Ogródkowy chaos u monitki
09:15, 09 maj 2012
Wczoraj wieczorem byliśmy z małżem na występie Kabaretu Moralnego Niepokoju. Było bosko!!! uśmiałam się jak norka
odstresowałam na maksa a tego mi było potrzeba. No i już nie pamiętam kiedy ostatnio byliśmy gdzieś sami, co prawda śpiesząc się do domu żeby zwolnić z posterunku babcię ale i tak było fajnie
U Marzenki wywołała się fajna dyskusja dotycząca przycinania i formowania lawendy żeby ładnie się zagęszczała i obficie kwitła.
Wklejam swój nastarszy krzak, który mocno zdrewniał. Trochę suchych gałązek, które nie odbiły wycięłam ale sporo pędów odbija od dołu. Chciałam wyciąć wszystkie te zdrewniałe pędy tylko nie wiem czy nie zaszkodzę tym roślinie.
A tu inne moje krzaczki, które po kwitnięciu będę napewno formować.
No i jaki werdykt? ciąć czy nie?
nika jakby coś to dzwoń

U Marzenki wywołała się fajna dyskusja dotycząca przycinania i formowania lawendy żeby ładnie się zagęszczała i obficie kwitła.
Wklejam swój nastarszy krzak, który mocno zdrewniał. Trochę suchych gałązek, które nie odbiły wycięłam ale sporo pędów odbija od dołu. Chciałam wyciąć wszystkie te zdrewniałe pędy tylko nie wiem czy nie zaszkodzę tym roślinie.

A tu inne moje krzaczki, które po kwitnięciu będę napewno formować.

No i jaki werdykt? ciąć czy nie?
nika jakby coś to dzwoń