Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

jotka 17:29, 25 cze 2012

nika napisał(a)
Jolu, świetna biżuteria ogrodowa Gratuluję pomysłu

Nika, jeśli u Ciebie dziś taka okropna pogoda jak u mnie, to wiesz, że muszę serwować sobie jakieś pocieszałki

Zerkam też na balkonowe roślinki, ale zrobić im dzisiaj zdjęcie, to wielka sztuka... wiatr i tu mocno psoci.

nika 17:34, 25 cze 2012

Jolu, u mnie dzisiaj dokładnie to samo... Wiatr okropny i co rusz to pada....
Dlatego doskonale Cię rozumiem Pocieszałki muszą być, gdy do ogrodu nie ma jak wyskoczyć.
hanka_andrus 18:03, 25 cze 2012

Jolu ,pocieszam Cię więc,że i u mnie taka sama pogoda! Czy przyjmiesz ode mnie pocieszkę?

Ja się cholernie cieszę z jej kwitnienia!
jotka 18:18, 25 cze 2012

hanka_andrus napisał(a)
Jolu ,pocieszam Cię więc,że i u mnie taka sama pogoda! Czy przyjmiesz ode mnie pocieszkę?

Ja się cholernie cieszę z jej kwitnienia!

Dziękuję Czy to ta ode mnie?

Jeśli tak, to niech sobie w jednym poście pokwitną

danuta_ 18:27, 25 cze 2012

jotka napisał(a)
Zimno, wietrznie, pochmurno, ....
Znalazłam sposób na poprawę nastroju - ubrałam biżuterię ogrodową

piękna ta biżuteria - jeszcze kolczyki i naszyjnik i byłby komplet
jotka 18:42, 25 cze 2012

danuta_ napisał(a)

Zimno, wietrznie, pochmurno, ....
Znalazłam sposób na poprawę nastroju - ubrałam biżuterię ogrodową

piękna ta biżuteria - jeszcze kolczyki i naszyjnik i byłby komplet

Danusiu, mogłabym sobie robić z nich nawet ubranko, bo gąszcz u mnie rośnie i właśnie zaczyna kwitnąć
Długo utrzymują się w wazonie

jotka 20:46, 25 cze 2012

monteverde napisał(a)
Jolu, piękny różany wysyp u Ciebie pozdrawiam

Aniu, od Ciebie pochwała liczy się podwójnie

Mala_Mi 20:55, 25 cze 2012

jotka napisał(a)

Witaj Jolu, zaglądałam wielokrotnie na twój watek, nie zostawiając jednak śladu. Utkwiło mi w głowie ciasto z borówkami – straszny łasuch ze mnie. Ostatnio nałożyłam parę kilogramów, bo ciągle goście i coś piekę, albo ja w gościach. Oczywiście podoba mi się Twój ogród, róże prześliczne.
Zapamiętałam Cię ze spotkania u Bożenki jako ciepłą i serdeczną osobę. Pozdrawiam

Aldonko, właśnie fluidy, którymi się wymieniamy w czasie spotkań są czymś wspaniałym Ja może nie potrafię tak ładnie wyrazić czasami w słowach moich odczuć, ale bardzo dobrze życzę napotkanym osobom I chciałam, aby była jeszcze kolejna okazja do spotkania - może u Ani Asc??? albo gdziekolwiek ... aby poza uśmiechami zamienić znowu choć kilka zdań i odczuc bliskość nie tylko ciała, ale i duszy

Czytam uważnie Trzymam za słowo ...... i obiecuję do wody nie wrzucę
A teraz wracam dalej pooglądac...
Mala_Mi 20:57, 25 cze 2012

jotka napisał(a)

Jolu jakie piękne brzoskwinki będziesz miała zazdraszczam .moja brzoskwinka w tym roku zero najpier opadły jej wszystkie liście i kwiaty,nie wiedziałam co sie dzieje ......ale już znowu jakby odżyła,ma piękne liście,no ale owoców to nie będzie.......
Mnie ten deszcz juz też męczy

Z owocami muszę czekać do września, bo to taka odmiana. Owocuje co drugi rok i wtedy cieszą się znajomi bo rozdaję koszami. W zeszłym roku dopadła ją huba i musieliśmy obciąć dwie duże gałęzie. Jeśli to młode drzewko poczekaj - może za rok uraczy Was swoimi owocami

Już wycięta..... u nas nie klimat na takie owoce...... poza tym i tak najbardziej lubie czereśnie i jabłka...
Bogdzia 21:00, 25 cze 2012

jotka napisał(a)

Witaj Jolu, zaglądałam wielokrotnie na twój watek, nie zostawiając jednak śladu. Utkwiło mi w głowie ciasto z borówkami – straszny łasuch ze mnie. Ostatnio nałożyłam parę kilogramów, bo ciągle goście i coś piekę, albo ja w gościach. Oczywiście podoba mi się Twój ogród, róże prześliczne.
Zapamiętałam Cię ze spotkania u Bożenki jako ciepłą i serdeczną osobę. Pozdrawiam

Moim zdaniem Jola jest przesympatyczna, ale wszystkie Szczecinianki takie są , choc Jola jednak więcej niż inne.

Bożenko, osuszyłam już łzy wzruszenia, które kapnęły na klawiaturę i próbuję dobrać słowa, żeby podziękować za to co najcenniejsze, czyli dobre słowo

I za tego mikrusa, który dany od serca zakwitnie ...

Widzę że tylko jednym kwiatkiem ale dobre i to. Pozdrawiam Jolu.

DWOMA

To bogato Ci zakwitnie . 100% różnicy do tego czego się spodziewałam.