Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

lindsay80 23:35, 02 paź 2016

Witaj Elu,
pozdrawiam pospotkaniowo. Kupowałam trochę takich pełnych lilii jesienią 2014 i wszystkie wyrosły, możesz spróbować.
elka_ 13:46, 03 paź 2016

Witaj Elu nadrobiłam zaległości ufff, oj dzieje się u Ciebie dzieje, żmije, dziki, ptaki, pająki, nowe mebelki, cudowne zdjęcia cudownego mikrogrodu, super spotkania, odlotowe herbatki, burza mózgów nad ciurkadełkiem, antyporwaniowe kuracje ciasteczkowe, mikstury COwybuchowe no i przede wszystkim dużo humoru

Uśmiałam się i oczy nasyciłam

Pozdrawiam Cię serdecznie
JulkAd 20:50, 03 paź 2016

Nie nadrobię, ale fotki widziałam .... zazdroszczę tym razem małego ogródka, na swój brakuje mi ostatnio czasu. Buziaki Elu !
gierczusia 17:10, 04 paź 2016

JulkAd napisał(a)
Nie nadrobię, ale fotki widziałam .... zazdroszczę tym razem małego ogródka, na swój brakuje mi ostatnio czasu. Buziaki Elu !

Juuuleczkoooo no nareszcie.. bo już zaczynałam się martwić o Ciebie..mam nadzieję ,że wszystko okej
gierczusia 17:18, 04 paź 2016

elka_ napisał(a)
Witaj Elu nadrobiłam zaległości ufff, oj dzieje się u Ciebie dzieje, żmije, dziki, ptaki, pająki, nowe mebelki, cudowne zdjęcia cudownego mikrogrodu, super spotkania, odlotowe herbatki, burza mózgów nad ciurkadełkiem, antyporwaniowe kuracje ciasteczkowe, mikstury COwybuchowe no i przede wszystkim dużo humoru

Uśmiałam się i oczy nasyciłam

Pozdrawiam Cię serdecznie

Cześć Elusia naprawdę czytałaś ????... bo jak tak , to podziwiam ja już permanentnie nie ogarniam i mam z tego powodu straszne wyrzuty sumienia, ale po prostu..czasu mi brak jest tyle cudownych osób na ogrodowisku i drugie tyle boskich ogrodów..gdybym chciała do każdego " mojego ulubieńca " zajrzeć...łooo matulu..nawet wyobrazić sobie tego nie umię dlatego..liczę na Waszą wyrozumiałość i zroumienie tamatu , bo pewnie...macie ten sam poblem...
Kurację antyporawniową uważam za jeden z hitów właśnie ustawiłam sobie tą fotkę jako tapetę na monitorze w robocie jak coś..to pcczuję się rozgrzeszona mikstura CO czy raczej OW cały czas w użyciu..pryskam co tydzień...zobaczę , jakie będą efekty .. Ciurkadło nadal nie ruszone
Cieszę się ,że chciaż ciutek radości Ci dostarczyłam
Ściskam mooocno
gierczusia 17:24, 04 paź 2016

lindsay80 napisał(a)
Witaj Elu,
pozdrawiam pospotkaniowo. Kupowałam trochę takich pełnych lilii jesienią 2014 i wszystkie wyrosły, możesz spróbować.

Cześć Edytko miło było Cię poznać osobiście, bo Jolka zawsze..moja Edytka to ..czy tamto stąd...byłam Cię ciekawa niestety nie mogę napisać , że już Cié znam , bo jakoś ani słowa nie udało sié nam zamienić ... tak se czasem myślę ,że te nasze spotkania powinny być organizowane w systemie " szybkich randek"..20 osób siedzi a 21 przechodzi przez wszytskie stanowiska po kolei w każdym po 5 min..potem ..siada na końcu i kolejna osoba idzie może wtedy udało by się zamienić z każdym ogrodomaniakiem choć kilka zdań
Dumam dalej co z tymi liliami , chyba też do Kidzi wpadnę po radę... Pełne mówisz....uhhhuuummmm
Dziękuję piknie
gierczusia 17:25, 04 paź 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Uffff, już myślałam, że coś przegapiłam

Asiekkkk ja mam nadzieję ,że Ty już podróż obmyślasz....
gierczusia 17:27, 04 paź 2016

Bogdzia napisał(a)
Są lilie orientalne i orienpety, te drugie to to samo co drzewiaste i to one wielkie rosna.

Bogdziu dziękuję bardzo bo te nazwy...aaaaaa...teraz znów mam kwestię " lilie pełne "... to tak jakby..inny podział ??? ze niby pełne mogą być być i wsród azjatyckich itp.....
gierczusia 17:29, 04 paź 2016

Ewa777 napisał(a)
Spotkanie u Kapiasa jest 16 października Nie dam rady niestety dojechać A chciałoby się
Ty ze spotkaniami z Asią masz tak samo jak ja z Jolą. Też już tyle razy umawiałyśmy się i ciągle coś stawało na przeszkodzie.

Jeżeli chodzi o lilie, to ruszaj z zapytaniem do Kindzi. Ona mi wyjaśniła, które sadzić. Orientalne posadziłam w ubiegłym roku w donicach, ale jakieś biedne urosły. Nie polecam.

Nie będzie Cię ... Ojjjj szkoda ... ale może potem gdziesik tam zahaczysz o nasze okolice

Muszę właśnie do tej Kindzi..bo chiba ...łoooszlejem
gierczusia 17:31, 04 paź 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Elcia lilie teraz na tapecie? Ja też po obrazkach wybieram Buziaki

Gośka to Ty , tak jak i jo .. wzrokowiec ..najwyżej nie wyrośnie wtedy błogosławię te moje " hektary " bo nawet jak kupię cebule na swoje włości , to nie są to tysiaki...w kasie też nie