Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 21:44, 03 paź 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Właśnie Ci się chciałam zapytać co zrobiłaś z Variegatusami, że tak Ci stoją...u mnie cynie je w tym roku trzymają, jak były same, to kładły się okropnie...dlatego koło ogrodzenia przesadziłam. Jak nie będzie ich miało co trzymać, do siatki uwiążę. Nie lubię jak tak leżą.

Następny ogród z takim porządeczkiem. Tak lubię bardzo

Hehe, pojęcia nie mam, może się mnie boją
Z przodu nie za bardzo ma je co podpierać na razie, a i jak do tej pory nie było potrzeby ich podwiazywac.
Porzadeczek mówisz - zdjęciami dużo można poczarowac, taka prawda
Tu ma być ogród :) 21:40, 03 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

No własnie i my i nasze emy dojrzewamy do pewnych decyzji )) dla mnie efekt jest wow!

No właśnie, szkoda, że błędów nie da się uniknąć, trzeba teraz myśleć jak tych zmian dokonać, żeby były jak najmniej obarczone ryzykiem.
Tu ma być ogród :) 21:36, 03 paź 2016

Do góry
Moniq napisał(a)

Trudno, dzieki swej urodzie duzo mu mozna wybaczyc. A jak wysoki rosnie?

Można im posadzic coś od przodu co je będzie podpierać. Wg literatury dorasta do 200 cm, u mnie mają 180 cm, a mam je równy rok.
Tu ma być ogród :) 21:30, 03 paź 2016

Do góry
Makusia napisał(a)
Edytko- dziękuję bardzo za zdjęcia brzozowej- Ciebie może drażni to, czy owo, ale dla mnie jest super- ja tam żadnej siatki zielonej nie widzę Widzę natomiast piękne brzozy i piękną rabatę!

Właściciel ogrodu zawsze najbardziej krytycznie patrzy na niego, cieszy mnie, że jak ktoś inny ogląda to słabe strony nie wychodzą na pierwszy plan.
Tu ma być ogród :) 21:27, 03 paź 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Zazdroszczę terenów odzyskanych! Gdybym ja dostała taki kawałek to by mi się działka powiększyła o 25%....

Miałam tam taki sajgon, że aż samej ciężko mi się oswoić z nową sytuacją
Tu ma być ogród :) 21:26, 03 paź 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
Ja tam widzę, że u Ciebie o wiele dalej niż u mnie Tzn. ogród Twój bardziej zaawansowany
Te trawska! Ach!

Jeszcze by się trochę dobrej pogody przydało, bo jakiś przypływ ochoty na prace ogrodowe mam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:41, 03 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Reniu, ogród niemal gotowy, właściwie to zostało tylko rabatę przy ściance dokończyć, ale nawet bez tego jest cudnie!

Te nowości to graby przy wgłebniku, prawda?

Wg mnie teraz wgłebnik prezentuje się rewelacyjnie, chyba w końcu osiągnęłaś to czego poszukiwałaś, jeśli chodzi o to miejsce!

Zachwycam się

Od razu zauważyłaś jak Ty dobrze znasz mój ogród!!!
Teraz wydaje mi się, ze jest dużo lepiej przy wglębniku ... na wiosnę zrobimy ławki i stół i myslę, że to doda sporo uroku temu miejscu i nic więcej nie trzeba będzie ... tylko będę czekać na wzrost grabów
W oflisowym ogrodzie 09:40, 03 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
u mnie też tak sucho było, ale deszczyk po południu dotarł, też mam nadzieję, że przez noc będzie siąpiło.

Marzenie się spełniło pada nadal
Ogród z łezką II 09:31, 03 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Pozdrawiam Kindziu, witam się oficjalnie, w czerwcu podglądałam fotki ze zjazdu cichaczem
Tą rabatę pod oknami masz niezwykle urokliwą!

A czemu cichaczem??? I tak blisko masz, dlaczego nie byłaś??? Ewcia z Gdańska przyjechała...

Salonowa z wysokimi kwiatami musi być, mam ją zaraz za oknami
Dziękuję
Tu ma być ogród :) 08:46, 03 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Kasiu, właśnie wiem, że muszę roślinom dać czas, bo zmieniać tam nic bym nie chciała, mam jedynie świadomość, że brzozowa powinna być większa, niestety jak była robiona eM walczył o każdy milimetr trawnika, teraz nawet byłby gotów oddać połowę

Ktoś w ogóle przesadzał brzozy, czy to się może udać?

No własnie i my i nasze emy dojrzewamy do pewnych decyzji )) dla mnie efekt jest wow!
Tu ma być ogród :) 08:45, 03 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Variegatusy są piękne, a jedyna rzecz, której się u nich boję, to pokładanie się, bo jednak liście mają szerokie i wielkie, przez co ciężkie, w tym roku u mnie poodchylało się od kępy tylko kilka pojedynczych ździbeł, ale wiem, że to jest mankament tego miskanta.

Trudno, dzieki swej urodzie duzo mu mozna wybaczyc. A jak wysoki rosnie?
Nadchodzi wiosna - czas na ogród 08:36, 03 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Dominika, placyk świetny i zestawik do siedzenia również, wielkie wow!

Makusia napisał(a)
Młotek na stole aż zaprasza gości
Ale placyk jest przedni!

Dzięki dziewczyny, a młotek dalej leży i poleży chwilę bo u mnie szaro i pochmurno i póki co nie zamierzam opuszczać ciepłego łóżeczka
Ogród z łezką II 23:59, 02 paź 2016

Do góry
Pozdrawiam Kindziu, witam się oficjalnie, w czerwcu podglądałam fotki ze zjazdu cichaczem
Tą rabatę pod oknami masz niezwykle urokliwą!
Nadchodzi wiosna - czas na ogród 23:43, 02 paź 2016

Do góry
Dominika, placyk świetny i zestawik do siedzenia również, wielkie wow!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:41, 02 paź 2016

Do góry
Marzenka, jak po tylu wykonanych zadaniach Ty mówisz, że masz lenia, to mi ręce opadają, wszak sezon na finiszu każdy może mieć już dość.
Ta maszynka do kancikowania też mi się podoba.
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 23:36, 02 paź 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
Hihi, a ja właśnie u Ciebie byłam i wyjść nie mogłam ...z podziwu!

widzisz, nie tylko Ty taką pracę u podstaw wykonujesz
Ale obie już jesteśmy bliżej niż dalej!
Ogród w skali mikro cz.II 23:35, 02 paź 2016

Do góry
Witaj Elu,
pozdrawiam pospotkaniowo. Kupowałam trochę takich pełnych lilii jesienią 2014 i wszystkie wyrosły, możesz spróbować.
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 23:31, 02 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Pięknie Marta, te kule bukszpanowe w trawie wyglądają kapitalnie, ale cała reszta też bardzo smaczna.
Hihi, a ja właśnie u Ciebie byłam i wyjść nie mogłam ...z podziwu!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies