Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

popcorn 21:34, 24 cze 2012

Ale cudny trejaż! Brązowy będzie pasował do reszty, ale lazur mi się podoba - widziałaś Celinko ogródek Weroniki (Przetacznik?) Cudo

Róże przepiękne!!
pozdrawiam,
Karolina
Celina 21:44, 24 cze 2012

A ja siedziałam i wymysliłam ,że koniecznie muszę zrobić porządek ! zaraz powklejam fotki!
mam trzy białe krzaki róż+ białą różę płożącą i chce bardzo z tego zrobić coś.Do tego dodać białe floksy -też rosną u mnie i jakąś hostę .Może dodać dla złamania szałwię omszoną? Ale nie mam pojęcia jak to ładnie skomponować ,jak rozsadzić?
Pomóżcie proszę!Szefowa na pewno by wiedziała ,ale nie mam juz śmiałości prosić
Macie pomysła? Aha fotki floksa nie mam ,bo jeszcze nie zakwitł.

monteverde 22:18, 24 cze 2012

Celinko jak się nazywa to cudo? , kratkę zrób na brązowo, mam też 3 krzaki białej płożącej, b. kłująca, ale piękna a ta róża nie będzie szałwii i host kaleczyła jest dość rozpychająca
Celina 22:24, 24 cze 2012

Zakwitły kolejne żółtki

Oraz pierwsze floksy

Celina 22:31, 24 cze 2012

monteverde napisał(a)
Celinko jak się nazywa to cudo? , kratkę zrób na brązowo, mam też 3 krzaki białej płożącej, b. kłująca, ale piękna a ta róża nie będzie szałwii i host kaleczyła jest dość rozpychająca

Aniu nie znam nazwy ,ale ktoś o niej na ogrodowisku pisał! i zna! może się odezwie

Aniu no właśnie mam problem jak to wszystko obsadzić .Dlatego tutaj wzywam na pomoc!
Nie umiem robić ładnych nasadzeń niestety!a chciałabym te "białe klimaty" jakoś razem połączyć.
Bogdzia 22:33, 24 cze 2012

Ja Ci w projektowaniu nie pomogę ale pochwalę Twoje zdjęcia bo są piekne.
aldonaz 00:11, 25 cze 2012

Piękne róże u Ciebie, a z komponowaniem roślin u mnie coraz gorzej. Cieszę się, bo przezimowały róże zasadzone jesienią. Może uda mi sie załączyć zdjęcia. Jaki aparat kupiłaś, bo też planuję zakup nowego? Pozdrawiam
Celina 09:17, 25 cze 2012

aldonaz napisał(a)
Piękne róże u Ciebie, a z komponowaniem roślin u mnie coraz gorzej. Cieszę się, bo przezimowały róże zasadzone jesienią. Może uda mi sie załączyć zdjęcia. Jaki aparat kupiłaś, bo też planuję zakup nowego? Pozdrawiam

Witaj Kupiłam FUJI-FINEPIX HS 20EXR -ale przez instrukcję jeszcze nie przebrnęłam! gruba jak cegła! na razie robie fotki "na czuja"
jotka 20:28, 25 cze 2012

Celina napisał(a)
Zakwitły kolejne żółtki

Oraz pierwsze floksy

Widzę Celinko, ze chyba lubisz żółte róże

U mnie floksy i liliowce w powijakach. Ostatni raz byłam u siebie w sobotę "na chybcika" , a teraz nie wiem kiedy sie wybiorę, bo pogoda mówi "nie jedź". Wieje, leje i zimno ...
pozdrawiam
Celina 21:18, 25 cze 2012

jotka napisał(a)

Zakwitły kolejne żółtki

Oraz pierwsze floksy

Widzę Celinko, ze chyba lubisz żółte róże

U mnie floksy i liliowce w powijakach. Ostatni raz byłam u siebie w sobotę "na chybcika" , a teraz nie wiem kiedy sie wybiorę, bo pogoda mówi "nie jedź". Wieje, leje i zimno ...
pozdrawiam

Jolu właśnie wróciłiśmy z działeczki.M konczy trejaż a ja odchwaszczałam. Byliśmy raptem 4 godz. bo sie zachmurzyło i wieje ostro.
Jutro mam zaplanowany dzień poza działkowo. Po południu będzie wiadomo....