Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

kaisog1 22:44, 24 cze 2012

Ola - właścicielka ogrodu ma super patent na clematisy..... puszcza je po innych roslinach, nie znosi kratek na pnącza... nie kwitły jeszcze wszystkie ale uwierzcie mi - jak zaczynają kwitnąć to jest bajka....
Mam nadzieje, że uda mi sie zrobić wtedy zdjęcia

Ogród jest naturalny.... żadnych kancików, pielenia...

kaisog1 22:45, 24 cze 2012

A to wytłumaczenie tych wszechobecnych podków..... wychodzisz na taras a tu..........przedstawiam Wam Lelka - lepszy od psa stróżującego

Matka 22:47, 24 cze 2012

Gosiu, jaki masz fajny sweterekwrednam, wiem...ale dzisiaj mam wilka humor

A jak Kubaszek?
kaisog1 22:49, 24 cze 2012

Sweterek jest najwygodniejszy na świecie, a że nieco hmmmmm jak to określić..... nie twarzowy, no cóż

Kuba jako tako.... Na antybiotyku ale zdecydowanie lepiej już jest. Zgorączkował mi raz tylko w Kubusiowie i to dosłownie przez godzinę - nawet leku nie podałam.
Matka 22:56, 24 cze 2012

Ja się cieszę, że na wsi mieszkam(choć to tak naprawde już w miasto włączone-ale trzymam się innej wersji)i ubierać Dziecioków piknie nie trzeba, np. Anaton dzisiaj dreptal po ogrodzie w różnych skarpetkach-nie swoich zresztąi w sweterku różowym po starszej siostrzea sama jak się ustroję jak do pracy nie idę to klękajcie narody...
Mala_Mi 23:10, 24 cze 2012

Bogda napisał(a)
Ja się cieszę, że na wsi mieszkam(choć to tak naprawde już w miasto włączone-ale trzymam się innej wersji)i ubierać Dziecioków piknie nie trzeba, np. Anaton dzisiaj dreptal po ogrodzie w różnych skarpetkach-nie swoich zresztąi w sweterku różowym po starszej siostrzea sama jak się ustroję jak do pracy nie idę to klękajcie narody...

To tak jak u mnie

Fajnie, że Kubusiowi już lepiej
monteverde 01:03, 25 cze 2012

Gosiu cieszę się bardzo z Twoich pierwszych zbiorów chociaż tyle lat uprawiam warzywa i owoce, zawsze pierwsze zbiory po zimie ogromnie cieszą, i smakiem tylko się delektuję, wszystko inaczej smakuje niż z marketów
kaisog1 20:42, 25 cze 2012

Bogdamój Kuba w kubusiowie lata w "zabetonowanych" spodniach, skarpetkach, które same stoją po zdjęciu, itd, itd O kolorach w ogóle nie myslę

Aniu Asc

Ania no cieszą strasznie Jedną maleńka rzodkiewka się podzieliliśmy Smak zupełnie inny.... i to czekanie, kiedy będzie można zrywać
kaisog1 20:48, 25 cze 2012

Nie miałam w ogóle chęci na robienie czegoś w ogrodzie... No ale rośliny przyjechały z nami i trzeba było.... Przez to całe zamieszanie z Kubą cały czas myślałam o tym, że wyjazd nam się nie udał, że nie ma Anuli, Pawła i Franka....

Posadziłam sztobry ligustrowe..... i od razu widać, że nie miałam do tego serca....

Paweł mi powiedział, że chyba cos piłam sadząc dwa z trzech żywopłotów bo krzywo jak nie wiem.... Machnęłam tylko ręka i skwitowałam, że wyrównam cięciem...
barbara_kraj... 21:00, 25 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
Nie miałam w ogóle chęci na robienie czegoś w ogrodzie... (,,,)

Posadziłam sztobry ligustrowe..... i od razu widać, że nie miałam do tego serca....

Paweł mi powiedział, że chyba cos piłam sadząc dwa z trzech żywopłotów bo krzywo jak nie wiem.... Machnęłam tylko ręka i skwitowałam, że wyrównam cięciem...

I słusznie, najważniejsze aby się przyjęły