Bogusiu wszystko się zgadza lilia złotogłów to lilia martagon ale dlaczego Twoje maja pączki skupione w pęczek? Gdyby nie było lisci to bym pomyślała że to inna lilia, liscie świadczą o tym że jednak nie ale z tymi pakami to nic nie rozumiem.
Wszystkim zaglądającym ,bardzo dziekuję za pamięć.
To był cięzki czas!
Póki co poodwiedzam znajome kąty.
Ale najpierw parę fotek ,bo wszystkie kolorki sie już pokazały
Róża pnąca wyjątkowo obsypana kwiatami i cieszy oczy
Hej Karolciu,
odpiszę u Ciebie bo już muszę znikać
Oto moja szałwia w ubiegłym roku i to w środku lata ))) nie do poznania sadzonki miały po jednym kwiatostanie ) w przyszłym roku Twoje maluchy staną się buszem Pozdrowionka
Myślę, że szałwia podobnie jak lawenda będzie z różami wyglądać super no i oczywiście przywrotnik do kompletu są szałwie fioletowe, różowe i białe ) u Danusi róże rosnął z bluszczem i Clematisami
p.s. kiedys też jeździłam daaaawne czasy, ale toczek jeszcze mam ))
a tu bukiecik dla Ciebie Pozdrawiam
Eleczko, ta skarpe to mamy od poczatku praktycznie. Jeszcze nie zaczelismy ogrodu a taras byl zawieszony w powietrzu i wtedy pomyslalam o takim rozwiazaniu, bylo to jakies 8 lat, wiec jeszcze forum nie istnialo, a ja nigdy w Tarnowie nie bylam
Tak dla porownania to wygladalo jeszcze w zeszlym roku:
Ta siatka M polozyl na kopcu zalanym smierdzidlem, zeby futro nie grzebalo Ale generalnie bylo to przytlaczajace i dawalo wrazenie mega balaganu
Co do tych dziur to one moze sa i nornicy, ale mam tez i krecia robote Na pewno kupie trutke, bo widze, ze futro nie daje rady, albo ma latwiejsze zdobycze na polu