik mimo woli 06:59, 16 maj 2012

Do góry
Aniu, wpadam i ja złożyć gratulacje z okazji 506 strony Idziesz jak burza. Letnia (kwitnie w sierpniu) goryczka dla Ciebie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 06:58, 16 maj 2012

Do góry
Rośliny od Ani, juz posadzone

sosny ,coraz potężniejsze przyrosty

czernica, tak? ładna jest, ale mogłam w formie drzewka poprowadzić

Ogrodnik mimo woli 02:09, 16 maj 2012

Do góry
Witam i dołączam do gratulacji dla najdynamiczniejszej dziewczyny na forum
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 01:21, 16 maj 2012

Do góry
Szkoda, tak ładnie jej przygięłam pędy, że kwiatów by było, że och!

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 01:17, 16 maj 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Teraz goździki

klony piękne,ale te pachnące goździki, bo zapewne pachną? super, bardzo je lubię
Znowu na wsi 01:02, 16 maj 2012

Do góry
Joku napisał(a)
Kalina w zbliżeniu , u dołu w lewym rogu zagląda sundawilla

Kalinowy zakup super Jolu no i sundervila i begonia domek też fajny ja bym pomalowała na zielono
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies